888sport: Pariuri sportive la cote maxime!

888sport.ro este una dintre cele mai vechi case de pariuri online din România, licențiată în țara noastră începând cu 1 septembrie 2016, pe baza deciziei nr. 1439 din 12 august 2016.

Conform unor pareri 888sport, această casă de pariuri a scris istorie în industria de pariuri sportive online. Au fost momente importante în care a demonstrat că merită să fie în top și a reușit să câștig loialitatea pariorilor prin oferta bogată în evenimente sportive și opțiuni de pariere, dar și prin celelalte servicii conexe, cum ar fi serviciul de suport, opțiunile de plată, securitatea și siguranța datelor etc.

Pareri 888sport Pariuri sportive la cote maxime

Introducere în lumea 888sport

În trecut, grupul 888 Holdings Plc, din care face parte și 888sport, a sponsorizat mai multe echipe de fotbal și din alte discipline sportive, lucru ce i-a asigurat vizibilitatea în rândul pasionaților de sport și pariuri.

Eu sunt unul dintre cei ce au ales să-și deschidă cont pe 888sport, pornind de la diferite recenzii 888sport, dar și pentru că această casă de pariuri s-a făcut remarcată în anumite perioade prin diferite acțiuni în lumea sportului. Mi-a plăcut oferta 888sport prin prisma evenimentelor sportive, a cotelor, dar și a ușurinței cu care poți plasa un pariu.

Fie că ești un novice în ale pariurilor sportive sau un expert în cote, 888sport este o platformă de pariuri sportive disponibilă tuturor persoanelor adulte (+18) domiciliate în România.

Dacă și tu vrei să-ți deschizi cont pe 88sport.ro, accesează link-ul special pentru Bonusul de Bun Venit 888sport, ce constă în bonus de 100% până la 500 de lei + 40 de rotiri gratuite. În câțiva pași simpli reușești rapid să-ți faci cont, dar nu uita că pentru a te bucura de toate facilitățile casei de pariuri 888sport, este import să-ți validezi contul conform cerințelor.

Cine e 888sport?

888sport, partea a grupului Evoke Plc, fostul 888 Holdings Plc, este o renumită casă de pariuri online cu activitate în România și la nivel global, fiind fondată în 2008. Țara de origini este Gibraltar, dar are birouri și în România, Israel sau Marea Britanie.

Platforma 888sport.ro este administrată de 888 Romania Limited, subsidiara 888 Holdings Plc. 888 Romania Limited este o companie înregistrată în Malta, cu adresa la et. 7, Tagliaferro Business Centre, 14, High Street, Sliema SLM 1549, Malta.

Dreptul de a furniza jocuri de noroc online, în România, a fost acordat 888 Romania Limited în temeiul Licenței nr. L1160654W000324 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Aceasta este valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026.

Nume Firmă888 Romania Limited
Cod Unic de Înregistrare35108618
Licență ONJNL1160654W000324
Valabilitate licență01.09.2016-31.08.202026
Înregistrare fiscalăNr. înregistrare 112541
Adresa sediu socialet. 7, Tagliaferro Business Centre, 14, High Street, Sliema SLM 1549, Malta
Tabel informații 888sport

Din grupul Evoke Plc, fostul 888 Holdings Plc mai fac parte și brandurile 888casino, 888poker, Mr Green și William Hill.

Păreri 888sport website

Pareri 888sport website

La prima vedere, site-ul 888sport pare stufos, încărcat, iar schema cromatică bazată pe culorile fundamentale negru și portocaliu îți fură privirile în toate direcțiile.

Dar pe măsură ce navighezi pe site, printre oferte și opțiunile de pariere, experiența începe să se îmbunătățească și site-ul 888sport.ro se simplifică.

În partea stângă a site-ului ai meniul principal, în care vei conexiune spre profilul tău, pagina de pornire, live, promoții, recomandări pentru tine, dar și meniul cu toate evenimentele sportive prezente în oferta 888sport.

Multe pareri 888sport scot în evidență câteva avantaje ale acestei case de pariuri, cum ar fi cotele mărite sau recomandările bazate pe cele mai populare pariuri pentru următoarele 24 de ore. Pornind de la acestea poți realiza propriul tău bilet în câțiva pași simpli.

Printre disciplinele sportive existente în oferta 888sport, regăsim: Fotbal, Baschet, Box, Ciclism, Curse de cai, Curse de ogari, Golf, Handbal, Motorsport. Dar oferta casei de pariuri 888sport cuprinde și opțiuni de pariere pe evenimente non-sport, cum ar fi Politica. Nu lipsesc competițiile din eSport.

În zona centrală a site-ului 888sport, regăsești toate informațiile despre competițiile sportive vizate și statisticile aferente. 

Puteți plasa și pariuri live, în timp real. Puteți opta pentru pariurile clasice 1 x 2 sau pe diferite alte opțiuni, cum ar fi scor corect, total goluri, rezultat pe reprize etc.

Aplicația de mobile 888sport

Continuăm recenzia 888sport cu descrierea aplicației de mobile. În secolul vitezei, când facem lucrurile pe fugă și suntem mereu în mișcare, telefonul mobil este o extensie a noastră. În acest context, orice business de online trebuie adaptat și pentru zona de mobile, iar casele de pariuri sportive au dat curs acestui trend.

Inclusiv 888sport a dezvoltat o aplicație dedicată pentru telefoanele inteligente. Putem spune că este o extensie a site-ului 888sport.ro pentru că structura informațiilor existente pe aplicație este identică cu cea a site-ului. Sunt păstrate schemele cromatice, structurile meniului și grafica, doar că sunt emulate pe ecranele telefoanelor mobile.

Personal, nu sunt fan al aplicației 888sport. Dacă la nivel de conținut este ok, la nivel de grafică și structură era bine să fie mai mult optimizată pentru gadgeturile mobile.

Aplicația poate fi descărcată din Magazin Play (Android) și App Store (iOS – Apple). În funcție de sistemul de operare al telefonului tău, poți să descarci una dintre aceste versiuni.

LimbaRomână
Ultima actualizare29 martie 2024
Sistem de operareAndroid
Număr descărcăriPeste 100.000
Număr recenzii805
Notă4.5*

Aplicația 888sport – Android
LimbaRomână
Ultima actualizare25 aprilie 2024
Sistem de operareiOS
Număr descărcăriPeste 50.000
Număr recenzii
Notă4.5*
Aplicația 888sport – App Store

Aplicația de mobile îți permite să faci depuneri și retrageri, folosind aceleași metode de plată disponibile și pe varianta de website. Intri în secțiunea de plăți și urmezi pașii necesari pentru depuneri sau retrageri, conform indicațiilor din aplicație.

Dacă ai o problemă cu platforma 888sport, poți apela rapid centrul de ajutor al casei de pariuri, direct de pe telefonul tău. Aplicația îți pune la dispoziție un sistem de live chat, unde poți comunica cu operator uman.

Conform multor pareri 888sport, aplicația de mobile este una dintre cele mai bune, care sunt pe piața de pariuri sportive din România, fiind în top 5 preferințe ale pariorilor aflați mereu în mișcare.

Oferta 888sport

Așa cum spuneam mai sus în această recenzie 888sport, am fost atras de această casă de pariuri grație ofertei de pariere și a modului simplist prin care am putut plasa biletele.

Pe 888sport găsiți mii de opțiuni de pariere de la zeci de discipline sportive și evenimente non-sportive. Poți plasa pariuri în cotă fixă sau variabilă, fie cele clasice 1 X 2 sau pe diferite combinații de evenimente. Poți să alegi să pariezi pe echipa favorită, pe jucătorul idolizat sau pe campionatul pe care-l apreciezi cel mai mult, totul la un click distanță.

Prin intermediul site-ului sau aplicației 888sport, ai acces instant la toate evenimentele sportive existente, inclusiv la cele mai noi cote, precum și o gamă largă de opțiuni de pariere: mizați pe bani reali pe meciuri sau evenimente sportive în timp real, de oriunde și oricând.

Dacă vrei să plasezi un pariu pe un meci de fotbal, poți alege din zecile de mii de opțiuni existente în oferta 888sport. Poți paria pe meci: cine câștigă, număr de goluri, număr de cornere, avantaj la pauză / finală, scorul final.

La fel de bine, poți opta pentru un eveniment ce implică echipa favorită, cum ar fi: numărul de goluri marcate, numărul de cornere, dacă va câștiga plus multe alte opțiuni. Există opțiuni de pariere și pe jucători.

Dar dincolo de pariurile în cotă fixă pre-meci, pe 888sport poți alege și live betting, pariuri în timp real.

888sport a dezvoltat și câteva unelte utile pariorilor, cum ar fi BetFeed, Super 8 sau o selecție de pariuri personalizate, dar și numeroase bonusuri și oferte eligibile conturilor noi și existente.

Menționez că pe 888sport poți beneficia și de cash-out, o funcție importantă ce te ajută să controlezi biletele puse în joc. Dacă simți că meciul sau evenimentele pe care ai pariat nu se îndreaptă în direcția dorită, poți da cash-out la suma disponibilă.

Încearcă Bet Builder, o funcție importantă prin intermediul căreia poți combina mai multe piețe din același meci într-un singur pariu. Bet Builder îți permite să-ți construiești pariul pornind de la orice scenariu ți-ar trece prin minte și să obții instantaneu o cotă totală pentru selecțiile tale! Dacă înainte nu puteai juca mai multe pariuri de la același meci pe un singur bilet, acum poți!

Bonusuri si promoții 888sport

Conform multor pareri 888sport, pariorii și pasionații de gambling acordă o mai mare importanță ofertei de bonusuri și promoții.

Bonus de Bun Venit 888sport

Pareri 888sport bonus de bun venit pana la 500 de lei

Pentru a atrage noi pariori în platformă, 888sport are o ofertă de Bun Venit ce cuprinde o parte procentuală de 100% până la 500 de lei plus 40 de rotiri gratuite. Bonusul de Bun Venit 888sport este eligibil pentru conturile noi validate în platformă, iar activarea acestuia se face la prima depunere.

Bonusul va fi creditat membrilor eligibili, după ce suma depusă a fost pariată cel puțin de două ori pe cote de minim 1.60. Pentru a putea retrage suma bonus, aceasta trebuie pariată în total de 8 ori în decurs de 60 zile, pe cote de minim 1.60. Pariurile plasate din suma bonus trebuie stabilite, astfel încât să conteze la cerințele de rulaj.

Bonus de Bun Venit 888SPORTPână la 500 lei
Tip BonusBonus Procentual
Condiții de acordareLa înregistrare și la efectuarea unei depuneri
Valoarea bonus100% la prima depunere de minim 20 de lei.
Condiții de rulaj8X
Cotă minim pariere eligibilă la rulaj1.6
Valabilitate bonus60 de zile de la prima depunere efectuată pentru a îndeplini condițiile de rulaj
Rotiri gratuite pentru Casino40 de rotiri
Valoarea rotirilor0.75 lei
Condiții rulaj rotiri gratuite30X
Câștig maxim din rotiri gratuite50 de lei (excepție câștiguri tip jackpot)
Tabel informații 888sport Bonus de Bun Venit

Alte bonusuri și oferte 888sport

Pe lângă Bonusul de Bun Venit, 888sport a pregătit și o serie de oferte, bonusuri și promoții valabile pentru conturile existente și pariorii activi în platformă.

Bonus 25 lei Freebet (fără condiții de rulaj), ce poate fi revendicat în fiecare zi, în urma plasării pariurilor eligibile. Pentru a fi eligibil, trebuie să câștigi un pariu la o cotă de minim 5.0 și o miză de cel puțin 50 lei, pe orice piață sport.

25 lei FreeBet (fără condiții de rulaj) în fiecare sâmbătă dacă plasezi pariuri multiple pentru a te înscrie în Combo Club. Pentru a fi eligibil, trebuie să pariezi 100 de lei pe pariuri multiple (minim 3 evenimente, cotă minimă 1.5 per eveniment).

Înainte de a activa ofertele, bonusurile și promoțiile 888sport, recomand să citești termenii și condițiile aferente pentru a afla informații importante precum condițiile de rulaj, limita de câștig, eligibilitatea pentru respectivele oferte și bonusuri. Doar așa eviți neplăcerile ce pot surveni în urma activării și utilizării acestor promoții.

Metode de plată 888sport

Continuăm recenzia 888sport cu metodele de plată prin intermediul cărora orice parior poate efectua depuneri și retrageri de platforma casei de pariuri 888sport. nu e completă dacă nu vorbim de metodele de plată disponibile pentru jucători.

Pentru a ține pasul cu pretențiile jucătorilor, 888sport a implementat noile tehnologii și opțiuni de plată, iar aici amintesc: card bancar, transfer bancar, portofel electronic.

Este ușor să faci depuneri sau retrageri din contul tău deschis la 888sport. Dacă ai un cont valid pe 888sport, poți să te bucuri de toate serviciile și avantajele casei de pariuri, inclusiv să faci depuneri și retrageri financiare. Continui recenzia 888sport cu deschiderea opțiunile de plată disponibile la depunere.

Depuneri 888sport

Păreri 888sport metode depunere

Odată ce ai contul validat la 888sport, nu rămâne decât să mergi la secțiunea Depunere, să alegi metoda de plată dorită, setezi suma și finalizezi tranzacția conform indicațiilor.

Metodă de platăDepunere minimăComision CDADisponibilitate
Card bancar20 lei2%Imediată
Skrill20 lei2%Imediată
Apple Pay20 lei2%Imediată
Neteller20 lei2%Imediată
PaysaCard20 lei2%Imediată
Transfer bancar400 lei2%După procesarea tranzacției
Trusly40 lei 10 minute
Tabel informații metode de plată la Depunere 888sport

Depuneri 888sport Card bancar

Majoritatea pasionaților de gambling și, implicit pariorii, folosesc preponderent cardul bancar pentru depuneri. Poate fi un card de debit sau de credit, emis de orice bancă acreditată în România. Este adevărat că unele instituții bancare au politici diferite în raport cu depunerile și retragerile la cazinouri, așa că este bine să te documentezi înainte dacă poți face tranzacții online pe cazinouri.

Pentru depunerile cu cardul bancar, conform OUG 114/2018, 888sport percepe un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere, bani care sunt direcționați către Bugetul de Stat.

Depuneri 888sport Skrill / Neteller

Pentru a depune prin Skrill / Neteller, trebuie să mergi la secțiunea Depunere din cadrul cazinoului online 888sport, alegi metoda de plată, setezi suma și confirmi depunerea. Se va deschide o fereastră cu un formular unde trebuie să introduci datele contului tău Skrill / Neteller. După finalizarea tranzacției, contul va fi debitat instant.

Depuneri 888sport PaysafeCard

Dacă dorești să depui prin intermediul unui PaysafeCard, mergi la secțiunea de Depunere din contul 888sport și introduci suma pe care dorești să o depui, alegând opțiunea de depunere PaysaCard. Completezi datele tale de acces în contul PaysafeCard și aprobi tranzacția.

Depuneri 888sport Transfer Bancar

Pariorii pot transfera bani în contul de jucător 888sport.ro, folosind ca metodă de plată transferul bancar. Transferul bancar se poate desfășura online prin internet banking sau offline prin efectuarea unei depuneri la sucursala locală a băncii.

Retrageri 888sport

Păreri 888sport retragere

În procesul de selecție al unui cazinou sau a unei case de pariuri, conform pareri 888sport, contează foarte mult și metodele de retragere. Conform legislației aflate în vigoare, retragerile pot fi efectuate pe aceleași metode de plată folosite la depunere.

Dacă dorești să retragi pe un card bancar, trebuie să fi depus înainte de pe același card bancar. Dacă alegi să retragi printr-un portofel electronic, depunerea anterioară trebuie făcută de pe același portofel electronic.

Sunt și cazuri când poți folosi o metodă de plată la depunere, iar la retragere ești nevoit să folosești altă metodă de plată. Un exemplu concret este metoda PaysafeCard. Dacă ai o depunere prin PaysafeCard, retragerea o poți face prin transfer bancar.

Menționez că fiecare retragere va fi comisionată conform legii:

 • Orice câștig până în 10.000 lei este impozitat cu 3%, ceea ce înseamnă că din suma totală retrasă vor fi reținuți 3% sub formă de taxe.
 • Câștigurile mai mari de 10.000 lei, dar până în 66.750 lei sunt impozitate cum urmează. Se aplică un impozit de 300 de lei (3% din 10.000 de lei) la care se adaugă un impozit de 20% din suma care depășește 10.000 de lei.
 • Câștigurile de peste 66.750, care sunt retrase integral, vor fi comisionate astfel: 3% din 10.000 de lei + 20% din suma de 66.750 de lei + 40% din suma ce depășește pragul de 66.750 de lei.

Recenzia 888sport continuă cu metodele de retragere disponibile la casa de pariuri 888sport.

Metodă de platăRetragere minimăDisponibilitate
Card bancar20 lei1-6 zile
Skrill20 lei2-3 zile
Neteller20 lei2-3 zile
Apple Pay20 lei1-6 zile
Transfer bancar70 lei5-8 zile
Tabel informații metode de plată la Retrageri 888sport

Retrageri 888sport Card Bancar

Dacă alegi să retragi printr-un card bancar, procedura este foarte simplă la 888sport. Selectezi din meniul contului tău de parior 888sport secțiunea de retragere.

Scrii suma dorită pentru retragere, care trebuie să fie mai mică sau egală cu suma din contul tău de jucător, și confirmi retragerea pe cardul pe care ai făcut anterior depunerea. Tranzacția va fi procesată în 1-6 zile de la aprobare. Însă din experiență, pot spune că unele retrageri pot fi procesate aproape instant.

Retrageri 888sport Skrill / Neteller

Dacă alegi să retragi într-un cont Skrill / Neteller, selectează retragere din contul tău de jucător 888sport, scrie suma pe care dorești să o retragi, care poate fi mai mică sau egală cu cea din balanța reală, și confirmi retragerea în contul Skrill / Neteller pe care l-ai folosit la depunere. Tranzacția va fi procesată imediat după aprobare.

Retrageri 888sport Transfer bancar

Poți face retrageri și prin transfer bancar. Din meniul contului tău mergi la secțiunea Retragere și alegi metoda transfer bancar. Scrie suma pe care dorești să o retragi, iar plata va fi făcută în următoarea zi lucrătoare după aprobarea ei, în contul bancar din care ai făcut și depunerea. Conform termenilor și condițiilor 888sport, tranzacția poate fi procesată în 5-8 zile, dar de cele mai multe ori, timpul de procesare e mult mai mic

De menționat că retragerile trebuie făcute pe aceleași metode de plată folosite la depunere.

Avantaje și Dezavantaje 888sport

Nu putem încheia această recenzie 888sport fără a scoate în evidență avantajele și dezavantajele platformei online 888sport, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România și la nivel global.

Cu siguranță multe pareri 888sport exprimate de mine și de mulți alți pariori au la bază o doză de subiectivism.

Avantaje 888sport

888sport are numeroase avantaje pe care mulți dintre pasionații de pariuri sportive le apreciază și pe care le voi prezenta pe scurt mai jos.

 • Varietate mare de opțiuni de pariere pe competiții sportive – campionate, echipe, jucători
 • Pariuri Live
 • Statistici, informații și știri importante despre competițiile sportive pe blogul 888sport
 • Numeroase metode de plată
 • Bonusuri și promoții atractive la deschiderea contului și pentru conturile existente
 • Site web și aplicație de mobile eficiente, ușor de utilizat
 • Depunerile și retragerile se pot face cu ușurință, iar procesarea lor se face cu rapiditate.

Dezavantaje 888sport

Am spus că 888sport a scris istorie pe nișa de pariuri sportive, dar nu este casa de pariuri perfectă. Multe pareri 888sport scot în evidență și unele neplăceri, cum ar fi:

 • Nu oferă live streaming la meciuri
 • Nu are opțiunea de depunere cash în agenții sau prin alte metode
 • Nu are prea multe opțiuni de pariere non-sportive
 • Aplicația de mobile are momente când se mișcă mai greu
 • Nu acceptă retrageri prin PaysafeCard
 • Funcțiile de contact sunt limitate
 • Nu are live chat

Contact 888sport

La capitolul suport, 888sport nu stă deloc bine. Dacă ai o problemă și vrei să o rezolvi în timp real, o vei rezolva cu dificultate pentru că nu există live chat, iar telefonul dedicat este pentru suport în limba engleză. La acest capitol, personal am fost dezamăgit, în contextul în care majoritatea cazinourilor au live chat și poți intra în contact cu un operator, vorbitor de limba română.

Există și opțiunea să contactați 888sport prin email, la suport@888sport.ro. Însă, în cazul acesta, timpii de răspuns pot varia considerabil.

Telefon044-203-478-1907
E-mailsuport@888sport.ro
Live chat
Tabel informații Contact 888sport

Păreri personale 888sport

Ocazional pariez pe 888sport pentru că pe platforma acestei case de pariuri online găsesc un numeroase opțiuni de pariere pe zeci de discipline sportive. Este o platformă ușor de utilizat, iar pariurile pot fi plasate rapid prin platforma web sau aplicație.

De cele mai multe ori, aleg premiile și bonusurile disponibile conturilor existente, asta după ce am activat Bonus de Bun Venit 888sport, când mi-am deschis contul și l-am validat.

Este important să citești termenii și condițiile aferente ofertelor și promoțiilor existente pe 888sport pentru a înțelege mai bine ce drepturi și responsabilități ai parior la această casă de pariuri.

Pariez cât se poate de responsabil și pun în joc doar banii pe care sunt dispus să-i pierd. Ca orice joc de noroc, și pariurile sportive sunt guvernate în proporții mari de noroc.

Dincolo de pricerea și cunoaștearea competițiilor sportive și a evoluțiilor echipelor, informații care te poate ajuta să-ți optimizezi șansele de reușită la pariuri sportive, nu trebuie uitat și faptul că orice se poate întâmpla pe durata unui meci, indiferent de disciplina sportivă.

De cele mai multe ori aleg să pariez 1X2 pre-meci, dar mai nou am început să merg și pe pariuri live. Când sunt lipsit de inspirație și totuși vreau să-mi încerc norocul la un pariu, apelez la funcțiile dezvoltate de 888sport și, de cele mai mult ori, merg pe recomandările respective.

Însă tu poți să-ți creionezi propriul stil de pariere, iar pe 888sport ai mii de opțiuni de pariere pe zeci de sporturi, campionate etc. Nu uita că începe EURO 2024, prilej cu care vei putea să-ți încerci norocul și să anticipezi cine va câștiga Campionatul European sau poate vrei să pariezi pe evoluția echipei României la EURO 2024.

Întrebări frecvente despre 888sport

Cum pot să mă înregistrez pe 888sport?

Un cont pe platforma casei de pariuri 888sport se poate crea rapid și sigur. Accesezi link-ul special cu oferta Bonus de Bun Venit 888sport și completezi formularul conform cerințelor.
După crearea contului, va fi necesar să validezi contul cu actul de identitate sau cu pașaportul. Ulterior, cazinoul poate solicita informații suplimentare, inclusiv despre cardul sau metoda de plată folosită.

Ce bonusuri oferă 888sport?

Așa cum spuneam și mai sus, în această recenzie 888sport, casa de pariuri te întâmpină cu o oferta Bonus de Bun Venit ce cuprinde o parte procentuală de 100%, până la 500 de lei, dar și 40 de rotiri gratuite pentru 888casino.
Pentru a intra în posesia acestei oferte, trebuie să-ți faci cont pe 888sport și-l validezi cu actul de identitate. Oferta este eligibilă pentru conturile noi deschise platforma casei de pariuri  888sport.ro.
Pe lângă bonusul de întâmpinare, 888sport are promoții și bonusuri asociate cu diferite competiții sportive sau în anumite zile ale săptămânii. Însă, înainte de a le activa, citește termenii și condițiile pentru a afla ce ai de făcut ca să te poți bucura maxim de ele.

Cum pot alimenta contul de 888sport?

888sport a implementat majoritatea opțiunilor de plată, lucru apreciat de numeroși pariori în recenzii și pareri 888sport.
Poți să-ți alimentezi contul de 888sport prin transfer bancar, card bancar, prin diferite portofele electronice sau prin alte metode digitale, cum ar fi Apple Pay sau PaysafeCard.

Care sunt metodele de contact 888sport?

La capitolul suport, 888sport nu stă prea bine. Mulți pariori și jucători se plâng prin recenzii 888sport că nu pot rezolva în timp real problemele apărute. 888sport nu are live chat, iar numărul de telefon disponibil este pentru call center în engleză.
Dacă ai nevoie de alte informații generale și tu te grăbești, poți să contactezi 888sport sau prin email: suport@888sport.ro.

888sport are aplicație de mobile?

888sport are aplicație de mobile, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play, în funcție de sistemul de operare al telefonului. Te poți conecta în aplicația 888sport cu aceleași credențiale pe care le folosești pe platforma web. În mare parte, conținutul existent pe varianta de website a 888sport se regăsește și în aplicația dedicată.

100% Bonus până la 500 RON + 40 Rotiri Gratuite

5.0/5