Pareri Casa Pariurilor: Câștigă pe măsura pariului tău

Una dintre cele mai populare case online din România este Casa Pariurilor. Aceasta beneficiază și de agenții stradale, aspect care face casa să fie bine văzută. La asta contribuie, bineînțeles, reclamele Casa Pariurilor de la televizor, însă și din mediul online, precum și persoanele publice care promovează această casă.

În 2007 Casa Pariurilor a deschis prima agenție stradală din România. Timp de mulți ani, Casa Pariurilor a operat doar prin agenții stradale, după care operatorul s-a dezvoltat și în mediul online. În plus, între 2019 și 2022 a fost sponsor principal al Ligii I de fotbal, ceea ce, fără îndoială, i-a crescut popularitatea.

Platforma online dispune de o ofertă bogată de pariuri, o funcție foarte apreciată ne permite să ne inspirăm din biletele altor pariori, iar bonusul de bun-venit este și el pe placul utilizatorilor. Citește articolul pentru a afla mai multe detalii despre toate aceste beneficii.

Pareri Casa Pariurilor Câștigă pe măsura pariului tău

Cine este Casa Pariurilor?

Deși are un nume românesc și deține agenții în mai multe locații din țară, Casa Pariurilor nu este un brand românesc. Denumirea operatorului economic este HATTRICK – PSK, companie fondată în 2012 în Croația sub un nume nu cu mult diferit. În 2017 a fost preluat de grupul ceh Fortuna Entertainment.

HATTRICK – PSK are sediul înregistrat în Croația. Licența de operare în România pentru pariuri în cotă fixă și cazino este valabilă de la 1 august 2016. Aceasta se va încheia în 31 iulie 2026. Bineînțeles, există și posibilitatea de prelungire pentru alți 10 ani.

Nume firmăHATTRICK – PSK d.o.o.
Număr înmatriculare92265244213
Licență ONJNL1160652W000306
Valabilitate licență1.08.2016 – 31.07.2026
Tabel informații Casa Pariurilor

Păreri Casa Pariurilor website

Pareri casa pariurilor site

Casa Pariurilor este una dintre cele mai vizitate case de pariuri, destul de mulți pariori români având cont aici. Oferta de pariuri este una bogată și ușor de accesat, lucru pe placul multora. Bonusurile acestei case sunt și ele apreciate de majoritatea pariorilor.

Casa Pariurilor oferă acces și la statistici destul de detaliate în cadrul tuturor sporturilor, lucru care cu siguranță este foarte apreciat. De asemenea, aplicația Casa Pariurilor se bucură de notorietate în rândul pariorilor, chiar dacă unii nu sunt de acord cu asta.

Unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă metodele de plata. Casa Pariurilor beneficiază de o mulțime de astfel de metode. Vestea și mai bună constă în faptul că, pentru majoritatea metodelor de depunere, suma minimă acceptată este de 20 lei. La agențiile stradale Casa Pariurilor aceasta scade chiar la 10 lei. Acest lucru este destul de apreciat mai ales în rândul tinerilor.

Aplicația Casa Pariurilor

În această recenzie Casa Pariurilor voi vorbi și despre aplicația Casa Pariurilor, aplicație care nu este văzută cu ochi buni în ultimul timp. Cel puțin, judecând după recenziile lăsate de utilizatori.

Casa Pariurilor dispune de aplicații separate pentru sport și cazino. Poți instala aplicațiile atât pe dispozitive mobile cu sistem Android, cât și pe cele cu sistem iOS. Sigur, părerile în privința aplicației sunt împărțite, cum, de altfel, se întâmplă în cazul tuturor aplicațiilor. Lentoarea sau rapiditatea cu care se mișcă aplicația depinde mult și de tipul de telefon/tabletă avut. Personal, aplicația mi se pare că nu are nimic în neregulă.

Oferta pre-live Casa Pariurilor

Unul dintre motivele principale pentru care Casa Pariurilor este apreciată de pariori îl reprezintă oferta bogată. Odată intrat în secțiunea “Sport” vei vedea în partea centrală cele mai pariate selecții pe evenimente sportive, precum și cota totală a acestora. De asemenea, poți consulta și alte pariuri din competiții interesante.

Mai jos, poți remarca funcția “Arena Casa”, funcție care îți permite să vizualizezi utilizatorii ale căror bilete sunt cele mai pariate. Ba chiar există și o secțiune specială, numită tot “Arena Casa”. Aici vei găsi un clasament, în funcție de numărul persoanelor care s-au inspirat de la acel utilizator de când acesta și-a creat cont și până acum. Ba chiar poți căuta un nume de utilizator, iar biletele acestuia îți vor apărea instant.

Funcția mi se pare a fi una foarte utilă și cu siguranță va atrage și mai mulți pariori în perioada următoare. Încă un aspect deloc de neglijat este că poți consulta toate biletele utilizatorilor chiar dacă nu ești logat.

În partea stângă a secțiunii de sport sunt prezentate, sub formă de listă, sporturile pe care putem paria. În fruntea listei Casa Pariurilor a trecut cele mai importante competiții din acea perioadă, fie că este vorba de competiții din fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață etc. .

Tot în fruntea listei poți ajunge, cu un singur click, să completezi bilete de loto sau chiar să pariezi dacă moneda virtuală Bitcoin va atinge un anumit curs într-un interval dat.

În aceeași listă Casa Pariurilor prezintă câteva bilete gata făcute, dar și meciurile zilei din diverse sporturi. De asemenea, aici găsim meciuri ce dispun de cote mărite dacă sunt plasate împreună cu alte selecții pe bilet.

Nu se poate spune că acest operator are o ofertă foarte bogată în ceea ce privește sporturile. Vedem ceva mai mult de 15 sporturi aici. Bineînțeles, cele mai importante nu lipsesc. De altfel, degeaba oferi foarte multe sporturi dacă nu se pariază pe ele. Așadar, oferta mai concentrată de sporturi nu mi se pare a fi deloc un dezavantaj al Casei Pariurilor.

În schimb, o ofertă bogată întâlnești în multe competiții. La asta se adaugă multe pariuri pentru fiecare meci. Mă refer aici nu doar la fotbal, ci și la alte sporturi.

Ai văzut în ofertă un meci de fotbal în care crezi că o echipă va înscrie multe goluri, dar și că va învinge la o diferență mare? Cu ajutorul funcției “Bet Builder” poți plasa două sau mai multe selecții din același meci pe bilet. Funcția “Bet Builder” o vei întâlni nu doar la partidele pre-live din fotbal, ci și la cele din baschet, respectiv hochei pe gheață. Sigur, funcția o găseșți doar la partidele/competițiile importante.

Pariuri live Casa Pariurilor

Din această recenzie Casa Pariurilor nu puteau lipsi pariurile live, secțiune care câștigă tot mai mult teren în ultimii ani. Oferta live este destul de bogată, referindu-mă aici atât la numărul de meciuri, cât și la cel de opțiuni. Este adevărat, la fotbal nu ni se oferă competiții din ligi foarte modeste, ca la alte case de pariuri. Însă nu cred că pariorii regretă prea mult asta. În schimb, oferta live pentru celelalte sporturi este comparabilă cu a caselor online de top.

Un alt avantaj prezentat de Casa Pariurilor îl reprezintă transmisiunile live. Nu doar pe meciuri de fotbal, ci și pe alte sporturi atât de echipă, cât și individuale. De asemenea, la Casa Pariurilor putem comenta cu alți utilizatori pe parcursul unui meci, prin funcția “Chat”. De cele mai multe ori, acel comentariu este unul venit în urma unei ratări imense a jucătorului/echipei favorit(e). Este, totuși, o funcție demnă de apreciat pusă la dispoziție de Casa Pariurilor, pe care nu o mai găsești decât la Fortuna.

De asemenea, statisticile live ale unui anumit meci sunt și ele prezente la Casa Pariurilor. În urma consultării lor, poți lua o decizie cu privire la pariul pe care îl vei plasa la un anumit meci. Asta, în special dacă nu poți vedea în transmisiune directă respectivul meci.

Bonusuri și promoții Casa Pariurilor

Este un capitol la care nu se poate spune că excelează Casa Pariurilor, cel puțin la momentul redactării acestui articol. Cele mai multe dintre promoții nu sunt permanente, ci se derulează pe parcursul unei anumite competiții sau vizează un anumit meci.

Bonus fără depunere Casa Pariurilor

pareri casa pariurilor bonus fara depunere 250 de lei

La înregistrarea contului la Casa Pariurilor, ți se va permite să alegi dintre trei bonusuri. Unul se referă la rotiri gratuite pentru cazino, altul îți oferă atât un bonus pentru sport, cât și unul pentru cazino. Ei bine, dacă vei alege al treilea bonus vei putea primi 50 lei fără depunere, la care se adaugă 5 pariuri fără risc. De altfel, vei putea primi un bonus fără depunere de 50 lei și dacă vei alege cel de-al doilea bonus.

Pentru a obține bonusul fără depunere nu trebuie să efectuezi vreun depozit, ci doar să-ți verifici identitatea. Acest lucru trebuie făcut în cel mult 5 zile de la înregistrare. Bonusul trebuie acceptat și folosit în ziua în care a fost primit.

Atenție, bonusul îți va fi acordat sub formă de puncte de loialitate. La prima vedere ar putea să nu ți se pară o decizie deloc inspirată, însă te asigur că este. Asta, deoarece cu ajutorul punctelor de loialitate poți plasa pariuri sportive. Practic, aceste puncte de loialitate țin locul mizei. Vei primi, astfel, 2 500 puncte loialitate, echivalentul a 50 lei.

Faptul că poți plasa pariuri cu ele nu este singurul avantaj al punctelor de loialitate. Casa Pariurilor oferă multe bonusuri sub formă de puncte de loialitate. La alte case online, un bonus trebuie să fie rulat de minim 6 ori pentru a putea fi retras. La Casa Pariurilor nu trebuie să rulezi decât o dată la pariuri suma primită/depusă. În aceste condiții, parcă acest bonus devine mai atractiv, nu crezi?

Bonus de bun-venit

pareri casa pariruilor bonus de bun venit 1200 rotiri gratuite si 200 de lei la sport

Casa Pariurilor prezintă două bonusuri de bun-venit la pariuri sportive. Nu poți lua decât unul dintre ele. Primul îl reprezintă cei 50 lei bonus fără depunere de care vorbeam mai sus, la care se adaugă 5 pariuri fără risc în valoare de 50 lei. Al doilea bonus reprezintă un bonus mix, acordat și la Sport, dar și la Cazino. La Sport ți se vor oferi 200 lei, iar la Cazino 1 200 rotiri gratuite.

Voi începe cu pariurile fără risc și voi atrage atenția, în primul rând, că acest bonus se poate acorda doar în primele 5 zile de la înregistrare. Un bonus va fi activat la fiecare 24 ore. Așadar, pentru a profita la maxim de bonus, trebuie ca primul pariu fără risc să fie obținut încă din prima zi.

Un pariu fără risc ți se va acorda doar în cazul în care primul pariu plasat cu bani reali va fi necâștigător. Pariul fără risc îl vei primi sub formă de puncte de loialitate, care amintesc că pot fi plasate pe un pariu, înlocuind miza. Bonusul poate fi utilizat plasând un bilet cu o cotă minimă de 2.00.

Mai trebuie spus că pentru a retrage eventualele câștiguri acumulate din bonusuri trebuie să rulezi cel puțin o dată suma depunerilor efectuate pentru obținerea bonusurilor. Pariurile pe care se poate efectua rulajul pot fi atât pre-live, cât și live.

Bonus de bun-venit 1 Casa Pariurilor🎁 5X50 RON
Tip bonus🎉 Pariu fără risc
Condiții de acordare😍 După înregistrare, primul pariu din acea zi să fie necâștigător
RulajSuma depusă rulată o singură dată (pariuri sportive)
Tabel informații bonus de bun venit Casa Pariurilor

A doua variantă a bonusului de bun-venit îți oferă un bonus atât la pariuri sportive, cât și la cazino. Este vorba de 1 200 rotiri gratuite la cazino, în vreme ce la pariuri sportive poți lua un bonus de 200 lei. Bonusurile pot fi obținute doar dacă îți verifici identitatea, trimițând o copie a unui act de identitate.

Bonusul de 200 lei va fi acordat sub forma unor puncte de loialitate. Vei obține bonusul în urma primelor 4 depuneri, ce trebuie efectuate în primele 15 zile de la înregistrare. Astfel, dacă îți verifici contul de joc și ai o depunere de minim 20 lei efectuată vei primi 300 rotiri gratuite, dar și 50 lei în puncte de loialitate. Această acțiune trebuie efectuată în maxim 5 zile de la înregistrare.

Urmează cele 3 depuneri în termen de 15 zile, pentru fiecare urmând a primi 50 lei în puncte de loialitate, dar și câte 300 rotiri gratuite. Suma minimă pentru fiecare dintre cele 3 depuneri este 50 lei. Nu trebuie să introduci niciun cod special la depunere. Bonusurile îți vor fi acordate automat dacă ai ales această variantă de bonus la înregistrare.

Punctele de loialitate nu au condiții de rulaj. Pentru a putea retrage însă eventualele câștiguri din bonusuri, trebuie să rulezi cel puțin o dată suma depunerilor efectuate.

Bonus de bun-venit 2 Casa Pariurilor💰 200 lei
Tip bonus🥳 Bonus sub formă de puncte de loialitate
Depunere minimă🌟 20 RON pentru bonusul de verificare
🔥 50 RON pentru obținerea celorlalte 3 bonusuri la depunere
Rulaj🍀 Suma depusă trebuie rulată o dată la fiecare depunere înainte de a retrage
Tabel informații bonus de bun venit 2 Casa Pariurilor

Câștig la avantaj de două goluri

O altă promoție de remarcat oferită de Casa Pariurilor vizează fotbalul. Astfel, meciurile/competițiile mari beneficiază de promoția “+2 Avantaj”. Asta înseamnă că dacă formația pe care ai pariat că va câștiga va conduce pe parcursul meciului la două goluri diferență, pariul va fi validat câștigător.

Alte promoții

Cu ocazia unor turnee sau meciuri importante sau, pur și simplu, într-un anumit interval de timp, Casa Pariurilor poate oferi promoții destul de interesante. Spre exemplu, cu ocazia EURO2024 a dat ocazia tuturor utilizatorilor să câștige un bonus în fiecare zi în care se disputa turneul. Pentru a vedea promoția utilizatorul trebuia doar să intre în cont. Sigur, ulterior trebuia să plaseze un pariu pentru a primi bonusul acelei promoții.

Metode de plata Casa Pariurilor

Această recenzie Casa Pariurilor nu se putea încheia fără enumerarea metodelor de plată pe care operatorul le pune la dispoziție. Este vorba despre nu mai puțin de 6 metode de depunere și 4 metode de retragere. În afară de retragerea prin transfer bancar, trebuie precizat că nu poți efectua o retragere printr-o metodă prin care nu ai depus anterior.

Depuneri Casa Pariurilor

pareri casa pariurilor metode depunere

Conform legii, nu poți efectua o depunere mai mare de 900 lei dacă nu ți-ai verificat contul. Nu cred însă că verificarea identității va fi o problemă, mai ales că această casă te va recompensa dacă vei efectua această acțiune cât mai rapid.

De precizat, de asemenea, că pentru orice depunere ți se va reține o taxă de 2% din suma depusă. Se numește taxă de viciu și este impusă prin lege.

MetodăDepunere minimăDepunere maximăComision
Card bancar20 lei100 000 lei2%
Paysafecard20 lei20 000 lei2%
Apple Pay20 lei20 000 lei2%
Abon25 lei300 lei2%
OktoCash20 lei4 500 lei2%
Agenții stradale10 lei45 000 lei2%
Tabel informații depunere Casa Pariurilor

Depuneri Casa Pariurilor card bancar

Este cea mai întâlnită metodă de plată, Casa Pariurilor acceptând atât VISA, cât și Mastercard. Pentru a plăti folosind cardul bancar accesează secțiunea “Depunere” și completează datele cardului tău, precum și suma pe care dorești să o depui. Dacă ai mai folosit această metodă nu mai este necesar să completezi decât codul PIN al cardului și suma ce vrei să o depui.

Depuneri Casa Pariurilor Paysafecard

Este o cartelă, independentă de cardul bancar. Această cartelă poate fi găsită la diverse chioșcuri. Valoarea de pe cartelă este aceeași cu valoarea pe care o plăteșți pentru a o achiziționa. Cele 16 cifre de pe cartelă trece-le apoi în contul tău My.Paysafe, iar suma de pe cartelă se va transfera automat în cont.

Întoarce-te apoi la Casa Pariurilor și alege această metodă de depunere. Vei fi redirecționat în contul tău My.Paysafe, unde ți se va cere să confirmi tranzacția.

Depuneri Casa Pariurilor Apple Pay

Spre deosebire de celelalte metode, prin aceasta poți confirma o depunere doar prin intermediul dispozitivului tău mobil. Nu orice fel de dispozitiv, ci cel care dispune de sistem iOS.

Poți accesa însă metodă Apple Pay și de pe desktop. Introdu pe site suma pe care doreșți să o depui și confirmă plata cu ajutorul dispozitivului mobil. Reține că folosind această metodă vei depune bani de pe cardul tău VISA/Mastercard.

Depuneri Casa Pariurilor Abon

Abon îți permite să plăteșți online simplu și sigur. Poate fi cumpărat din cele peste 35 000 locații ale partenerilor săi: PayPoint, SelfPay, Inmedio etc.. Un voucher Abon poate avea o valoare predefinită de la 25 RON la 300 RON. Odată cumpărat voucherul ai opțiunea de a scana codul QR în aplicația Casa Pariurilor sau de a introduce manual codul format din 16 cifre.

Depuneri Casa Pariurilor OktoCash

Când vrei să depui bani folosind această metodă, alege din meniu metoda OktoCash (depunere fără card). Completează suma pe care dorești să o depui și ți se va genera apoi automat un cod. Mergi cu acest cod la unul dintre miile de terminale (POS) din țară. După ce alegi de pe ecranul terminalului că vrei să-ți alimentezi contul de la Casa Pariurilor introdu acel cod în câmpul care îți va apărea. Nu uita apoi să introduci banii în terminal.

Depuneri Casa Pariurilor agenții

Pentru a depune la Casa Pariurilor prin intermediul casieriței de la agenție, pur și simplu comunică-i userul de pe site. Apoi înmânează-i suma pe care vrei să o depui și de restul se va ocupa ea.

Alternativ, poți depune prin intermediul confirmărilor de credit generate la terminalul Casa Pariurilor. Pentru a alimenta contul de joc prin această metodă, este necesară accesarea secțiunii “Contul meu” de pe site sau din aplicație. Aici se poate scana codul de bare sau introduce codul PIN, la care se adaugă numărul de control de pe confirmarea de credit generată la terminal.

Retrageri Casa Pariurilor

Metodă plataTaxăTimp procesareLimita minimăLimita maximă
Card Bancar3%2-7 zile50 lei100 000 lei
Agenții stradale3%1-3 zile10 lei45 000 lei
Transfer bancar3%2-7 zile50 lei100 000 lei
Paysafecard3%Instant50 lei20 000 lei
Tabel informații retragere Casa Pariurilor

Din tabel observăm că putem efectua retrageri destul de mari într-o singură tranșă, mai ales prin card bancar  și transfer bancar. De specificat însă că pentru fiecare retragere se oprește un comision de minim 3% din suma retrasă.

Astfel, pentru retragerile până în 10 000 lei comisionul este de 3%. Pentru cele între 10 001 lei și 66 750 lei comisionul este de 300 lei+20% din ceea ce depășește suma de 10 001 lei. Pentru retragerile mai mari de 66 750 lei comisionul este de 11 650 lei+40% din ceea ce depășește 66 750 lei.

Contact Casa Pariurilor

Multe case online s-au modernizat, apelând la asistență virtuală pentru a răspunde întrebărilor clientului. Așa s-a întâmplat și la Casa Pariurilor, unde ne așteaptă un asistent virtual care, teoretic, știe răspunsul la orice întrebare. În caz că nu te-a mulțumit răspunsul dat, apasă pe butonul aferent și vei fi transferat către un operator real.

Alternativ, poți contacta operatorii la numărul de telefon 031 9884. Aceștia vor răspunde zilnic, între 10:00 și 22:00. Totodată, poți contacta operatorii la adresa de mail suport@casapariurilor.ro sau printr-un formular de contact, ce poate fi trimis direct de pe site.

Live chatNon-stop
Formular contactNon-stop, pe site
E-mailsuport@casapariurilor, non-stop
Număr telefon031 9884, zilnic între 10:00 și 22:00
Tabel informații contact Casa Pariurilor

Avantaje și dezavantaje Casa Pariurilor

Recenzia Casa Pariurilor cuprinde atât avantajele, cât și dezavantajele casei de pariuri. Sigur, unii pot găsi mai multe dezavantaje, iar aici avem în vedere mai ales cazul aplicației Casa Pariurilor. După cum am menționat însă în articol, performanța aplicației poate să aibă legătură cu dispozitivul tău mobil.

Avantaje Casa Pariurilor

  • Ofertă bogată
  • Transmisiuni în direct
  • Bonusuri sub formă de puncte de loialitate, care trebuie rulate o singură dată
  • Rapiditatea retragerilor prin intermediul agențiilor

Dezavantaje Casa Pariurilor

  • Limite minime la retragere mari, în afară de retragerile prin agenții
  • Durata mare de procesare a retragerilor
  • Puține promoții

Păreri personale Casa Pariurilor

De-a lungul timpului, Casa Pariurilor a fost promovată de multe persoane publice, nu neapărat din fotbal. A fost și sponsor principal al Ligii I de fotbal din România. Aceste aspecte m-au convins să arunc un ochi pe site-ul Casa Pariurilor.
Și, într-adevăr, am avut ce vedea, începând cu oferta bogată până la transmisiunile în direct. Nu degeaba site-ul a fost promovat de atâtea persoane publice.

Recunosc, mi-a fost puțin teamă să descarc aplicația Casa Pariurilor, care nu a primit recenzii tocmai bune. Însă teama mi-a fost spulberată repede, fiindcă mie, personal, aplicația îmi merge destul de bine. Probabil de acest aspect depinde și performanța telefonului, iar cei ce au întâmpinat dificultăți din această cauză au fost primii care au lăsat recenzii negative.

Multe bonusuri se acordă sub forma punctelor de loialitate. Cu acele puncte poți plasa pariuri. De asemenea, primeșți puncte de loialitate și în funcție de activitatea ta pe site. Mi s-a întâmplat în câteva rânduri să rămân fără bani în cont, iar în acele momente am apelat la punctele de loialitate pentru a plasa un pariu.

Întrebări frecvente

Datele mele vor fi în siguranță dacă mă voi înregistra la Casa Pariurilor?

Toate casele online licențiate în România, printre care și Casa Pariurilor, utilizează criptarea pentru a transforma datele într-un format ilizibil în cazul accesării neautorizate.

Pot depune la Casa Pariurilor chiar dacă nu am card bancar?

Casa Pariurilor prezintă 6 metode de depunere. Patru dintre acestea îți permit să depui fără a avea nevoie de card bancar. Este vorba de Paysafecard, Abon, Oktocash și direct în agențiile Casa Pariurilor.

Cum mă înregistrez la Casa Pariurilor?

Odată intrat pe site, accesează butonul “Înregistrare”, aflat în partea dreapta sus. Completează apoi câmpurile obligatorii. Nu uita să alegi și bonusul de bun-venit, în caz că dorești vreunul. Vei primi apoi un mesaj pe adresa de mail, respectiv prin SMS, prin care ți se va cere să confirmi cele două mijloace de comunicare. 

Oferă Casa Pariurilor transmisiuni în direct?

Merită să te înregistrezi la Casa Pariurilor, fiindcă aici vei putea viziona transmisiuni în direct. Acest aspect ar putea înclina balanța în favoarea pariurilor tale. Poți chiar să comentezi live partida cu alți utilizatori, prin punerea la dispoziție a funcției “Chat”.

Cum pot contacta operatorii Casa Pariurilor?

La Casa Pariurilor ți se oferă 4 modalități de contact. Este vorba de live chat, formular de contact direct de pe site, adresa de mail suport@casapariurilor.ro, precum și numărul de telefon 031 9884.
Când vei deschide fereastra de live chat te așteaptă un asistent virtual care știe tot și care are, desigur, nume de femeie. Dacă nu ești mulțumit însă de răspunsul dat de asistenta virtuală, apasă pe butonul prin care îți arăți nemulțumirea. Apoi vei fi pus în legătură cu un operator real.

Pachet Bonus de Bun Venit până la 600 RON, în trei etape
5.0/5