Casa de Pariuri Las Vegas: Recenzie detaliată despre experiența de joc

Las Vegas (lasvegas.ro) este un proiect de gambling tânăr și ambițios pe piața din România, licențiat începând cu 27 mai 2021, care îți aduce distracția din ”Orașul Luminilor” în confortul propriului tău cămin.

Pe platforma Las Vegas regăsim cazinoul online cu mii de sloturi integrate, dar și o casă de pariuri cu numeroase opțiuni de pariere. Dacă ești pasionat de pariuri sportive, te invit alături de mine în călătoria prin Las Vegas, o platformă de jocuri de noroc care a reușit să crească rapid în popularitate.

Numeroase pareri Las Vegas aduc în discuție diferite aspecte despre seriozitatea acestei case de pariuri, despre varietatea evenimentelor sportive prezentate și a opțiunilor de pariere, siguranța și securitatea tranzacțiilor și opțiunile de plată, dar și ofertele bonus și promoțiile disponibile. Așa că le vom lua pe rând și le vom analiza în această recenzie Las Vegas.

Pareri Casa de Pariuri Las Vegas Recenzie detaliată despre experiența de joc

Introducere în lumea pariurilor sportive Las Vegas

Platforma de gambling Las Vegas a fost licențiată de ONJN în mai 2021, iar de atunci și până în prezent acest proiect de betting și gaming  a reușit să câștige tot mai mult teren în topul preferințelor pasionaților de jocuri de noroc. E de apreciat faptul că Las Vegas a reușit să se impună într-o piață concurențială acerbă cum este cea din România.

Acest lucru nu ar trebui să ne mire foarte mult în contextul în care pe Las Vegas găsim zeci de furnizori de jocuri de noroc, mii de sloturi, dar și o gamă variată și impresionantă de opțiuni de pariere pe foarte multe discipline sportive și non-sportive.

Înainte de a-mi exprima aceste pareri Las Vegas, menționez că am testat această platformă de gambling și pot spune că, atâta timp cât este licențiată, ea este de încredere și respectă normele impuse de legislația jocurilor de noroc din România.

Este o platformă deschisă și care poate fi accesată de toți amatorii și pasionații de pariuri sportive și jocuri de cazinou ce au vârsta peste 18+ și cu domiciliul pe teritoriul României.

Contul mi l-am făcut destul de repede, dar nu înainte de a accesa link-ul special cu oferta Bonus de Bun Venit Sport Las Vegas, prin intermediul căreia poți și tu să beneficiezi de până la 900 de lei pentru primele trei depuneri.

Odată ce am finalizat realizare contului și validarea acestuia cu actul de identitate, lumea Las Vegas mi s-a deschis cu toate facilitățile și avantajele oferite de această platformă ce integrează casa de pariuri Las Vegas și cazinoul online.

În secțiunea SPORT vei găsi o ofertă extrem de bogată în opțiuni de pariere pe zeci de competiții sportive din întreaga lume, dar și numeroase informații și statistici atât de necesare în procesul de selecție și pariere.

Pariurile pot fi făcute rapid și simplu, având la dispoziție diferite funcții prin care îți poți optimiza șansele de câștig. Comparativ cu jocurile de noroc, unde fiecare rotire este lăsată în voia hazardului, la pariuri sportive norocul are influențele lui, dar ține foarte mult și de evoluțiile echipelor și ale jucătorilor pe care dorim să pariem.

Există pariuri simple în cotă fixă, dar și opțiuni de pariere combinate. Poți alege de la clasicul 1 X 2, la opțiuni de pariere precum handicap, șansă dublă prima repriză / a doua repriză, marcatori, total goluri pe echipe sau pe meci și multe altele.

Însă eu am fost impresionat de oferta de pariere. Fotbalul e sportul rege și pe Las Vegas. Oferta este impresionantă și cuprinde majoritatea campionatelor și evenimentelor fotbalistice de pe planetă. Ba mai mult, aveți deja posibilitatea de a paria pe evenimente precum Calificările pentru Campionatul Mondial din 2026, Transferuri, Pariuri Speciale Antrenori, Balonul de Aur sau pe diferite amicale U19 și U23.

Cine e Las Vegas?

Pentru unii dintre voi, Las Vegas poate fi vestitul oraș din Nevada, Statele Unite, recunoscut ca și Capitala Cazinourilor și a Jocurilor de Noroc din întreaga lume. Dar pentru mulți alții, este casa de pariuri Las Vegas unde distracția este la ea acasă.

www.lasvegas.ro este deținut și operat de DIMSACON LTD, companie înregistrată în Malta, cu sediul social în HAMRUN, Triq Il-Ferrovija, No. 7, Fl. 2, HMR1902, la data de 12.08.2019 cu Nr: C92886. Este organizator de jocuri de noroc la distanță în baza licenței eliberate de către ONJN cu Nr L1213853W001291, cu valabilitate până la data de 31.05.2031 și în baza autorizației de exploatare obținută prin decizia Nr. 808 din 27.05.2021.

Nume FirmăDIMSACON LTD
SediuHAMRUN, Triq Il-Ferrovija, No. 7, Fl. 2, HMR1902 – Malta
Cod Unic de ÎnregistrareC92886
Licență ONJNL1213853W001291
Valabilitate01.06.2021 – 31.05.2031
Tabel informații casa de pariuri Las Vegas

Eu pun mare accent pe verificarea caselor de pariuri online înainte de a-mi deschide cont și a începe să pariez. În România, este foarte important ca o casă de pariuri online sau un cazinou online să fie licențiat de ONJN, demonstrând astfel că respectă în totalitate normele de siguranță, securitate și corectitudine în materie de jocuri de noroc și pariuri sportive, lăsând totul în voia hazardului.

Păreri website Las Vegas

Păreri Las Vegas website

Continuăm recenzia Las Vegas cu descrierea site-ului și a platformei de betting. Multe pareri Las Vegas sunt subiective și, de regulă, exprimate de fiecare pe baza propriilor experiențe. De aceea vei găsi păreri pro și contra despre servicii, plăți, tranzacții, dar și despre website.

Îmi place site-ul Las Vegas cum este organizat, structurat, cum este distribuită informați și ușurința cu care poate fi accesată. Însă nu pot spune că apreciez schema cromatică, în care culorile dominante sunt negrul și albul (mai bine spus non-culori).

Însă experiența de pariere este cea care contează și primează în alegerea unei case de pariuri, iar la acest capitol nu am ce să reproșez în acest moment casei de pariuri Las Vegas. De la accesarea platformei Las Vegas și până la plasarea biletului cu opțiunile de pariere, totul este într-un flow cursiv.

Dacă și tu vrei să-ți deschizi cont pe Las Vegas, citește numeroase pareri Las Vegas și documentează-te despre termeni și condiții. Eventual poți accesa link-ul special pentru Bonus de Bun Venit Sport și nu uita să-ți validezi contul cu buletinul.

Pe site-ul lasvegas.ro vei găsi zona de SPORT și LIVE SPORT, dar și zona de casino, fiind o platformă comună. Prin intermediul contului deschis, vei avea acces la ambele structuri de gambling.

Navigând pe site, vei remarca butonul de PROMOȚII, care este cu roșu, dar și butonul de DEPUNERE, care e cu verde. Nu lipsesc datele despre casa de pariuri Las Vegas, dar și despre Jocul responsabil, regulile Las Vegas și zona de contact.

Pariază responsabil, iar pentru mai multe detalii, accesează link-ul ”Joc Responsabil” din zona de Link-uri Utile ce se regăsește în partea de jos a site-ului Las Vegas. Tratează pariurile sportive și jocurile de noroc ca pe o sursă de divertisment, nu sursă de venit. Pariază banii pe care ești dispus să-i pierzi, fără să-ți afecteze cheltuielile cotidiene și viața zilnică.

Aplicația Las Vegas

Ca orice altă casă de pariuri online care se respectă în secolul vitezei și al digitalizării, Las Vegas a dezvoltat și o aplicație de mobile, ce poate fi descărcată din App Store (gadgeturi Apple), Magazin Play (gadgeturi cu Android), dar există și o versiune apk pentru cei ce nu au acces la Magazin Play / Google Play.

În procesul de selecție al casei de pariuri, am citit multe pareri Las Vegas care făceau referire la platforma de mobile, iar grație lor am decis să-mi deschid cont la casa de pariuri Las Vegas. Fiind mereu în mișcare, folosesc foarte mult telefonul mobil, iar o aplicație bine structurată cum este cea dezvoltată de Las Vegas îmi oferă avantajul de a putea paria în timp real pe meciurile favorite în timp ce sunt în trafic.

Aplicația Las Vegas respectă structura și flow-ul website-ului, iar acest lucru este un avantaj pentru mulți dintre cei ce sunt familiarizați cu platforma de desktop Las Vegas. Avantajul stă în faptul că aplicația de mobile îți pune la dispoziție informația mult mai bine optimizată pentru ecrane mici și se mișcă la viteza de internet disponibilă.

Oferta Las Vegas

Păreri Las Vegas oferte și promoții

Las Vegas a reușit să crească rapid în popularitate și să urce în topul preferințelor pariorilor prin prisma ofertei și a numeroaselor funcții puse la dispoziția pariorilor.

În fiecare zi, vei găsi sute de meciuri și mii de opțiuni de pariere live sau premeci, lucru apreciat de foarte mulți pariori care și-au exprimat diferite pareri Las Vegas.

Fotbalul rămâne sportul rege și pe Las Vegas, cu sute de meciuri prezente și viitoare, cu opțiuni de pariere ce implică cele mai puternice campionate europene și din lume, dar și ligi inferioare din țări precum Chile, Columbia, Algeria, Spania și multe alte state. Pe lângă meciurile din campionatele locale și naționale, pe Las Vegas vei putea paria și la cele mai importante competiții fotbalistice: EURO 2024, Campionatul Mondial 2026, Amicale, Champions League, UEFA Europa League etc.

Însă oferta LAS Vegas nu se rezumă doar la fotbal, ci integrează și alte discipline sportive precum: Tenis, Baschet, Handbal, Voilei, Hochei, Formula 1. Pe lângă competițiile sportive, există și numeroase opțiuni de pariere non-sport, cum ar fi: Politică și eGames (Dota 2, Counter Strike 2, League of Legends).

Pe lângă gama variată de opțiuni de pariere, Las Vegas a dezvoltat și o serie bonusuri, promoții și unelte cu ajutorul cărora îți poți optimiza șansele de reușită. Pe Legas Vegas ai șanse să câștigi chiar și atunci când pierzi.

Ca funcții speciale, am remarcat:

 • Bet Builder – îți permite să combini selecții diferite din același meci într-un singur pariu.
 • Pariu Șansă – În cazul în care o singură selecție de pe bilet este pierzătoare, se va acorda Cashback până la 10X (de zece ori) din miza pariului, în funcție de numărul de selecții de pe bilet.
 • Victorie în avans – Două goluri avans și nu trebuie să aștepți rezultatul final al meciului. Ai câștigat deja!
 • Pariuri în Lanț – poți să combini selecții diferite din același meci într-un singur pariu.
 • Lucky Loser – Cu Las Vegas câștigi chiar și atunci când pierzi. Ai avut ghinion și niciun eveniment de pe bilet nu a ieșit cum doreai? Dacă ai plasat cel puțin 3 evenimente pe biletul tău de pariuri și le-ai pierdut pe toate, primești un Pariu Gratuit.
 • Cash Out – Las Vegas a implementat o variantă de cash out ce are mai multe opțiuni:
  • Early Cash Out – poți retrage suma 100% înainte de începerea meciurilor și dacă respectivele cote nu au suferit modificări.
  • Cash Out Parțial – Poți retrage o parte din suma pariată. Restul sumei rămase este în continuare în joc.
  • Cash Out Automat – Poți seta când să fie închis pariul tău parțial sau total. Dacă valoarea sumei de Cash Out atinge sau depășește limita setată, pariul va fi închis automat, iar fondurile vor fi adăugate în balanța reală în contul tău de jucător.

Când vine vorba de cote, acestea pot varia de la o casă de pariuri la alta, în funcție de numeroși factori ce țin de platforma de joc, numărul de pariuri plasate, marjă casa de pariuri și multe altele. Las Vegas nu are cele mai mari cote, dar nici cele mai mici, fiind într-o zonă de mijloc, ceea ce nu e de neglijat.

Bonusuri, oferte și promoții Las Vegas

În procesul de selecție al unei platforme de betting, un factor decisiv este legat de bonusuri, oferte și promoții. Multe pareri Las Vegas, pe care le-am citit înainte de a-mi face cont pe această platformă de gambling, evidenția faptul că Las Vegas stă foarte bine la acest capitol.

Bonus de Bun Venit Sport Las Vegas

Păreri Las Vegas Bonus de Bun Venit până la 900 de lei

Las Vegas își întâmpină noii oaspeți cu oferta Bonus de Bun Venit Sport Las Vegas, una destul de ofertantă ce constă într-un pachet cu până la 900 de lei ce poate fi revendicat la primele trei depuneri: 300 lei Pariu Fără Risc + 300 lei Bonus Sport + 300 lei Pariu Gratuit și 30% Profit Boost.

Pachetul de Bun Venit Sport se va acorda pentru primele 3 depuneri efectuate pe Las Vegas, după cum urmează:

Bonus de Bun Venit Sport🤩 Până la 900 lei
Tip Bonus🍀 Bani bonus
Condiții de acordare 💰La înregistrare și în urma a trei depuneri
Revendicarea bonusului🥳 Primul pariu plasat, după prima depunere, este un „Pariu Fără Risc 100%” până la 300 lei, și se acordă sub forma unui pariu gratuit. Minim 2 selecții și cotă 1.50 per selecție.
🎁 Pentru a doua depunere efectuată se va acorda un Bonus Sport de 100% din valoarea depunerii, până la suma maximă de 300 lei.
🌟 Pentru a treia depunere efectuată se va acorda un Pariu gratuit de 50% din valoarea depunerii, până la suma maximă de 300 lei.  
Condiții rulaj🎉 5X (valoare bonus + depunerea inițială)
Valoarea minimă la depunere💸 50 lei
Tabel informații Bonus de Bun Venit Sport Las Vegas

Gratuit, toți clienții vor beneficia de un Profit Boost de 30% la Înregistrare.

De menționat faptul că depunerile efectuate cu Paysafecard, Skrill, Neteller sau OKTO.Cash nu sunt eligibile pentru activarea acestui bonus.

Bonus Aniversar de Ziua Ta

Păreri Las Vegas Bonus de Ziua Ta

Aniversarea ta nu trece neobservată la Las Vegas. Așa că ziua ta poate începe cu un cadou surpriză. Bonusul se acordă jucătorilor care au efectuat cel puțin o depunere și au pariat minim 50 de lei în ultimele 30 zile.

Când îți sărbătorești ziua de naștere, intră în contul de Las Vegas și revendică-ți cadoul special.

Bonus 150%

Pe Las Vegas poți primi până la 150% BONUS la un bilet câștigător. Cum poți să te bucuri de această ofertă? Bonusul pornește de la minim 3 evenimente plasate pe pariu, iar cota minimă pe fiecare eveniment trebuie să fie de 1.30.

Bonusul de până la 150% se acordă din profitul pariului (profitul pariului se calculează astfel =  miza x cotă – miză). De menționat faptul că Bonusul de până la 150% pornește de la 3% și crește progresiv în funcție de numărul de evenimente de pe bilet. Astfel, pentru a putea ajunge la Bonus 150%, va trebui să ai o selecție câștigătoare de minim 25 de evenimente sportive cu cote de minim 1.30.

Pe lângă cele menționate mai sus, Las Vegas pregătește constant și alte oferte, bonusuri și promoții. Așa că intră pe platformă să vezi ce ți-a mai pregătit casa de pariuri Las Vegas.

Metode de plată Las Vegas

Recenzia Las Vegas nu poate fi completă fără să abordăm subiectul despre metodele de plată. Pariorii și pasionații de gambling acordă o mare importanță opțiunilor de plată pe care platformele de gambling le pune la dispoziția acestora, iar acest lucru reiese și din numeroase pareri Las Vegas.

Cu cât casa de pariuri online sau cazinoul implementează mai multe metode de depunere și retragere, cu atât mai mult amatorii de pariuri sportive și de păcănele vor acorda o mai mare atenție respectivei platforme.

Din acest punct de vedere, Las Vegas nu stă foarte bine, dar a implementat cele mai populare opțiuni de plată: card bancar, portofele electronice, PaysafeCard sau Okto.Cash.

Depuneri Las Vegas

Păreri Las Vegas metode de depunere

Odată ce ai deschis contul Las Vegas și l-ai validat cu actul de identitate, te poți bucura de toate avantajele acestei case de pariuri online, inclusiv să faci depuneri și retrageri.

Pentru a efectua o depunere la Las Vegas, trebuie să ții cont de câteva aspecte ce sunt legate de opțiunile de plată, pe care le regăsești în tabelul de mai jos.

Metodă de platăDepunere minimăDepunere maximăComision CDADisponibilitate
Card bancar20 lei45.000 lei2%Imediată
Skrill20 lei45.000 lei2%Imediată
Neteller20 lei45.000 lei2%Imediată
PaysaCard20 lei45.000 lei2%Imediată
Okto Cash50 lei2.500 lei2%Imediată
Tabel informații metode de plată la Depunere Casa de Pariuri Las Vegas

Toate depunerile sunt taxate cu 2%, bani ce merg direct la bugetul de stat. E vorba de taxa CDA / taxa de administrare / taxa pe viciu.

Card bancar

Eu folosesc preponderent cardul bancar pentru a-mi alimenta contul de jucător la Las Vegas. Dacă și tu vrei să depui pe Las Vegas cu un card bancar, ai nevoie de un cont valid și să selectezi metoda de depunere în secțiunea Depunere. Completezi suma dorită și datele cardului bancar, inclusiv codul de securitate CVV. Procesatorul de plăți va salva datele în deplină siguranță. Unele carduri vor avea nevoie de o validare suplimentară a tranzacțiilor, fie printr-o parolă suplimentară, fie print-o acțiune setată în prealabil la operațiunile digitale.

Skrill / Neteller

Pentru a depune prin Skrill / Neteller, trebuie să mergi la secțiunea Depunere din cadrul casei de pariuri Las Vegas, alegi metoda de plată, setezi suma și apeși pe butonul de depunere. Se va deschide o fereastră cu un formular unde trebuie să introduci datele contului tău Skrill / Neteller. După finalizarea tranzacției, contul va fi debitat instant.

PaysafeCard

PaysafeCard este una dintre cele mai populare metode de plată online folosite de cei ce nu a carduri bancare. Este o opțiune de plată bazată pe vouchere cu un cod format din 16 cifre, independent de contul sau cardul bancar sau alte informații personale.

Poți să-ți achiziționezi un PaysafeCard de la punctele de vânzare locale și să alimentezi contul tău prin introducerea codul de plată pe site-ul dedicat PaysafeCard. Apoi, poți alimenta contul Las Vegas.

Okto.Cash

Dacă alegi metode de plată Okto.Cash, trebuie să știi că prin intermediul ei poți doar să depui, nu poți face retrageri.

Pentru a face o depunere cu Okto.Cash pe Las Vegas, trebuie să selectezi această opțiune de plată din contul tău de jucător. După selectarea metodei de plată, se va deschide o fereastră în care vei găsi un cod generat. Mergi cu acest cod la orice stație de Plata SelfPay unde selectezi opțiunea Gambling din meniu și introduci codul și suma aferentă. Contul de jucător va fi alimentat instantaneu, după finalizarea tranzacției efective.

Retrageri Las Vegas

Păreri Las Vegas metode de retragere

Așa cum menționam mai sus, multe pareri Las Vegas analizează metodele de retragere și de depunere.

Îți aduc în atenție faptul că, în majoritatea cazurilor, opțiunea de retragere trebuie să fie similare cu cea folosită la depunere, iar mai jos găsești câteva informații utile despre fiecare metodă de retragere agreată de Las Vegas.

Metodă de platăRetragere minimăRetragere maximăDisponibilitate
Card bancar20 lei10.000 lei3-6 zile
Skrill20 lei10.000 leiInstant
Neteller20 lei10.000 leiInstant
PaysafeCard20 lei10.000 leiInstant
Okto.Cash
Tabel informații metode de plată la Retrageri Las Vegas

Conform legislației aflate în vigoare, fiecare retragere va fi comisionată astfel:

 • Orice câștig până în 10.000 lei este impozitat cu 3%, ceea ce înseamnă că din suma totală retrasă vor fi reținuți 3% sub formă de taxe.
 • Câștigurile mai mari de 10.000 lei, dar până în 66.750 lei sunt impozitate cum urmează. Se aplică un impozit de 300 de lei (3% din 10.000 de lei) la care se adaugă un impozit de 20% din suma care depășește 10.000 de lei.
 • Câștigurile de peste 66.750, care sunt retrase integral, vor fi comisionate astfel: 3% din 10.000 de lei + 20% din suma de 66.750 de lei + 40% din suma ce depășește pragul de 66.750 de lei.

Card Bancar

Dacă alegi să retragi printr-un card bancar, ceea ce fac și eu de multe ori, procedura este foarte simplă. Din meniul contului tău mergi la secțiunea Gestiune Balanță și apoi Retragere. Selectezi metoda de retragere, care de cele mai multe ori este la fel cu cea folosită la depunere. Scrii suma dorită pentru retragere, care trebuie să fie mai mică sau egală cu suma din contul tău de jucător, și confirmi retragerea pe cardul pe care ai făcut anterior depunerea. Tranzacția va fi procesată în 3-6 zile de la aprobare. Însă din experiență, pot spune că unele retrageri pot fi procesate aproape instant.

Skrill / Neteller

Retragerile printr-un cont Skrill / Neteller se fac rapid și sigur pe Las Vegas. Din contul tău de jucător mergi la secțiunea de retragere unde selectezi metoda de plată, completezi suma pe care dorești să o retragi și confirmi retragerea în contul Skrill / Neteller pe care l-ai folosit la depunere. Tranzacția va fi procesată imediat după aprobare.

PaysafeCard

Pentru retragerea prin Paysafecard, accesează din contul tău Las Vegas secțiunea de Retragere, scrii suma dorită la retragere și confirmi tranzacția în contul tău PaysafeCard pe care l-ai folosit la depunere. Tranzacția va fi procesată instant după aprobare.

Contact Las Vegas

Când am citit pareri Las Vegas, am observat păreri pro și contra despre opțiunile de contact și suportul Las Vegas. Mulți jucători apreciază faptul că Las Vegas oferă suport live 24/7, dar și faptul că pun la dispoziția jucătorilor o adresă de email. Din nefericire pentru cei ce doresc să contacteze telefonic Las Vegas, nu există număr de telefon disponibil pentru serviciul de suport.

Formă contactDisponibilitate
Live chat24/7
e-mailsuport@lasvegas.ro
Telefon
Tabel informații contact Las Vegas

Las Vegas a implementat suportul online prin Live Chat, disponibil 24/7, pentru a oferi în timp real răspunsuri și sfaturi jucătorilor. Există chiar și un robot ce te ajută să găsești mai repede răspunsurile la anumite întrebări pe care le poți avea în cadrul site-ului. Dacă nu ai rezolvat problema prin intermediul robotului live chat, vei fi transferat la un operator uman.

Cei ce au o problemă  / întrebare, dar nu necesită urgență, pot scrie la suport@lasvegas.ro.

Avantaje și Dezavantaje Las Vegas

Recenzia Las Vegas continuă cu avantajele și dezavantajele acestei case de pariuri. Așa cum mai spus, multe pareri Las Vegas sunt subiective și pornesc de la experiența avută de fiecare cu această platformă de betting.

Mai jos am conturat câteva avantajele și dezavantaje pe care le-am identificat în urma experienței mele cu Las Vegas. Dacă ai ajuns până aici, citind pareri Las Vegas, înseamnă că ești interesat de această casă de pariuri și e musai să citești și restul.

Avantaje Las Vegas

Testând platforma de betting Las Vegas, am identificat mai multe avantaje, cum ar fi.

 • Ofertă bogată în opțiuni de pariere pre-meci pe competiții sportive și non-sportive;
 • Pariuri live pe meciuri ce se desfășoară în timp real;
 • Cote mărite pre-meci;
 • Cashback până la 10X pentru biletele combo pierdute la un meci;
 • Bonusuri și promoții atractive la deschiderea contului sau de ziua ta;
 • Oferte și bonusuri disponibile pentru toți jucătorii;
 • Suport prompt disponibil 24 de ore/ zi, 7 zile pe săptămână;
 • Site web eficient, bine structurat, intuitiv și interactiv;
 • Depunerile și retragerile se pot efectua cu ușurință;
 • Aplicații de mobile pentru posesorii de telefoane cu sisteme de operare pe iOS și Android.

Dezavantaje Las Vegas

Las Vegas este o casă de pariuri bună, de încredere, dar nu perfectă:

 • Las Vegas nu acceptă depuneri și retrageri prin transfer bancar;
 • Las Vegas nu are numărul de telefon disponibil pentru pariori;
 • Bonusul de Bun Venit Sport poate fi revendicat doar prin depuneri cu cardul bancar;
 • Aplicația de mobile este o versiune web Las Vegas optimizată pentru telefoanele mobile.

Păreri personale Las Vegas

Am testat această platformă de gambling și am conturat câteva pareri Las Vegas pe seama propriei experiențe. Mi-am deschis contul pe Las Vegas în urma a mai multor recenzii Las Vegas citite. Am vrut să văd ce spun alții despre această platformă de pariuri sportive și să mă documentez dacă se încadrează în tiparul meu de jucător.

Am fost convins de numeroasele opțiuni de pariere, de numeroasele oferte și bonusuri, dar și de faptul că Las Vegas este un cazinou licențiat ONJN, ceea ce-l califică din start ca fiind sigur și de încredere.

Sunt un fan al fotbalului și am apreciat oferta extrem de vastă și cuprinzătoare, cu opțiuni de pariere diverse. De cele mai multe ori aleg să plasez pariuri pre-meci și joc 1 X 2. Însă pe Las Vegas am descoperit și alte opțiuni de pariere, inclusiv pe transferuri, pariuri speciale antrenori sau pe Balonul de Aur. Și pentru că suntem într-un an al alegerilor, pe Las Vegas poți paria inclusiv pe Politică.

Joc responsabil, ceea ce-ți recomand și ție. Mă documentez și citesc termenii și condițiile înainte să activez ofertele și promoțiile existente, lucru ce ar fi bine să-l faci și tu. Doar așa poți avea o experiență relaxantă și corectă.

Una peste alta, apreciez casa de pariuri Las Vegas și nu pot să nu remarc ascensiunea rapidă în online-ul românesc.

Întrebări frecvente despre Las Vegas

Cum poate fi convertit Bonusul de BUN VENIT SPORT în bani reali?

Dacă ești convins că Las Vegas este platforma de pariuri sportive ideală pentru tine, accesezi link-ul special cu Bonus de Bun Venit Sport Las Vegas și completezi formularul conform cerințelor. Bonusul de Bun Venit Sport Las Vegas îți poate aduce în balanță până la 900 de lei, astfel: 300 lei Pariu Fără Risc + 300 lei Bonus Sport + 300 lei Pariu Gratuit și 30% Profit Boost.
Poți converti banii bonus în bani real, respectând termenii și condițiile asociate acestei oferte și urmând pașii necesari:
Fondurile depuse si fondurile bonus oferite de Las Vegas se vor regăsi în balanța Bonus, sub denumirea “Bonus Total”. Fondurile din “Bonus Total” vor fi cheltuite cu prioritate după cum urmează : Fonduri depuse, câștiguri generate in urma pariurilor efectuate apoi bonusul acordat.
Bonusul Sport de Bun Venit poate fi rulat în secțiunea Sport și Pariuri Live.
Pentru a transforma balanța bonus în balanță reală, trebuie să rulezi de 5 ori valoarea inițială a bonusului primit + depunerea efectuată.

De ce trebuie să introduc datele mele personale în platforma Las Vegas?

Casele de pariuri online licențiate din România, inclusiv Las Vegas, sunt obligate să respecte legislația în vigoare. Astfel, ele solicită datele cu caracter personal pentru a se asigura că ai 18 ani, că domiciliezi în România și pentru a preveni fraudele, utilizarea greșită a acestora și acțiunile neautorizate.
Datele vor fi păstrate confidențiale și nu vor fi furnizate unor terțe părți decât atunci când acestea sunt cerute conform legii de autoritățile abilitate. Introducând data nașterii, confirmi că ai 18 ani sau mai mult. Prin furnizarea de date personale corecte în contul tău de jucător vei putea primi orice câștig rezultat din practicarea jocurilor de noroc. Dacă datele furnizate nu sunt corecte, atunci riști să pierzi eventualele câștiguri și chiar să-ți fie închis contul.

Ce bonusuri oferă Las Vegas și cum le pot obține?

Las Vegas are pune la dispoziția tuturor pariorilor diferite oferte și promoții ce pot fi revendicate la deschidere de cont nou sau pentru conturi existente.
Bonus de Bun Venit Sport și Las Vegas Bonus de Ziua Ta sunt doar câteva dintre cele mai remarcate bonusuri Las Vegas. Fiecare bonus și promoție se supune unor termene și condiții, pe care ar fi bine să le citești înainte de a le activa. Le poți accesa dacă respecți cerințele cazinoului și ești eligibil pentru acestea.

Cum pot contacta Las Vegas?

La capitolul suport, Las Vegas a acordat o mai mare atenție tehnologiei online, dezvoltând un sistem de live chat bazat pe chatboți AI și cu operatori umani. Acesta este disponibil 24/7.
Dacă ai nevoie de alte informații generale, poți să găsești răspunsuri în pagina dedicată de suport Las Vegas sau prin email: suport@lasvegas.ro.
Din păcate, Las Vegas nu pune la dispoziția pariorilor un număr de telefon pentru suport.

Las Vegas are aplicație de mobile?

Las Vegas a dezvoltat o aplicație de mobile ce poate fi descărcată de posesorii de telefoane și gadgeturi Apple cu iOS, dar și de posesorii de gadgeturi cu Android.
Aplicația păstrează structura website-ului, dar mult mai bine optimizată pentru platformele mobile, fiind păstrate elementele de brand și meniurile specifice.

Ce funcții speciale are Las Vegas pentru pariori?

Las Vegas a dezvoltat o serie de funcții speciale și opțiuni de pariere ce vin în sprijinul amatorilor de pariuri sportive. Aici menționez:
Lucky Loser – o șansă în plus dacă ai avut ghinionul să biletul tău nu a ieșit cum doreai.
Victorie în avans – pariul tău poate fi câștigător dacă echipa favorită e la două goluri avans.
Pariu șansă – minim 10x miza înapoi dacă un singur meci pe bile și-a stricat socotelile.
Cash Out – Las Vegas a implementat o variantă de cash out ce cuprinde mai multe opțiuni: Early Cash Out, Cash Out Parțial, Cash Out Automat.

Pachet bonus până la 900 RON, pentru primele 3 depuneri

5.0/5