Winbet: Ce spun jucătorii despre această platformă?

Platforma de gambling Winbet este una dintre cele mai apreciate și populare din România, fiind licențiată de ONJN, din 2018. Conform unor pareri Winbet, acest cazinou online a reușit să crească rapid în topul preferințelor jucătorilor, datorită numărului impresionat de sloturi disponibile pe platformă, dar și prin prisma secțiunii de pariuri sportive. De asemenea, Winbet nu este doar un simplu cazinou online, ci și o casă de pariuri remarcabilă.

In această recenzie Winbet îți voi etala părerea mea despre această casă de pariuri, cu avantaje și dezavantaje. Îți voi prezenta și alte informații menite să te ajute să-ți faci o idee dacă merită sau nu să pariezi pe Winbet.

Eu am ales casa de pariuri Winbet pentru că îmi place site-ul, modul în care este prezentată oferta, ușurința cu care pot plasa pariurile și rapiditatea cu care se pot efectua tranzacțiile de depunere și retragere. Este o platformă de gambling pe care joc responsabil frecvente.

Păreri Winbet Ce spun jucătorii despre această platformă

Dacă și tu vrei să-ți faci un cont pe site-ul acestei case de pariuri, fără să mai ai răbdare să citești această recenzie Winbet, accesează oferta Bonus de Bun Venit Sport, creează contul conform cerințelor, validează-l cu actul de identitate și bucură-te de toate facilitățile acestei case de pariuri.

Înainte de toate, îți recomandăm totuși să citești termenii și condițiile ofertei, dar și pareri Winbet pentru a te informa corespunzător și să vezi dacă acest cazinou online corespunde cerințelor tale. Tratează jocurile de noroc ca pe o sursă de divertisment, nu ca pe o sursă de venit. Joacă responsabil și cheltuiește banii pe care ești dispus să-i pierzi, fără să-ți afecteze viața cotidiană și cheltuielile zilnice!

Introducere Winbet

Winbet este o renumită casă de pariuri licențiată în România, dar și unul dintre cele mai apreciate cazinouri online. A crescut rapid în popularitate prin prisma ofertei de pariere și a numeroaselor bonusuri disponibile pentru conturile noi și existente.

Casa de pariuri Winbet își întâmpină noii jucători cu un Bonus de Bun Venit Sport, în valoare de 180 de lei în pariuri gratuite pentru primele 3 depuneri. Oferta e valabilă pentru conturile noi verificate și este disponibilă la toate evenimentele sport din secțiunea LIVE, fără condiții de rulaj.

Platforma Winbet poate fi accesată de orice pasionat de pariuri sportive, fie amator sau experimentat, care are 18+ și este domiciliat în România.

Odată ce ți-ai deschis contul, intri în lumea Winbet unde vei descoperi o varietate de opțiuni de pariere pe diferite evenimente sportive și non-sportive. Eu am rămas surprins să văd că pot paria pe disciplinele sportive precum fotbal, baschet, handbal, dar și pe competiții sportive din lumea automobilistică, ciclism, golf, schi alpin și multe altele.

E de apreciat faptul că pe Winbet vei găsi o gamă foarte variată pentru ”sportul rege”, inclusiv din ligile inferioare din diferite țări europene, dar și din America, Asia, Africa sau America de Sud. Acest lucru nu trebuie să ne mire, deoarece cei mai mulți pariori sunt axați pe fotbal.

În curând vor începe două mari evenimente sportive, iar aici amintesc de EURO 2024 și Jocurile Olimpice de Vară. Winbet a încărcat deja oferta de pariere, iar tu poți să-ți încerci norocul pariind pe echipa favorită.

Cine e Winbet?

În multe comentarii și pareri Winbet, am văzut cum mulți pasionați de pariuri sportive și de gambling se întreabă cine e Winbet și dacă este o casă de pariuri de încredere.

Platforma Winbet.ro este administrată de Global Interactive Solution Limited, companie înregistrată în Malta, nivel 3 (Suite nr. 1945), Tower Business Center, Tower Street, Swatar Birkirkara BKR4013, înregistrată sub nr. C79990 / 2017, având CIF 38106549.

Dreptul de organizare este acordat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc prin Licența nr. L1183150W000826 emis la 01.03.2018 cu valabilitate până la 29.02.2028 și Autorizația emisă la 01.03.2024 cu valabilitate până la 28.02.2025.

După cum se poate observa, Winbet este o casă de pariuri licențiată în România, ceea ce înseamnă că respectă normele impuse de legislația din țara noastră. Winbet este o casă de pariuri de încredere.

Nume firmaGlobal Interactive Solution Limited
Cod unic de înregistrare38106549
Nr. înmatriculareC 79990/2017
Licența ONJNL1183150W000826
Volatilitatea licență01.03.2018 – 29.02.2028
Autorizația01.03.2024 – 28.02.2025
Tabel informații Winbet

Platforma online Winbet

Păreri Winbet platforma de pariuri sportive winbet

Odată ce am accesat platforma de gambling Winbet, am rămas plăcut surprins despre modul în care este structurată informația, despre schema cromatică, dar și de ușurința cu care pot accesa rapid secțiunea de pariuri sportive și rapiditate cu care pot plasa un bilet.

Meniul principal al site-ului are link-uri directe spre principalele categorii, cum ar fi Sport, Live Sport, Cazino, Live Cazino. În cazul de față, dacă selectezi zona de Sport sau Live Sport, vei fi direcționat spre oferta de pariere pre-meci sau live meci.

Din câteva click-uri poți rapid să pariezi pe meciurile aflate în desfășurare sau pe evenimentele sportive ce vor avea loc în viitorul apropiat. De exemplu, pe zona de Sport, Winbet are o rubrică ”Hai România” unde scoate în evidență evenimentele cu sportivi români. Poți paria pe meciurile României la EURO 2024 sau pe tenismenii români care au meciuri în această perioadă, fără să mai stai să cauți aceste evenimente sportive în toată oferta disponibilă. Sunt mici detalii prin intermediul cărora se face remarcată casa de pariuri Winbet.

Aplicația Winbet

Winbet a dezvoltat o aplicație de mobile, care în prezent este disponibilă doar pe App Store și poate fi instalată pe gadgeturile cu iOS (Apple). Prin intermediul ei, ai acces la o multitudine de opțiuni de pariere! Te poți bucura de funcții precum Winbet Avantaj, Winbet Scor Alb, Pariu Șansă, Winbet Plus, Winbet Cash Out, Winbet Extra, Winbet Bet Builder, Winbet Bonus Progresiv sau Winbet Boost. Aplicația are rating 4.4 din 14 voturi.

Oferta Winbet

Conform multor pareri Winbet, reiese că oferta de pariere este vastă și cuprinzătoare. Pe platforma de gambling Winbet.ro vei găsi mii de opțiuni de pariere disponibile la sute de evenimente și competiții sportive și non-sportive. Pe lângă acestea,  pe Winbet te vei putea bucura și de numeroase promoții, oferte, funcții speciale, statistici și multe alte informații utile pentru orice parior.

Pe zona de Fotbal, Winbet a integrat toate ligile existente, dar și turneele de mare anvergură, cum ar fi EURO 2024, Calificări Campionatul Mondial 2026, Copa America, Liga Baltică U21 și multe altele. Nu lipsesc meciurile din Spania, Italia, Germania, Franța, Portugalia, Anglia.

La fel de bine, poți paria pe evenimentele dedicate Jocurilor Olimpice de la Paris, Fotbal Australian, Fotbal American, Volei pe plajă, Cricket, Formula E, Badminton, Fotbal Galic și multe alte zeci de discipline.

Poți alege să pariezi în format standard 1 x 2, dar ai și opțiunea să mizezi pe combinații precum ”Ambele marchează și total goluri”, ”Pauză / Final și total goluri”, dar și pe mize cu handicap etc. Pe Winbet poți paria chiar și pe numărul de cornere, faulturi sau numărul de cartonașe. 

Precizez că oferta de pariere pe Winbet variază în funcție de perioada din an în care este accesată. Știm prea bine că marile competiții de fotbal iau pauză în sezonul estival, dar alte evenimente sportive pot avea loc cum ar fi tenis, ciclism, automobilism etc.

Bonusuri și Promoții WinBet

Păreri Winbet oferte sport

Pe lângă pariurile în cotă fixă sau variabilă, pe Winbet vei găsi și numeroase bonusuri și funcții ce-ți vin în ajutor pentru a crește șansele de câștig.

Bonus progresiv – Primești până la 100% BONUS pentru un bilet cu evenimente de tip Pre-meci din toate sporturile și toate competițiile. Pariezi pe minimum 2 evenimente cu o cotă minimă de 1.25 și te bucuri de acest bonus special. Dacă optezi pentru 20+ evenimente sportive, deja bonusul procentual poate fi de 100%.

Pariu șansă – În cazul în care pierzi un meci de pe bilet, primești înapoi valoarea mizei jucate pe respectivul bilet. Pentru acest bonus sunt eligibile doar pariurile de tip Pre-meci înregistrate pe durata campaniei.

Winbet Avantaj – Pariază pe echipa ta favorită cu opțiunea WINBET AVANTAJ la Fotbal, Baschet, Handbal, Hochei, Volei sau Tenis și câștigi automat dacă în orice moment al meciului aceasta conduce cu:

Fotbal2 goluri
Baschet18 puncte
Handbal6 goluri
Hochei3 goluri
Voleidiferență de 2 seturi
Tenisdiferență de 2 seturi
Tabel informații WinBet Avantaj

Free bet Live – În fiecare zi de miercuri,pariază minimum 50 de lei pe LIVE (tip Single/Solo) la evenimentul(ele) eligibile, iar dacă biletul tău este NECÂȘTIGĂTOR, primești un FREE BET/PARIU GRATUIT în valoare de 50 de lei.

WinBet Extra – cote mărite. Pe un bilet poți juca mai multe cote mărite și mai multe WinBet Extra.

Bet Mentor – Bilet Aleatoriu – Personal am apreciat foarte mult acest serviciu dezvoltat de Winbet. Selectezi miza, numărul de evenimente dorite pe bilet și îți este generat un bilet aleatoriu. Dacă ești lipsit de inspirație, cu Bet Mentor poți să scapi de stres și să te lași în mâna hazardului.

Scor alb 0-0 – Pariază pe unul dintre tipurile de pariuri eligibile și poți beneficia de opțiunea WINBET SCOR ALB 0:0. În cazul în care meciul se termină cu scorul de 0:0, primești înapoi valoarea mizei jucate pe respectivul bilet. Sunt eligibile doar pariurile de tip pre-meci.

Pe lângă bonusurile și funcțiile speciale, Winbet are și câteva promoții speciale, cum ar fi Bonus de Bun Venit Sport sau Bonus de Ziua Ta.

Bonus de Bun Venit Sport Winbet

Păreri Winbet bonus de bun venit până la 180 de lei pentru primele 3 depuneri

Winbet a pregătit o promoție atractivă de întâmpinare pentru noii jucători, care își fac cont pe platforma de gambling winbet.ro. Bonus de Bun Venit Sport Winbet poate fi accesat prin accesarea link-ului special. Acesta constă în 180 de lei pentru primele 3 depuneri efectuate, sub formă de Pariu Gratuit. Nu are condiții de rulaj.

Winbet Bonus de Bun Venit SPORT180 lei
Tip BonusBonus cash
Condiții de acordareLa înregistrare și la efectuarea a trei depuneri
Valoarea bonusPrima depunere – Pariu Gratuit în valoare de 30 RON pentru o depunere de minim 30 RON
A doua depunere – Pariu Gratuit în valoare de 50 RON pentru o depunere de minim 50 RON
A treia depunere – Pariu Gratuit în valoare de 100 RON pentru o depunere de minim 100 RON
Tabel informații Winbet Bonus de Bun Venit SPORT

Pentru a fi eligibil pentru primirea Bonusului de Bun Venit Sport, trebuie să ai contul validat cu actul de identitate. Această verificare trebuie să fie efectuată în termen de maxim 30 de zile de la crearea contului de joc.

Metode de plată Winbet

Păreri Winbet metode depunere

Continuăm recenzia Winbet cu metodele de plată pe care jucătorii le au la dispoziție pentru depuneri și retrageri. În procesul de selecție al unei case de pariuri online, contează foarte mult rapiditate cu care se pot efectua depunerile și retragerile, mai ales atunci când sunt evenimente live și vrei să prinzi momentul.

Mulți pariori și-au exprimat unele pareri Winbet în care au evidențiat faptul că această casă de pariuri reușește să onoreze plățile aproape instant, în funcție de metode de plată aleasă. În același timp, există numeroase opțiuni de depuneri, cum ar fi cardul bancar, paysafecard, Skrill, Okto.Cash etc.

Depuneri

Odată ce ai contul verificat la Winbet, nu rămâne decât să mergi la secțiunea Depunere, să alegi metoda de plată dorită, setezi suma și finalizezi tranzacția conform indicațiilor. Winbet a implementat cele mai populare metode de depunere, cum ar fi:

Metodă de platăDepunere minimăDepunere maximăComision CDADisponibilitate
Card bancar20 lei50.000 lei2%Imediată
Skrill20 lei50.000 lei2%Imediată
Neteller20 lei50.000 lei2%Imediată
PaysaCard20 lei4.600 lei2%Imediată
Okto.Cash20 lei4.500 lei2%Imediată
CashPay Winbet.ro5 lei45.000 lei2%După procesarea tranzacției
Tabel informații metode de plată la Depunere Winbet

Conform OUG 114/2018, Winbet oprește comisionul de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere, bani care sunt direcționați către Bugetul de Stat.

Card bancar

Una dintre cele mai populare metode de plată la depunere este cea prin card bancar de credit sau de debit. Dacă și tu alegi să depui prin intermediul unui card bancar, trebuie să ai un cont valid și verificat la Winbet, apoi selectezi metoda de depunere.

Skrill / Neteller

Poți să alegi și opțiunea de depunere prin Skrill / Neteller, o metodă de plată ce poate fi selectată din secțiunea Depunere a contului tău de parior Winbet. Alegi metoda de plată, setezi suma și apeși pe butonul de depunere. Se va deschide o fereastră cu un formular unde trebuie să introduci datele contului tău Skrill / Neteller. După finalizarea tranzacției, contul va fi debitat instant.

PaysafeCard

PaysafeCard este o metodă de plată online bazată pe un voucher cu un cod PIN de 16 cifre. Este o metodă de plată ideală pentru cazul în care nu ai cont sau card bancar. Voucherul PaysafeCard poate fi achiziționat la punctele de vânzare locale și să plătiți online introducând codul de plată pe site-ului respectiv.

Okto.Cash

Este o modalitate de plată online bazată pe generarea unui cod de plată. Poți achiziționa acest cod de plată la punctele fizice Okto.Cash. Prin aplicația comerciantului, vei fi informat cu privire la locația punctelor fizice unde poți plăti, în numerar, valoarea codului de plată (‘’Suma de plată”). Este necesar să prezinți actul tău de identitate.

CashPay Winbet.ro

Prin această metodă de plată poți să-ți alimentezi contul de jucător Winbet direct în locațiile fizice ale acestei case de pariuri. Pentru a face acest lucru, este necesar să ai asupra ta cartea de identitate și să-ți exprimi intenția pentru alimentarea contului către casierul din locația Winbet. Casierul va încasa depunerea, va credita contul WINBET online și îți va înmâna chitanța pe care va trebui să o semnezi.

Retrageri

Păreri Winbet metode retragere

Conform unor pareri Winbet, mulți pariori au menționat nevoia de a putea efectua retragerile în timp real. Însă, este bine știut faptul că metodele de retragere trebuie să fie similare cu cele folosite la depunere. Sunt și situați când metodele de plată folosite la depunere nu suportă retragerile.

Menționez că fiecare retragere va fi comisionată conform legii:

 • Orice câștig până în 10.000 lei este impozitat cu 3%, ceea ce înseamnă că din suma totală retrasă vor fi reținuți 3% sub formă de taxe.
 • Câștigurile mai mari de 10.000 lei, dar până în 66.750 lei sunt impozitate cum urmează. Se aplică un impozit de 300 de lei (3% din 10.000 de lei) la care se adaugă un impozit de 20% din suma care depășește 10.000 de lei.
 • Câștigurile de peste 66.750, care sunt retrase integral, vor fi comisionate astfel: 3% din 10.000 de lei + 20% din suma de 66.750 de lei + 40% din suma ce depășește pragul de 66.750 de lei.

Recenzia Winbet continuă cu metodele de retragere disponibile!

Metodă de platăRetragere minimăDisponibilitate
Card bancar60 lei1-3 zile
Skrill60 leiImediată
Neteller60 leiImediată
PaysaCard60 leiImediată
CashPay Winbet.ro20 leiImediată
Tabel informații metode de plată la Retrageri Winbet

Card Bancar

Poți opera retrageri de la casa de pariuri Winbet prin intermediul cardului bancar, iar procedura este foarte simplă. Selectezi din meniul contului tău secțiunea de Retragere. Scrii suma dorită pentru retragere, care trebuie să fie mai mică sau egală cu suma din contul tău de jucător, și confirmi retragerea pe cardul pe care ai făcut anterior depunerea. Tranzacția va fi procesată în 1-3 zile de la aprobare. Însă, pot spune din experiență, că unele retrageri pot fi procesate aproape instant. Este foarte important să ai contul verificat / validat și inclusiv verificarea cardului.

Skrill / Neteller

Dacă alegi să retragi într-un cont Skrill / Neteller, selectează metoda de retragere din secțiunea Retragere din contul tău de jucător Winbet, scrie suma pe care dorești să o retragi, care poate fi mai mică sau egală cu cea din balanța reală, și confirmi retragerea în contul Skrill / Neteller pe care l-ai folosit la depunere. Tranzacția va fi procesată imediat după aprobare.

PaysafeCard

Dacă alegi să faci retragerea prin Paysafecard, trebuie să mergi la secțiunea Retragere din contul tău Winbet, să selectezi această metodă, scrii suma dorită la retragere și confirmi tranzacția în contul tău paysafecard pe care l-ai folosit la depunere. Tranzacția va fi procesată instant după aprobare.

CashPay Winbet.ro

Poți opta să faci retrageri și prin metoda CashPay Winbet.ro. Alegi această opțiune de plată la retragere și banii îi ridici din sălile de jocuri Winbet.

Contact Winbet

Pentru un parior, contează foarte suportul și de modurile prin care pot fi obținute rapid și sigur informațiile necesare în diferite cazuri de urgență.

Când am căutat pareri Winbet, m-am documentat înainte despre metodele de contact, despre calitatea suportului și cu ce probleme s-au confruntat pariorii care au încercat deja Winbet.

A fost un factor decisiv care m-a făcut să-mi deschid cont la această casă de pariuri Winbet.

Mai jos regăsești cele mai utile și importante metode prin care poți contacta casa de pariuri Winbet.

Formă contactDisponibilitate
Live chat24/7
e-mailcontact@winbet.ro
Telefon0316308777
Tabel informații contact Winbet

Dacă ai o problemă / întrebare, dar nu e urgență, poți să le scrii la contact@winbet.ro și vei primi răspuns în câteva minute, ore sau chiar zile.

În cazul în care simți nevoia să intri în contact cu un operator Winbet, o poți face prin live chat, care e disponibil 24/7, sau prin telefon 0316308777.

Winbet stă foarte bine la capitolul suport și vorbesc din experiență. Am avut câteva probleme și am primit răspunsurile necesare, dar și informațiile utile prin live chat. Au fost și momente când comunicarea s-a făcut prin email, totul ireproșabil.

Avantaje și Dezavantaje Winbet

Închei recenzia Winbet cu avantajele acestei case de pariuri. Dacă ai citit până aici, cu siguranță ai trecut prin toate celelalte categorii, elemente importante în procesul de selecție al unui cazinou online sau casă de pariuri.

Probabil că ți-ai setat deja primele impresii și ai depistat unele avantaje și dezavantaje, dar le voi evidenția și eu mai jos.

Avantaje Winbet

Winbet este una dintre cele mai populare case de pariuri licențiate din România. Are numeroase avantaje pe care mulți dintre pariori le apreciază și de care se bucură.

 • Numeroase bonusuri și funcții avantajoase în procesul de pariere;
 • Pariuri Live;
 • Statistici, informații și știri utile despre competițiile sportive;
 • Oferte și bonusuri disponibile pentru conturile noi și existente;
 • Suport eficient disponibil 24 de ore/ zi, 7 zile pe săptămână;
 • Site web eficient și prietenos cu pasionații de gambling și pariuri sportive, adaptat pentru toate platformele;
 • Depunerile și retragerile se pot face cu ușurință, iar procesarea lor se face aproape instant.

Dezavantaje Winbet

Apreciez Winbet pentru avantajele sale, dar are și unele minusuri, cum ar fi:

 • Aplicația de mobile este doar pentru gadgeturile Apple, nu și pentru Android;
 • Nu oferă live streaming video;
 • Oferta de pariere non-sport este limitată;
 • Winbet nu a implementat noile metode de plată – AirCash, Apple Pay, Google Pay etc.;
 • Nu acceptă plăți prin transfer bancar.

Păreri personale Winbet

Winbet este o casă de pariuri tânără în România, dacă ne raportăm la perioada de licențiere. Însă depune eforturi susținute să se alinieze la standardele industriei de pariuri sportive din această țară.

Încă de la prima accesarea a site-ului winbet.ro, această platformă de gambling surprinde prin varietatea de opțiuni de pariere, prin modul în care este structurată informația, prin bonusurile, ofertele și uneltele puse la dispoziția jucătorilor noi sau existenți în platformă.

Personal am avut o conexiuni foarte bună cu această casă de pariuri. M-am simțit confortabil în interacțiunea cu această casă de pariuri și, atâta timp cât am respectat termenii și condițiile, am avut parte de un tratament corect din partea Winbet. 

Am optat pentru Bonus de Bun Venit SPORT Winbet și am început să-mi creionez biletele pe care le-am putut gestiona rapid din secțiunea ”Bilet de Pariu”. Folosesc frecvent uneltele dezvoltate de Winbet, precum Bet Mentor, Bet Builder și mă bucur de WinBet Avantaj.

A contat foarte mult să-mi validez contul conform cerințelor și să trimit toate documentele solicitate. Doar așa m-am putut bucura de toate privilegiile și avantajele oferite de casa de pariuri Winbet.

Îmi place să pariez pe meciuri live, să urmăresc statisticile și graficele meciurilor și să acționez în timp real. Sunt pasionat de Formula 1, de fotbal, de sporturile de iarnă, iar pe Winbet am găsit o gamă variată de opțiuni de pariere.

Este foarte important să respectăm casa de pariuri, să ne încadrăm în termenii și condițiile specifice bonusurilor, ofertelor, dar și cele generale trasate de Winbet. Doar așa nu au ce contesta. Am învățat să joc responsabil și să pariez doar banii dedicați distracției, ceea ce-ți recomand și ție.

Întrebări frecvente despre Winbet

Cum îmi pot crea un cont Winbet și cum pot să-l validez?

Înainte să-mi fac cont pe Winbet, am citit pareri despre casa de pariuri Winbet, dar și diferite recenzii cuprinzătoare în care am analizat avantajele și dezavantajele. Îți recomand să faci la fel pentru a identifica dacă Winbet corespunde stilului tău de joc sau de pariere.
Un cont la Winbet se realizează rapid și si sigur, prin completarea unui formular, ce se deschide în urma accesării link-ul special Winbet. După crearea contului și după validarea acestuia cu actul de identitate, te vei putea bucura de toate opțiunile și funcțiile Winbet. Ulterior, cazinoul poate solicita informații suplimentare, inclusiv despre cardul sau metoda de plată folosită.

Ce bonusuri oferă Winbet?

Winbet are numeroase bonusuri și oferte periodice pentru conturile noi și cele existente, iar pariorii pot alege, în funcție de preferințe ce vor activa sau nu. Pe lângă principalul Bonus de Bun Venit Sport Winbet, pe platformă vei găsi și altele, cum ar fi Free Bet Live în fiecare miercuri, Free Bet în fiecare weekend, Winbet Plus în fiecare zi, Bonus progresiv, Scorul alb 0-0 sau Winbet Avantaj.

Care sunt metodele de depunere și retragere disponibile la Winbet?

Winbet a integrat cele mai populare metode de plată folosite la depunere și retragere, iar aici amintesc de cardul bancar, Okto.Cash, Skirll, Neteller.
Sper ca pe viitor să vedem integrate și alte metode de plată, ceva mai moderne cum ar fi Apple Pay, AirCash și multe altele.

Ce tipuri de pariuri sunt disponibile la Winbet?

Pe Winbet vei găsi pariuri în cotă fixă sau variabilă, pre-meci sau live ce sunt disponibile la sute de evenimente sportive și non-sportive. Am apreciat foarte mul unealta Bet Builder prin intermediul căruia poți să-ți creionezi propriul pariu. Cu opțiunea BET BUILDER (Creare Pariu) ai posibilitatea de a alege mai multe pronosticuri pentru același eveniment pe un SINGUR BILET!
O altă funcție interesantă este Bet Mentor (Bilet Aleatoriu) cu ajutorul căreia poți să generezi un bilet la pariuri sportive doar prin simpla setare de miză și a numărului de evenimente existente și disponibile în acel moment.

Cum pot verifica biletul de pariuri sportive la Winbet?

Biletele jucate pot fi văzute în secțiunea ”Pariurile mele” din zona de SPORT. Aici sunt toate biletele live, finalizate sau în așteptare.

De unde descarc aplicația Winbet pentru mobil?

Winbet are o aplicație de mobile disponibilă doar pe App Store, ce poate fi instalată pe gadgeturile Apple. Prin intermediul aplicației Winbet, ai o multitudine de opțiuni de pariere din care să alegi! Poți paria cu Winbet Avantaj, Winbet Scor Alb, Pariu Șansă, Winbet Plus, Winbet Cash Out, Winbet Extra, Winbet Bet Builder, Winbet Bonus Progresiv sau Winbet Boost.

Bonus până la 180 RON pentru primele 3 depuneri

5.0/5