Superbet: Cea mai populară platformă online de betting din România!

Casa de pariuri Superbet este una dintre cele mai cunoscute companii de betting licențiate în România. Istoria Superbet a început în 2008, odată cu înființarea Superbet Betting & Gaming S.A, care administra casele de pariuri stradale Superbet. Însă, în online, Superbet a intrat în februarie 2016, odată cu lansarea și licențierea platformei digitale de pariuri sportive și gaming www.superbet.ro.

Înainte de a-ți deschide contul pe această platformă de pariuri sportive, este bine să te documentezi și să citești numeroase pareri Superbet pentru a verifica dacă răspunde nevoilor tale și dacă respectă criteriile tale de selecție.

Am ales casa de pariuri Superbet pentru varietatea mare de evenimente sportive pe care pot paria, de ușurința cu care pot plasa Super Bet și modul în care pot gestiona biletele.

Totodată, pe Superbet am găsit un volum impresionant de mare de informații disponibile despre competițiile sportive, echipe, statistici și alte evenimente competiționale de interes. Dar mai multe voi povesti mai jos, în această recenzie Superbet.

Introducere în lumea pariurilor Superbet

Așa cum îi spune și numele, Superbet este un operator de betting și gaming specializat în pariuri sportive. Acest operator pune la dispoziția pariorilor și pasionaților de gambling și sloturi o ofertă generoasă și complexă de evenimente sportive și de pacanele.

Îndată ce accesezi platforma de gambling Superbet, vei fi întâmpinat cu o ofertă foarte bună de bun venit. Poți primi un bonus de 500 de lei Superbet rapid și simplu, bani pe care-i poți folosi pentru a testa platforma de pariuri sportive.

Deschizi cont accesând link-ul special cu oferta Bonus de Bun Venit Superbet, alimentezi contul conform termenilor și condițiilor aferente acestui bonus, iar Superbet îți va oferi până la 500 de lei.

Indiferent că ești un novice în ale pariurilor sportive sau un jucător experimentat, Superbet este o platformă ce se adresează tuturor jucătorilor ce au peste 18 ani și locuiesc în România.

Poți paria extrem de ușor pe echipa favorită sau pe jucătorul preferat, fără prea multe bătăi de cap. Atâta timp cât ai contul Superbet validat și alimentat corespunzător, vei putea beneficia de toate avantajele și facilitățile acestei platforme de pariuri sportive.

Mulți pasionați de pariuri sportive și-au exprimat pareri Superbet, precizând faptul că oferta de pariere Superbet e la fel de bogată în offline ca și cea din online. Poți să îți faci biletul online și să mergi cu codul în cea mai apropiată agenție Superbet sau poți scana codul de bare la unul dintre cele 2.000 de terminale de pariuri și biletul iese în doar câteva secunde!

Pe Superbey ai câteva beneficii de pariere, cum ar fi SuperAvantaj și Pariul Șansă Progresiv.

Cashback1% la casierie și 3% la terminalul de pariuri
Pariu Șansă ProgresivLa biletele de minimum 9 evenimente, câștigi chiar și atunci când pierzi
SuperBonusBonus de până la 150%! Bonusul crește cu fiecare selecție adăugată pe bilet.
Terminalul de PariuriVerifică oferta completă pe terminale și plasează simplu și ușor biletele pregătite acasă.
SuperAvantajCâștigi înainte de finalul meciului, dacă echipa pe care ai pariat conduce cu 2 goluri!
Bonus AniversarBonus aniversar, acum și în agenții!
Tabel informații beneficii de pariere Superbet

SuperSocial

Pe lângă platforma de pariuri sportive Superbet, am apreciat foarte mult și comunitatea dezvoltată în jurul acestei case de pariuri. Și tu te poți alătura platformei SuperSocial unde poți distribui biletele tale, poți vedea biletele prietenilor, te poți inspira despre evenimente, cote, pariuri, poți chiar să interacționezi cu cei apropiați sau cu alți pariori.

SuperSocial încurajează comunicarea între cei ce împărtășesc aceeași pasiunea, de a paria. Pariorii pot împărtăși pareri Superbet, sfaturi, pot comenta evenimentele sportive sau biletele pariate.

Cine e Superbet?

Așa cum menționam și mai sus, Superbet are una dintre cele mai vechi rețele de săli de jocuri și pariuri sportive din România, dar una dintre cele mai noi platforme online de betting licențiate de ONJN.

Pe lângă site-ul dedicat superbet.ro, rețeaua Superbet numără peste 1.000 de agenții stradale și 2.000 de terminale de pariuri offline. Majoritatea caselor de pariuri stradale au program Superbet: 10:00 – 22:00. Cei ce doresc să parieze și în afara orelor de program al agențiilor fizice, pot apela cu încredere la versiunea online Superbet.

Superbet Betting & Gaming SA este un organizator de jocuri de noroc tradiționale în baza licenței RO3229L001332 din 28.04.2016. Însă cazinoul online superbet.ro este deținut și operat de MJP Interactive Ltd, Număr de Înregistrare C 95830; Level 1 Burlington Complex, Dragonara Road, St. Julians, Malta, prin MJP Interactive Ltd. St. Julians Sucursala București.

Nume FirmăMJP Interactive Ltd. St. Julians București
Cod Unic de Înregistrare49190978
Nr. ÎnmatriculareJ40/22589/2023
Licență ONJNL1203785W001253
Valabilitate licență01.01.2021-31.12.2030
Tabel informații Superbet

Pareri Superbet website

pareri Superbet site web Superbet

Platforma online superbet ro a fost printre primele accesate și prin intermediul ei am descoperit ce înseamnă lumea pariurilor sportive. Am continuat să joc responsabil pe platforma de betting Superbet, fiind atras de varietatea de opțiuni de pariere și de ușurința cu care se pot realiza biletele.

Am apreciat Superbet pentru oferta foarte bogată în evenimente sportive, dar și pentru gama largă de opțiuni de pariere pe fiecare meci. Totodată, în oferta Superbet vei găsi și opțiuni de pariere pe sporturile cu motor sau pe campionatele de gaming cum ar fi Counter-Strike, Dota 2 și League of Legends.

Site-ul web, precum și aplicația Superbet sunt ușor de accesat, iar toată informația se află la un click distanță. Totodată, sunt sincronizate și te poți conecta cu același cont pe varianta de mobile sau pe site-ul web direct din browserul calculatorului personal.

Legat de design, site-ul superbet.ro este unul aerisit, cu focus pe ușurința utilizării pentru a maximiza satisfacția utilizatorilor. În câțiva pași simpli poți paria pe echipa favorită sau pe jucătorul preferat.

Documentează-te și citește pareri Superbet înainte de a deschide cont și de a plasa pariuri sportive pentru a respecta termenii și condițiile acestei case de pariuri. O mică documentare în prealabil și citirea de pareri Superbet te pot scuti de unele neplăceri sau așteptări nerealiste.

Superbet mai are un AS în mânecă, acela de a aduce în atenția pariorilor cele mai noi oferte de pariuri sportive și non-sportive, alături de bonusurile și ofertele disponibile frecvent.

Dacă întâmpini o problemă cu site-ul Superbet sau cu o funcționalitate a sa, poți conecta serviciul de suport Superbet. De asemenea, tot în cadrul secțiunii de suport a site-ului se pot semnala și eventualele reclamații Superbet.

Cea mai populară casă de pariuri din România răspunde la numeroase întrebări de interes general pentru toți pariorii. Dacă ai solicitări și probleme individuale, ai disponibil live chat unde vei intra în contact cu un operator Superbet.

Accesând pagina de suport ”Ajutor”, poți să găsești informații relevante despre modul în care poți conecta Superbet. Dacă vrei un răspuns rapid, accesează zona de ”Întrebări frecvente” unde găsești întrebări și răspunsuri grupate pe categorii, cum ar fi: Super pariuri, Tipuri de Pariuri, Oferte Pariuri Superbet, Pariuri Antepost și multe alte informații generale despre Superbet și pariuri sportive.

Pariază responsabil, iar pentru mai multe informații poți accesa categoria dedicată ”Joc Responsabil” unde găsești informații și sfaturile Superbet referitoare la jocul responsabil.

Poți să te documentezi despre autoexcludere, închidere cont, pauza de joc, limite la depunere si pariere etc. Pariază doar banii pe care ești dispus să-i pierzi și nu considera pariurile sportive și păcănelele ca fiind o sursă de venit.

Aplicația Superbet

Superbet a dezvoltat două aplicații de mobile. Una generală, cu focus pe pariuri sportive, în timp ce a doua este dedicată pasionaților de sloturi și jocuri video.

Descarcă aplicația Superbet dedicată pariurilor sportive, loghează-te cu username-ul și parola contului tău și ai acces rapid la cele mai noi oferte de pariuri sportive și pentru evenimentele live.

Aplicația de mobile Superbet este o extensie a site-ului cu același nume. Ai acces la aceleași oferte și le vei găsi disponibile, așa cum sunt și pe site. Îmi place aplicația Superbet dedicată pariurilor sportive pentru că pot creiona rapid biletul cu evenimentele dorite și pot să gestionez biletele mele cu un singur click.

Aplicația Superbet este disponibilă pe Google Play, AppGallery și App Store. Rulează pe sisteme de operare precum Android și iOS, oferindu-ți acces la contul tău de parior, în timp ce-ți pregătești biletele din confortul propriului cămin sau când ești în mișcare. Atât de simplu!

Oferta Superbet

Superbet este un brand renumit din industria de gambling, în special pentru pariuri sportive. În fiecare zi, pariorii se pot bucura de o impresionantă oferta de evenimente sportive pe care-și pot încerca norocul. De la competițiile de top, precum SuperLiga (România), Bundesliga (Germania), Allsvenskan (Suedia), Pro League (Arabia Saudită) și până la meciurile din Tenis, Hochei, Handbal și alte discipline sportive, Superbet aduce în atenția pasionaților sute de evenimente și opțiuni de pariere. Pe Superbet puteți paria înainte de meci sau live, în timpul evenimentului sportiv deja aflat în desfășurare.

Bonusuri si promoții Superbet

Un criteriu de departajare în industria cazinourilor online și a caselor de pariuri este acela legat de bonusuri și promoții, iar potențialii clienți caută Superbet recenzie cu privire la ofertele disponibile.

Atunci când un jucător caută pareri Superbet, este interesat și de promoțiile active pentru conturile noi, dar și pentru cele deja existente. Superbet are o gamă variată de bonusuri și promoții, iar mai jos, în recenzia Superbet, îți aducem în atenție cele mai populare bonusuri, oferte și promoții.

Bonus de bun venit SPORT Superbet

pareri superbet 500 de lei bonus de bun venit la sport

Casa de Pariuri Superbet își întâmpină oaspeții cu una dintre cele mai atractive oferte de bun venit. Dacă și tu dorești să-ți încerci norocul la pariuri sportive, Superbet Bonus de Bun Venit SPORT îți poate aduce 500 de lei pentru a-ți încerca abilitățile de parior.

Oferta Bonus de Bun Venit SPORT Superbet este eligibilă pentru toți jucătorii noi, care își fac cont în platforma online Superbet, își validează contul și fac o primă depunere.

Superbet Bonus de Bun Venit SPORT🔥 500 lei
Tip Bonus🥰 Bonus Procentual
Condiții de acordare🎁 La înregistrare și la efectuarea unei depuneri
Valoarea bonus🌟 50% din suma depusă pentru primul depozit (maxim 200 de lei)
🍀 50% din suma depusă pentru al doilea depozit (maxim 200 de lei)
😍 100% din suma depusă pentru al treilea depozit (maxim 100 de lei)
Tabel informații Superbet Bonus de Bun Venit SPORT

Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport și Pariuri Live, la evenimente precum Europa League sau Conference League. Un jucător poate beneficia o singură dată de această ofertă, drept urmare profită de ea la EURO 2024 sau la competiții precum Champions League.

Superbet Bonus de Ziua Ta

Superbet este unul dintre puținele cazinouri licențiate din România care îți spune ”La mulți ani” în stilul său caracteristic. Pentru pasionații de pariuri sportive, cadoul Superbet vine la pachet cu numeroase avantaje.

La Superbet, fiecare aniversare este prilej de sărbătoare, iar fiecare sărbătorit primește 100 de lei gratuit și fără depunere.

Valoare / Tip Bonus🥳 100 de lei – fără depunere
Valabilitate🎈 7 zile de la revendicare
Rulaj💰 1X
Poate fi folosit la😎 Pariuri
Bonus disponibil pentru☘️ Sărbătoriții activi, care au KYC efectuat și cu depozit/pariu în ultimele 3 luni
Tabel informații bonus aniversar Superbet

Bonusul de fidelitate Superbet

Superbet te răsplătește pentru fidelitate. Atunci când aniversezi 1 an sau mai mulți de când ți-ai înregistrat contul de jucător, primești un bonus de fidelitate de 100 de lei. Bonusul este valabil pe o perioada de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. La rularea bonusului contribuie toate produsele din secțiunile Sport și Pariuri Live, iar pentru a fi transformat în bani reali, bonusul trebuie rulat o singură dată.

Alte oferte și promoții SUPERBET: SUPERPRONO; SUPERAVANTAJ; COTE MĂRITE, PARIUL ȘANSĂ PROGRESIV.

Metode de plată Superbet

O recenzie Superbet nu e completă dacă nu vorbim de metodele de plată disponibile pentru jucători.

Superbet a implementat aceleași metode de plată și de retragere precum majoritatea cazinourilor online și a caselor de pariuri licențiate în România, iar aici menționăm: carduri bancare, transfer bancar, portofele electronice, prin intermediul agențiilor sau a stațiilor SelfPay.

Este ușor să depui sau să retragi din contul tău de Superbet. Trebuie doar să ai un cont valid și verificat. La Superbet, jucătorii beneficiază de o varietate de metode de plată, iar mai jos o să continuăm recenzia Superbet cu descrierea metodelor disponibile la depunere sau la retragere.

Depuneri Superbet

pareri Superbet metode de plata

Odată ce ai contul verificat la Superbet, nu rămâne decât să mergi la secțiunea Depunere, să alegi metoda de plată dorită, setezi suma și finalizezi tranzacția conform indicațiilor. La Superbet poți să depui prin numeroase metode de plată.

Metodă de platăDepunere minimăDepunere maximăComision CDADisponibilitate
Card bancar20 lei45.000 lei2%Imediată
Skrill20 lei45.000 lei2%Imediată
Neteller20 lei45.000 lei2%Imediată
PaysaCard20 lei20.000 lei2%Imediată
A-bon25 lei500 lei2%Imediată
Okto Cash20 lei45.000 lei2%Imediată
Transfer bancar20 leiNelimitat2%După procesarea tranzacției
Tabel informații metode de plată la Depunere Superbet

Card bancar

Cea mai folosită metodă de plată este cea prin intermediul unui card bancar. Poate fi un card de debit sau de credit, însă trebuie menționat faptul că sunt bănci care au limitat tranzacțiile cu cardul la cazinourile online.

Dacă alegi să depui la Superbet cu un card bancar, trebuie să ai un cont valid și să selectezi metoda de depunere în secțiunea Depunere.

Conform OUG 114/2018, Superbet percepe un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere, bani care sunt direcționați către Bugetul de Stat.

Skrill / Neteller

Pentru a depune prin Skrill / Neteller, trebuie să mergi la secțiunea Depunere din cadrul cazinoului online Superbet, alegi metoda de plată, setezi suma și apeși pe butonul de depunere. Se va deschide o fereastră cu un formular unde trebuie să introduci datele contului tău Skrill / Neteller. După finalizarea tranzacției, contul va fi debitat instant.

PaysafeCard

Dacă dorești să depui prin intermediul unui PaysafeCard, mergi la secțiunea de Depunere din contul Superbet și introduci suma pe care dorești să o depui, alegi metoda de depunere Paysacard, completezi datele tale de acces în contul Paysafecard și aprobi tranzacția.

A-bon

Metoda de plată A-Bon îți permite să depui la Superbet prin intermediul unui voucher. Acesta poate fi achiziționat de la punctele de vânzare fizice, unde soliciți un voucher A-Bon cu valori predefinite 25, 50, 100, 150, 200, 300 sau 500 lei. Comerciantul (punctul de vânzare) va emite voucherul cu cod din 16 cifre și valoarea selectată, fără a percepe comision.

Okto Cash

Dacă dorești să depui prin Okto Cash, selectează metoda de plată din contul tău Superbet și selectează suma pe care dorești să o depui. Poți alege dintre valorile predefinite de 20, 50, 100, 150, 250, 500, 1000, 1500, 2500, 3000 sau 4500 lei.

Se generează un cod de bare QR/GS1/Paycode pe care îl poți arăta agentului de vânzări pentru a-l scana sau îl poți scana/introduce manual la automatele de plată. Apoi poți achita în numerar suma solicitată, iar contul tău va fi creditat imediat.

Transfer Bancar

Una dintre metodele de plată mai puțin populare este cea prin Transfer Bancar. Dacă totuși alegi această metodă de depunere, mergi la secțiunea Depunere și alegi metoda de plată prin transfer bancar. Se va deschide o fereastră cu datele contului bancar Superbet: MJP Interactive Ltd de la Raiffeisen Bank – IBAN: RO08 RZBR 0000 0600 2159 1091, SWIFT: RZBRROBU.

Poți alimenta contul transferând prin online banking sau la ghișeul băncii tale, folosind numele băncii, codul IBAN, din fereastra metodei de depunere de pe site. Nu uita să completezi numele de utilizator de pe site-ul Superbet la descrierea tranzacției.

Retrageri Superbet

pareri Superbet retragere

Așa cum menționam mai sus, metodele de retragere trebuie să fie similare cu cele folosite la depunere. Dacă dorești să retragi pe un card bancar, trebuie să depui înainte de pe același card bancar. Dacă alegi să retragi printr-un portofel electronic, depunerea anterioară trebuie făcută de pe același portofel electronic.

Menționez că fiecare retragere va fi comisionată conform legii:

 • Orice câștig până în 10.000 lei este impozitat cu 3%, ceea ce înseamnă că din suma totală retrasă vor fi reținuți 3% sub formă de taxe.
 • Câștigurile mai mari de 10.000 lei, dar până în 66.750 lei sunt impozitate cum urmează. Se aplică un impozit de 300 de lei (3% din 10.000 de lei) la care se adaugă un impozit de 20% din suma care depășește 10.000 de lei.
 • Câștigurile de peste 66.750, care sunt retrase integral, vor fi comisionate astfel: 3% din 10.000 de lei + 20% din suma de 66.750 de lei + 40% din suma ce depășește pragul de 66.750 de lei.

Pe lângă respectivele comisioane menționate mai sus, Superbet aplică și un comision suplimentar dacă se efectuează mai mult de o solicitare de retragere în decursul unei singure zile.

Recenzia Superbet continuă cu metodele de retragere disponibile la Superbet.

Metodă de platăRetragere minimăRetragere maximăDisponibilitate
Card bancar20 lei200.000 lei3-6 zile
Skrill20 lei45.000 leiImediată
Neteller20 lei45.000 leiImediată
PaysaCard20 lei20.000 leiImediată
Transfer bancar20 leiNelimitat1-2 zile
Tabel informații metode de plată la Retrageri Superbet

Card Bancar

Dacă alegi să retragi printr-un card bancar, procedura este foarte simplă. Selectezi din meniul contului tău secțiunea de retragere. Scrii suma dorită pentru retragere, care trebuie să fie mai mică sau egală cu suma din contul tău de jucător, și confirmi retragerea pe cardul pe care ai făcut anterior depunerea. Tranzacția va fi procesată în 3-6 zile de la aprobare. Însă din experiență, pot spune că unele retrageri pot fi procesate aproape instant.

Skrill / Neteller

Dacă alegi să retragi într-un cont Skrill / Neteller, selectează retragere din contul tău de jucător Superbet, scrie suma pe care dorești să o retragi, care poate fi mai mică sau egală cu cea din balanța reală, și confirmi retragerea în contul Skrill / Neteller pe care l-ai folosit la depunere. Tranzacția va fi procesată imediat după aprobare.

PaysafeCard

Pentru retragerea prin Paysafecard, trebuie să mergi la contul tău Superbet de unde alegi Retragere, scrii suma dorită la retragere și confirmi tranzacția în contul tău paysafecard pe care l-ai folosit la depunere. Tranzacția va fi procesată instant după aprobare.

Transfer bancar

Poți face retrageri și prin transfer bancar. Din meniul contului tău selectează retragere și metoda retragerii prin transfer bancar. Scrie suma pe care dorești să o retragi, iar plata va fi făcută în următoarea zi lucrătoare după aprobarea ei, în contul bancar din care ai făcut și depunerea.

Dacă nu ai folosit un cont bancar la depunere, nu vei putea efectua o retragere prin această metodă.

Contact Superbet

Pentru un parior, un factor important în selectarea caselor de pariuri online este legat de suport și de modurile prin care pot fi obținute rapid și sigur informațiile necesare. Când am căutat pareri Superbet, m-am documentat înainte despre metodele de contact, despre calitatea suportului și despre problemele aduse în discuție de jucători.

Formă contactDisponibilitate
Live chat24/7
e-mailsuport@superbet.ro
Telefon1226 – apel taxabil cu 0.20 euro/minut
Tabel informații contact Superbet

Dacă vrei să suni la Super bet, ai disponibil un număr scurt – 1226 – apel taxabil cu 0.20 euro/minut. Numărul poate fi accesat DOAR din rețelele Vodafone, Orange și Telekom.

Dacă ai o problemă / întrebare, dar nu e urgență, poți să le scrii la suport@superbet.ro și vei primi răspuns în câteva minute.

Din experiență, pot să spun că Superbe stă foarte bine la capitolul suport. Am avut câteva probleme și am primit răspunsurile necesare, dar și informațiile utile prin live chat. Au fost și momente când comunicarea s-a făcut prin email, totul ireproșabil. De asemenea, orice posibile reclamații Superbet pot fi transmise prin aceleași metode prezentate mai sus.

Avantaje și Dezavantaje Superbet

Am lăsat pentru la final avantajele și dezavantajele Superbet. Dacă ai reușit până acum să-ți faci pareri Superbet, înseamnă că obiectivul nostru a fost atins.

Voi prezenta mai jos, în această recenzie Superbet, câteva avantaje și dezavantaje Superbet.

Avantaje Superbet

Superbet este o casă de pariuri cu super bet după cum spun si numeroase pareri Superbet. Are numeroase avantaje pe care mulți dintre pasionații de pariuri sportive le apreciază și pe care le voi prezenta pe scurt mai jos.

 • Varietate mare de opțiuni de pariere
 • Pariuri Live din numeroase competiții sportive
 • Live Streaming la sute de mii de evenimente sportive
 • Statistici, informații și știri importante despre competițiile sportive
 • Numeroase metode de plată puse la dispoziția jucătorilor
 • Bonusuri și promoții atractive la deschiderea contului sau de ziua ta
 • Suport prompt disponibil 24 de ore/ zi, 7 zile pe săptămână
 • Site web și aplicație de mobile eficiente, ușor de utilizat, cu un design simplu și intuitiv
 • Depunerile și retragerile se pot face cu ușurință, iar procesarea lor se face cu rapiditate, aproape instant

Dezavantaje Superbet

Superbet nu e un cazinou online perfect, având câteva puncte slabe pe care mi le aduc în atenție:

 • Mi-ar fi plăcut să văd mai multe opțiuni de pariere non-sportive
 • Nu există număr de telefon disponibil cu tarif normal
 • După deschiderea contului, Superbet pune la dispoziția jucătorilor prea puține oferte personalizate.

Păreri personale Superbet

Pariez pe Superbet de câțiva ani. După ce am citit o Superbet recenzie, am deschis contul pentru pariuri sportive, dar și pentru secțiunea de cazinou.

Am optat pentru Bonus de Bun Venit SPORT Superbet și am început să-mi realizez biletele pe care le-am putut gestiona rapid din secțiunea ”Biletele Mele”.

Am validat contul cu actul de identitate și am trimis toate informațiile necesare pentru a putea efectua depuneri și retrageri fără limite, fără alte probleme.

Este important să citești termenii și condițiile aferente ofertelor și promoțiilor existente pe Superbet pentru a înțelege mai bine ce drepturi și responsabilități ai ca jucător pe Superbet.

De exemplu, Superbet recomandă să ai un singur cont de jucător activ pe IP / locuință / familie. La fel de bine, nu poți avea conturi multiple pe același CNP sau nume.

Am învățat să joc responsabil și să pariez doar banii pe care sunt dispus să-i pierd. Îmi place să pariez pe meciuri live, să urmăresc transmisiunile live ale diferitelor competiții și să acționez în timp real. Cu toate acestea, am și momente când prefer și pariurile înainte de meciuri.

De cele mai multe ori aleg pariuri în cote simple, de genul 1 X 2, dar mai nou am început să merg și pe goluri marcate sau combinații de evenimente sportive ce pot avea loc într-un meci.

Superbet rămâne casa de pariuri preferată. Atunci când nu sunt meciuri din fotbal, pariez pe baschet, handbal, Formula 1 și multe alte competiții sportive. In vara lui 2024, cu siguranță Jocurile Olimpice de Vară și EURO 2024 vor fi în atenția mea ca parior, dar voi juca responsabil.

Întrebări frecvente despre Superbet

Cum îmi pot crea un cont Superbet și ce documente sunt necesare pentru verificarea contului?

Înainte de a-ți face cont la Superbet este bine să cauți pareri Superbet și să citești Superbet recenzie. Un cont la Superbet se poate crea rapid și sigur. Intră pe superbet.ro și completează formularul conform cerințelor. După crearea contului și după ce ți-ai validat emailul și numărul de telefon, va fi necesar să validezi contul cu actul de identitate sau cu pașaportul. Ulterior, cazinoul poate solicita informații suplimentare, inclusiv despre cardul sau metoda de plată folosită.

Ce bonusuri oferă Superbet și cum le pot obține?

Așa cum am menționat mai sus, în această recenzie Superbet, cazinoul online Superbet își întâmpină pariorii cu o oferta bonus de bun venit generoasă. Superbet Bonus de Bun Venit SPORT poate să-ți aducă un supercâștig de 500 de lei!
Pentru a intra în posesia acestei oferte, trebuie să-ți faci cont pe Superbet (toate conturile noi pot fi eligibile) și să-l validezi cu actul de identitate.
Superbet oferă și alte bonusuri, cum ar fi bonus de ziua ta sau bonusul de fidelitate. Fiecare bonus este supus unor termeni și condiții pe care ar fi bine să le citești înainte de a activa bonusul respectiv.

Care sunt metodele de depunere și retragere disponibile?

Înainte de deschiderea unui cont la Superbet, jucătorii caută pareri Superbet despre metodele de plată disponibile, reprezentând un factor important în procesul de selecție.
Superbet pune la dispoziția pariorilor numeroase metode de plată, prin intermediul cărora se pot opera depuneri și retrageri rapide, iar aici le menționez pe cele mai importante: card bancar, transfer bancar, Skiller, Neteller, Paysafecard, dar și prin intermediul agențiilor Superbet și stațiilor SelfPay.

Ce tipuri de pariuri sunt disponibile la Superbet?

Pe Superbet găsești o gamă variată de opțiuni de pariere, de la cele clasice 1 x 2, la superpariuri cu diferite opțiuni. Puteți alege să pariați pe Fotbal, Handbal, Baschet, Formula 1 sau pe diferite evenimente non-sportive.
Pe Superbet aveți și opțiunea de a paria pe eSport-Fotbal sau pe competiții de gaming precum Counter Strike și League of Legends.

Cum pot contacta Superbet dacă am o problemă?

În procesul de selecție al unui cazinou online, jucători caută informații despre metodele de suport, ceea ce am făcut și eu.
Superbet pune accentul foarte mult pe suport online, punând la dispoziția jucătorilor un live chat prin intermediul căruia se poate intra în contact cu un operator.
Dacă ai nevoie de alte informații generale, poți să găsești răspunsuri în pagina dedicată de suport Superbet sau prin email: suport@superbet.ro.

De unde descarc aplicația Superbet pentru mobil?

Superbet are două aplicații de mobile disponibile la descărcare din App Store sau Google Play, în funcție de sistemul de operare al telefonului. Pentru Pariuri Sportive, alegeți aplicația Superbet generală. Vă puteți loga cu același cont ca și pe platforma web.

500 LEI Bonus de Bun Venit

5.0/5