Pareri Get’s Bet: Vezi opiniile celorlalți jucători

Conform unui studiu, mulți dintre utilizatori preferă casele de pariuri care dispun și de agenții stradale în detrimentul celor ce dispun doar de platforma online. Este și cazul celor de la Get’s Bet, care întâi au înființat agenții stradale, după care au pătruns și în mediul online.

Ca mai toate casele de pariuri online, acest operator nu a prezentat o ofertă foarte bogată încă de la început. Cu timpul însă, aceste minusuri au dispărut, în momentul de față Get’s Bet dispunând de foarte multe beneficii și opțiuni. La asta se adaugă promoții tentante, o aplicație de mobil și multe alte aspecte care fac ca tot mai mulți utilizatori să aleagă Get’s Bet când vine vorba de case de pariuri online.

Păreri Get's Bet Vezi opiniile celorlalți jucători

Cine e Get’s Bet?

Nume firmaGet’s Bet Online LTD
Cod unic de înregistrare38208794
Nr. înmatriculare2653/22.12.2017
Licența ONJNL1173107W000815 
Volatilitatea licență01.01.2018 – 31.12.2027
Tabel informații Get’s Bet

Get’s Bet este un pion important pe piața pariurilor din România. A fost fondată în anul 2004, funcționând sub un alt nume până în 2011. În anul 2018 a fost emisă o licență pentru a putea opera în continuare pe teritoriul României.

Două nume cunoscute ale fotbalului românesc sunt ambasadori Get’s Bet. Este vorba despre Marius Lăcătuș și Gabi Balint, iar acest aspect a atras tot mai multe păreri Get’s Bet pozitive și mai mulți utilizatori către casa de pariuri. Aceasta este administrată de Get’s Bet Online LTD, companie cu sediul în Malta.

Casa de pariuri Get’s Bet a primit licența de a opera pe teritoriul României pe 1 ianuarie 2018. Decizia care a stat la baza acestei acțiuni a fost cea cu numărul 2653, din 22 decembrie 2017. Licența L1173107W000815 a fost eliberată de ONJN, fiind valabilă până pe 31 decembrie 2027.

Păreri Get’s Bet website

Păreri Get’s Bet website

Multe păreri Get’s Bet vorbesc despre evoluția din ultimii ani a acestei case de pariuri. Interfața este una plăcută ochiului și nu ridică probleme pentru jucători. Oferta de pariuri este una foarte bună, cu destule competiții. Asta contează mult în alegerea pariorilor, însă parcă nu este de ajuns.

Utilizatorii potențiali se uită și la promoțiile avute de casa de pariuri. Nici acest capitol nu dezamăgește. Mă refer atât la bonusul de bun-venit de 600 lei, dar mai ales la o promoție săptămânală în care ți se acordă un bonus de 500 lei.

Putem alege și un bonus fără depunere, doar pentru verificarea identității. De asemenea, Get’s Bet oferă bonus și pentru cei ce pariază la agențiile stradale. Despre toate aceste aspecte vom detalia în cele ce urmează.

Aplicația Get’s Bet

Casa de pariuri Get’s Bet a dezvoltat o aplicație mobilă atât pentru telefoanele cu sistem Android, cât și pentru cele cu sistem iOS. Le poți descărca chiar de pe site, pentru asta trebuind să accesezi de pe mobil site-ul Get’s Bet. Aplicația nu diferă mult de varianta de desktop, fiind optimizată pentru orice tip de telefon. În aplicație poți plasa atât pariuri din sport, dar te poți aventura și la jocuri de cazino, chiar și cazino live.

Oferta pre-live Get’s Bet

După cum am punctat ceva mai sus, oferta de pariuri sportive este una destul de bogată. Sigur, nici cea de cazino nu ne dezamăgește, însă în acest articol de păreri Get’s Bet ne vom concentra pe pariurile sportive.

În secțiunea “Sport”, pe partea din mijloc avem posibilitatea de a consulta evenimentele populare ale zilei din orice sport dorim. De asemenea, ni se prezintă evenimentele live, dar și cele care vor avea loc în curând. În meniul din partea stângă avem oferta de pariuri. Una care cuprinde peste 40 sporturi, însă și non-sporturi. Printre aceste non-sporturi enumerăm: jocurile Call of Duty, Counter Strike, DOTA 2, Valorant și alte jocuri de esports. Nu lipsesc nici jocurile FIFA, hochei pe gheață sau NBA pe calculator, dar nici pariurile politice sau cele speciale.

În fruntea listei ni se prezintă evenimentele populare, în special cele din fotbal și tenis. Oferta este una bogată nu doar în ceea ce privește lista de sporturi, ci și dacă vorbim de numărul de opțiuni pentru un eveniment. Ne surprinde plăcut oferta pentru un meci de tenis, cu peste 100 opțiuni în meciurile importante din cadrul turneelor ATP și WTA.

Totodată, cu funcția “Creare pariu” putem plasa pe un bilet două sau mai multe opțiuni din același meci. Este o opțiune pe care în prezent nu am mai întâlnit-o până acum la vreo casă de pariuri pentru un meci de tenis.

Cât despre meciurile de fotbal, poți alege dintr-o mare varietate de opțiuni. Poate preferi opțiunile clasice, cum ar fi pariurile pe: rezultat final, număr de goluri, handicap asiatic, ambele echipe înscriu sau șansă dublă. Sau poate preferi ceva mai extravagant, cum ar fi pariurile pe: cornere, marcatori sau piețe rapide (prima echipa care ajunge la…). Orice tip de pariu ai prefera, la Get’s Bet îl vei găsi.

Spuneam mai sus că prin funcția “Creare pariu” putem plasa două sau mai multe opțiuni din același meci pe un bilet. În afara tenisului, ai posibilitatea de a face asta pe meciuri de fotbal, dar și pe meciuri de baschet.

La Get’s Bet poți beneficia și de Cash Out, o funcție care poate deveni foarte utilă la un moment dat. Astfel, când meciul nu decurge în direcția dorită de tine sau când ai un profit mulțumitor înainte de a se încheia toate meciurile de pe bilet, poți opta să îți trimiți câștigurile direct în cont.

Pariuri live Get’s Bet

Pariurile live reprezintă un alt capitol la care Get’s Bet excelează. La unele sporturi, Get’s Bet prezintă mai multe evenimente chiar decât unele case de pariuri consacrate, cum ar fi Betano. Ne referim la sporturi precum baschetul, voleiul și chiar tenisul, atât cel de câmp, cât și cel de masă.

La pariurile live pe fotbal găsim funcția “Creare pariu”, care ne permite să adăugăm două sau mai multe selecții din același meci pe bilet. Statisticile meciului, atât cele live, cât și cele referitoare la clasament și ultimele rezultate, sunt prezente și ele în secțiunea “Pariuri Live”. Ne pot ajuta mult în luarea unei decizii privind pronosticul pe care îl vom plasa.

Printre atâtea aspecte pozitive la pariurile live se strecoară și unul care ne încântă mai puțin. Get’s Bet nu beneficiază de transmisiuni în direct pentru niciun sport, cel puțin deocamdată. Poate în viitorul apropiat se va întâmpla și asta.

Bonusuri și promoții Get’s Bet

Încă un capitol la care Get’s Bet stă destul de bine. Nu ne referim neapărat aici la cantitate, cât la calitatea lor. Fiindcă, până la urmă, calitatea primează în față cantității.

Bonus fără depunere Get’s Bet

Păreri bonus fără depunere Get’s Bet 25 LEI Freebet
Get’s Bet Bonus Fara Depunere😍 25 LEI Freebet
Cod bonus🌟 KYC25
Tip bonus💸 Bonus cash
Condiții de acordare🍀 La verificarea contului
Rulaj bobus🎉 X4
Creditarea bonusului🎁 După verificare
Valabilitate bonus🔥3 zile
Tabel informații bonus fără depunere Get’s Bet

Această casă de pariuri captează atenția potențialilor utilizatori cu un bonus fără depunere. Utilizatorii pot alege dacă doresc bonusul la pariuri sportive sau la cazino. Astfel, după procesul de înregistrare, care durează două minute, verifică-ți identitatea.

Pentru a face asta trimite o copie a cărții tale de identitate din contul tău Get’s Bet, secțiunea “Documentele mele”. După ce ai primit pe mail confirmarea verificării contului, îți poți alege bonusul. Poți opta pentru un freebet de 25 lei, 100 rotiri gratuite la slotul “The Dog House” sau Speciala de 30 lei la slotul “Big Bass Splash”. În general, confirmarea verificării contului îți sosește în câteva minute de la trimiterea documentelor.

Pentru a primi bonusul ales, introdu un cod în contul tău, secțiunea “Bonusuri active”. Dacă optezi pentru freebet introdu codul KYC25, iar dacă optezi pentru cele 150 rotiri gratuite introdu codul KYC150. În cazul în care optezi pentru specială, introdu codul KYC30.

În ceea ce privește freebetul, acesta este valabil timp de 3 zile de la activare. Poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple pe o cotă minimă de 1.5. În cazul unui bilet multiplu, cota minimă a biletului trebuie să fie 2.25, iar cota minimă a fiecărei selecții de pe bilet să fie 1.5.

Bonus de bun-venit Get’s Bet

Get’s Bet bonus de bun venit până la 600 de lei pentru primele 3 depuneri
Get’s Bet Bonus de Bun Venit SPORT 🎈600 LEI
Cod bonus🍀 SPORT1 – pentru prima depunere;
💰 SPORT2 – pentru a doua depunere;
💸 SPORT 3 – pentru a treia depunere;
Tip Bonus🎉 Bonus cash
Condiții de acordare🥳 La înregistrare și la efectuarea a trei depuneri
Valoarea bonus🥇 Prima depunere – 50% până la 200 LEI;
🥈 A doua depunere – 75% până la 200 LEI;
🥉 A treia depunere – 100% până la 200 LEI;
Tabel informații bonus de bun venit Get’s Bet

Este un bonus mai mare decât oferă majoritatea caselor de pariuri. Vorbim despre 600 lei, bonus acordat în urma primelor 3 depuneri. La primul depozit după înregistrare, vei primi 50% din suma depusă, până la 200 lei. La al doilea depozit primeșți 75%, până la 200 lei, iar la al treilea depozit vei primi 100% din depozit, până la 200 lei.

Pentru a fi eligibil la bonus trebuie să mai îndeplinești o singură condiție. În momentul celor 3 depuneri utilizează codul bonus aferent fiecărui bonus. Pentru primul depozit codul bonus e SPORT1, la al doilea depozit introdu codul bonus SPORT2, iar la al treilea codul SPORT3.

Bonusul este valabil timp de 7 zile de la activare. În acest interval, bonusul și depunerea trebuie rulate de 4 ori pe o cotă minimă de 1.5. Indiferent cât de mare este miza pe care o plasezi pe un pariu pentru a rula bonusul, la rulaj contribuie maxim 50 lei la fiecare pariu.

Bonus săptămânal de 500 lei

Una dintre cele mai tentante promoții de pe piața pariurilor online vine de la Get’s Bet. Aceasta are loc în fiecare weekend și se adresează tuturor utilizatorilor, pentru a fi eligibili trebuind doar să efectuăm o depunere și să completăm codul bonus WEEKEND25. Bonusul valorează 25% din suma depusă de tine, până la 500 lei. Depunerea minimă este de 100 lei și trebuie efectuată în zilele de vineri, sâmbătă sau duminică.

Condițiile de rulaj nu sunt tocmai facile, însă, până la urmă vorbim despre o oportunitate mare a utilizatorilor de a genera profit săptămânal. Așadar, trebuie să-și ia și casa o oarecare marjă de siguranță. Bonusul este valabil timp de 3 zile de la activare. Bonusul și depunerea trebuie rulate de 4 ori, iar miza maximă care se ia în calcul la fiecare pariu este 50 lei. Cota minimă a unui pariu este 1.5. Toate pariurile trebuie să fie soluționate până la încheierea promoției. În caz contrar, suma bonusului va dispărea din cont.

Bonusuri în agenții

La casa de pariuri online Get’s Bet întâlnim și bonusuri pe care le putem lua dacă mergem să pariem la agenții stradale. O promoție o întâlnim cu ocazia EURO 2024, putând obține un freebet de 10 lei dacă plasăm un pariu pe turneul final în agențiile stradale Get’s Bet.

Pentru asta introdu în rubrica “Bonus Agenții” codul de pe biletul tău. Miza minimă a biletului plasat în agenție trebuie să fie 100 lei. Promoția poate fi revendicată o singură dată pe zi, până pe 14 iulie 2024. Freebetul este valabil timp de 3 zile de la activare.

Un alt bonus care poate fi luat mergând în agenții îl poți activa duminică. Astfel, vei primi 30% bonus la pariuri sportive, până la 200 lei, dacă vei efectua o depunere în agenție în acea zi. Depunerea minimă este de 50 lei, pentru a-ți fi acordat bonusul trebuind să-i soliciți casieriței activarea bonusului.

Acest bonus este valabil timp de două zile de la activare. Bonusul și depunerea trebuie rulate de 4 ori pe o cotă minimă de 1.5. Miza maximă care se ia în considerare pentru un pariu este 50 lei.

Alte bonusuri

La Get’s Bet mai putem întâlni și alte promoții, derulate cu ocazia unei competiții speciale sau a unui meci mare. De asemenea, să spunem că aici putem beneficia și de cote mărite. Mai mult, casa de pariuri se laudă că prezintă cea mai mare cotă pentru opțiunea “Over 2.5 goluri” la anumite competiții de fotbal.

Metode de plată Get’s Bet

Continuăm această recenzie Get’s Bet cu un subiect care cu siguranță îi interesează pe mulți care vor să-și deschidă cont aici. Este vorba despre metodele de plată.

Și la acest capitol Get’s Bet stă destul de bine, oferind nu mai puțin de 7 metode de depunere, respectiv 4 metode de retragere. De precizat că nu poți retrage decât printr-o metodă pe care ai folosit-o în prealabil la depunere. De asemenea, retragerea poate fi efectuată doar dacă ți-a fost verificată identitatea (ai trimis documentele necesare).

Depuneri Get’s Bet

Păreri Get’s Bet depunere

Spre deosebire de retrageri, poți efectua depuneri și în cazul în care nu ai contul verificat. În acest caz însă, suma unei depuneri nu poate depăși 900 lei. Pentru a efectua o depunere, trebuie doar să-ți accesezi contul și să alegi metodă dorită.

Orice metodă ai selecta, banii vor apărea imediat în contul tău Get’s Bet. Trebuie menționat, de asemenea, că pentru orice depunere, indiferent de metodă aleasă, îți este reținut un comision de 2%, prin lege.

MetodăDepunere minimăDepunere maximăComision
Card bancar20 lei10 000 lei2%
Paysafecard20 lei10 000 lei2%
Apple Pay20 lei2 500 lei2%
Abon25 lei300 lei2%
OktoCash20 lei4 500 lei2%
Aircash20 lei5 000 lei2%
Agenții stradale10 lei10 000 lei2%
Tabel informații depunere Get’s Bet

Depuneri Get’s Bet card bancar

A fost, este și va rămâne mult timp de acum încolo metoda preferată de plata a majorității românilor. Cardul poate fi de debit sau de credit, fiind acceptat atât VISA, VISA Electron, cât și Mastercard. Accesează secțiunea “Depuneri” din contul tău, introdu datele cardului și suma pe care doreșți să o depui.

Depuneri Get’s Bet Paysafecard

Este o metodă de depunere din “vechea gardă”, dacă vreți, sub forma unei cartele pe care o găseșți la chioșcuri. Cele 16 cifre de pe cartelă trebuie trecute în contul tău MyPaysafe. Apoi, în contul MyPaysafe îți va apărea suma pe care ai plătit-o la achiziționarea cartelei.

Informațiile contului MyPaysafe (nume, prenume, adresa), trebuie să corespundă cu cele din contul Get’s Bet. Altfel, tranzacția nu va fi posibilă.

Mergi apoi pe site și selectează Paysafecard ca metodă de depunere. Vei fi redirecționat către contul MyPaysafe pentru a confirma plata. Depunerea prin Paysafecard este o metodă preferată mai ales de cei ce nu au un card bancar sau nu vor să facă tranzacții la casele de pariuri folosind cardul bancar.

Depuneri Get’s Bet ApplePay

Efectuează depuneri rapide și în siguranță direct de pe Iphone-ul tău. Pentru a face asta, accesează secțiunea “Depuneri” a contului tău și introdu suma dorită. După aceea, confirmă tranzacția din cadrul aplicației ApplePay a telefonului tău.

Depuneri Get’s Bet Abon

Abon îți permite să plăteșți online simplu și sigur, la fel de ușor cum ai plăti în numerar. Mergi la cea mai apropiată stație de plata SelfPay, StartPay, terminale epin sau locații PayPoint, accesând harta pusă la dispoziție de Get’s Bet. Cumpără Abon în valoare de 25, 50, 100, 150, 200 sau 300 lei. Pe site-ul Get’s Bet sau pe terminal apasă butonul “Depune” și completează cele 16 cifre înscrise pe cuponul Abon. Suma îți va apărea apoi instant în cont.

Depuneri Get’s Bet OktoCash

Te așteaptă peste 9 000 stații de plata SelfPay, unde poți depune numerar. Întâi însă, trebuie să selectezi pe site secțiunea “Depunere”, metoda OktoCash și suma pe care doreșți să o depui. Se va genera automat un cod de plată. Cu acest cod mergi la o stație de plata SelfPay, selectează OktoCash și introdu codul.

Depuneri Get’s Bet Aircash

Înlocuiește, practic, metodele de plata Skrill și Neteller. Pentru a plăti cu acest portofel virtual accesează secțiunea “Depuneri” a contului tău, selectează opțiunea Air Cash și introdu suma dorită. Ulterior confirmă tranzacția din cadrul contului tău Air Cash.

Depuneri Get’s Bet în agenții

Este foarte simplu să depui bani prin agențiile stradale. Nu trebuie decât să-i arăți un buletin casieriței și să spui numele de utilizator de pe siteul Get’s Bet. Apoi ea se va ocupa să-ți alimenteze contul cu suma dorită.

Retrageri Get’s Bet

Păreri Get’s Bet retragere

Get’s Bet îți pune la dispoziție 4 metode de retragere. Este vorba depre cardul bancar, Paysafecard, Aircash și retragerile prin agenții. Suma retrasă va apărea în contul tău bancar sau al metodei de retragere selectate în maxim două zile lucrătoare.

Metodă plataTaxăTimp procesareLimita minimăLimita maximă
Card Bancar3%Instant-2 zile lucrătoare209000
Agenții Get’s Bet3%Instant-2 zile lucrătoare1010.000
Aircash3%Instant-2 zile lucrătoare205000
Paysafecard3%Instant-2 zile lucrătoare509000
Tabel informații retragere Get’s Bet

La Get’s Bet taxa pentru fiecare retragere este de 3%. Conform impozitării pariurilor sportive, aceasta poate fi și mai mare în cazul în care suma retrasă depășește 10 000 lei. Aici nu este cazul însă, deoarece toate metodele de retragere au o limită maximă de 10 000 lei. Este un lucru demn de lăudat pentru Get’s Bet.

Contact Get’s Bet

Ca la majoritatea caselor de pariuri, te așteaptă și la Get’s Bet un asistent virtual. Dacă, totuși, în urma “conversației” cu Bianca nu ai găsit soluție la problema ta, poți contacta un operator real. Programul de Suport Clienți este zilnic, de la 10:00 la 22:00. Alternativ, poți contacta operatorii trimițând un mail la adresa suport@Get’s Bet.ro sau îi poți contacta pe pagina de Facebook sau Telegram. Vei fi redirecționat pe pagina respectivă când selectezi metodă de contact din subsolul site-ului Get’s Bet.

Avantaje și dezavantaje Get’s Bet

Această recenzie Get’s Bet nu ar fi completă fără să menționăm avantajele și dezavantajele casei de pariuri. În opinia mea și nu doar a mea, sunt mai multe avantaje decât dezavantaje.

Avantaje Get’s Bet

  • Ofertă bogată de pariuri
  • Limite maxime de retragere până în 10 000 lei, pentru a evita de plătit o taxă mai mare de 3%
  • Bonus fără depunere
  • Bonus săptămânal la depunere
  • Aplicație de mobil
  • Plasarea a două sau mai multe pariuri pe un bilet din același meci la fotbal, baschet, chiar și tenis

Dezavantaje Get’s Bet

  • Lipsă transmisiuni în direct
  • Interval scurt de timp și miză limitată pentru îndeplinirea cerințelor anumitor bonusuri
  • Limite maxime destul de joase la anumite competiții și tipuri de pariuri

Păreri personale Get’s Bet

Faptul că Get’s Bet are ambasadori doi foști fotbaliști de renume m-a făcut curios să accesez acest site. De îndată ce l-am deschis, m-am lovit de o ofertă foarte bogată de pariuri sportive, iar asta m-a făcut să cercetez mai departe.

Bonusul de bun-venit Get’s Bet este unul destul de atractiv, acordat în urma primelor 3 depuneri. Mai mult mă atrage bonusul săptămânal, care era de maxim 250 lei. Recent acesta a devenit 500 lei, însă pentru a profita la maxim de el trebuie să depui 2 000 lei. Cu alte cuvinte, procentajul bonusului este de 25%.

Condițiile de rulaj ale acestui tip de bonus nu sunt printre cele mai prietenoase. Poate fi un aspect pozitiv limitarea mizei unui pariu la 50 lei. De fapt, poți miza cât doreșți, însă la rulaj se iau în calcul maxim 50 lei. Faptul că suma și depozitul trebuie rulate în doar trei zile te dă puțin peste cap. Practic, pentru a avea timp să rulezi bonusul, trebuie să petreci o mare parte din zi plasând pariuri live.

Pasionații de esport cu siguranță vor frecventa această casă de pariuri. Aici poți plasa o mulțime de pariuri pe jocuri de esports ca: DOTA 2, Rocket League, Counter Strike, Valorant, Call of Duty sau League of Legends. De asemenea, poți miza pe jocuri pe calculator la fotbal (FIFA), baschet (NBA) și chiar hochei pe gheață. Asemenea ofertă bogată de esports nu am mai întâlnit la nicio casă de pariuri.

Trecem la sporturile reale, iar un alt lucru care m-a surprins plăcut a fost acela că Get’s Bet îți permite să combini două sau mai multe selecții pe bilet din același meci. Se întâmplă asta la meciuri de fotbal, baschet, chiar și tenis. Acest aspect poate genera profit remarcabil pe termen lung.

Întrebări frecvente

Cum mă pot înregistra la Get’s Bet?

Procesul de înregistrare la Get’s Bet durează 2-3 minute. Te poți înregistra selectând butonul “Înregistrare”, aflat în partea dreapta sus a site-ului. Informațiile introduse acolo trebuie să fie identice cu cele din buletinul de identitate. În caz contrar, nu vei putea efectua retrageri și rișți să ți se închidă contul.

Cum pot obține bonusul fără depunere la Get’s Bet?

După ce ai încheiat procesul de înregistrare, trebuie să-ți verifici identitatea pentru a beneficia de bonusul fără depunere. Acesta poate fi un freebet de 25 lei, 150 rotiri gratuite la slotul “The Dog House” sau o specială de 30 lei la slotul “Big Bass Splash”. Procesul de verificare, care constă în trimiterea unei copii a documentului de identitate, durează câteva minute. Apoi completează codul aferent bonusului dorit în secțiunea “Contul meu – Bonusuri active”. Codul bonus pentru obținerea freebetului de 25 lei este “KYC25”.

Câte sporturi sunt prezentate în oferta Get’s Bet?

Aici găsim aproximativ 40 sporturi, de la cele mai cunoscute până la cele mai puțîn cunoscute de către români. Pe lângă acestea, Get’s Bet prezintă o mulțime de pariuri pe Esports.

Ce are diferit Get’s Bet față de alte case de pariuri?

Un prim lucru care diferențiază Get’s Bet de alte case de pariuri îl reprezintă multitudinea de pariuri pe Esports. Aici găsim și competiții ce nu sunt oferite de alte case. De asemenea, doar o casă de pariuri dintre cele licențiate în România mai prezintă un bonus săptămânal atât de mare la depunere. Totodată, ne surprinde plăcut faptul că poți combina pe un bilet mai multe selecții din același meci de tenis. Această opțiune am mai văzut-o pe meciuri de fotbal și baschet, nu însă și pe tenis, cel puțin deocamdată.

Ce metode de depunere găsim la Get’s Bet?

Această casă de pariuri beneficiază de 7 metode de depunere. Este vorba despre card bancar (VISA, Mastercard, VISA Electron), ApplePay, Paysafecard, Abon, OktoCash, Aircash și direct în agențiile stradale Get’s Bet. Sumele depuse se creditează instant, indiferent de metoda pe care o alegi. Din suma depusă ți se va reține taxa de viciu în valoare de 2%.

600 LEI Bonus de Bun Venit, în 3 etape

5.0/5