Păreri Favbet: Cel mai mare bonus de înregistrare la pariuri sportive

Operatorul Favbet a început să își prezinte oferta în offline, deschizând câteva agenții stradale în 2015. Poate mulți trăiesc cu impresia că Favbet este un operator prezent doar în mediul online, nu și în cel offline. Nu îi pot învinovăți, deoarece Favbet dispune de puține agenții stradale pe teritoriul României. 

Oferta de pariuri este bogată, însă nu excesiv. În schimb, bonusul de bun-venit este unul amețitor atât la Sport, cât și la Cazino. Ca mai toate casele de pariuri, Favbet dispune și ea de o aplicație, ce poate fi accesată de pe toate dispozitivele mobile. Despre toate aceste aspecte, însă și despre altele voi vorbi pe larg în această recenzie Favbet.

Păreri Favbet Cel mai mare bonus de înregistrare la pariuri sportive

Cine este Favbet?

Nume firmăFAVBET ONLINE SRL
Cod Unic de Înregistrare (CUI)35246629
Sediu socialBucurești, Calea Griviței nr. 136, corp C, et.2, birou 6, sector 1  
Număr înmatriculareJ40/14188/2015
Licență ONJNL1160652W000306
Valabilitate licență1.05.2020 – 30.04.2030
Tabel informații FavBet

Istoria Favbet începe în 1999, în Ucraina, când grupul a deschis prima agenție de profil. Ulterior, rețeaua Favbet a început să se dezvolte pe plan internațional, inclusiv în țări precum Kazahstan și Tadjikistan. 

Activitatea Favbet în România a început în 2015, după cum precizam și mai sus. În mediul online din România Favbet a pătruns în 2020. Casa de pariuri a obținut licența L1200662W001197, în urma deciziei numărul 811 din data de 29 aprilie 2020. Favbet a început să opereze online pe teritoriul României în 1 mai 2020, iar licența va expira pe 30 aprilie 2030. 

Compania are planuri mărețe, cel puțin dacă ne încredem în cuvintele de pe site. Acolo scrie că misiunea ei este de a deveni cea mai bună casă de pariuri sportive și online casino din România. Având în vedere această afirmație, sunt curios ce surprize va prezenta site-ul în viitor.

Păreri Favbet website

Păreri favbet website

În general am observat că foarte rar întâlneșți ca o casă de pariuri să aibă mai multe recenzii bune decât proaste. Asta deoarece dacă un parior este mulțumit de o casă de pariuri nu are motiv întemeiat să lase o recenzie. În schimb, în cazul în care întâmpină dificultăți de orice fel sau nu îi place vreun aspect, imediat va scrie o recenzie negativă. Este ceva des întâlnit, mai ales în domeniul pariurilor sportive. Chiar și la casele online de top vei vedea multe recenzii negative.

Având în vedere asta, nu este de mirare că întâlnim des păreri Favbet proaste. Sigur, Favbet nu este o casă de pariuri de top, dar cu siguranță se găsesc și câteva aspecte pozitive. Spre exemplu, bonusul de bun-venit actual, aplicația de mobil sau posibilitatea plasării unor pariuri pe termen lung.

De aceea, personal nu mă ghidez după recenzii înainte de a îmi deschide cont la o casă de pariuri. Sigur, acestea îmi pot induce așteptări scăzute sau ridicate. Însă, în primul rând, studiez bine oferta, dar nu numai, a operatorului respectiv. Apoi, în funcție de cât sunt de mulțumit, decid să îmi creez cont și să efectuez depuneri.

Aplicația Favbet

Voi continua această recenzie Favbet cu un subiect care probabil interesează multă lume. Este vorba de aplicația Favbet. În aceste vremuri tot mai multă lume depinde foarte mult de telefon. Hai să nu spun că este dependentă de telefon, fiindcă sună urât. Drept urmare, dacă nu dispui de aplicație de mobil ai un dezavantaj major, ca și casă de pariuri.

Favbet intră în rândul caselor de pariuri ce oferă aplicație de mobil. Aceasta poate fi instalată atât pe telefoane cu Android, cât și pe telefoane cu sistem iOS. Poți descărca aplicația disponibilă pentru Android chiar din varianta de desktop a site-ului, dacă dispozitivul tău mobil este conectat la contul tău Google. Aplicația disponibilă pentru dispozitive mobile cu sistem iOS poate fi instalată doar din App Store.

Și în acest caz se găsesc păreri Favbet împărțite. Recenziile negative vizează mai degrabă jocul de cazino. De asemenea, am găsit recenzii ale unor oameni de unde a reieșit că nu au nicio treabă cu pariurile. Totodată, pot fi și recenzii plătite care să denigreze imaginea aplicației.

Aplicația Favbet dispune de aceleași funcții și de aceeași oferta ca și în varianta de desktop. Poți efectua depuneri, retrageri sau poți chiar să trimiți documentele în vederea verificării contului. Este adevărat, când deschizi aplicația poți sta câteva secunde până ca aceasta să se încarce. În rest însă, sunt destul de mulțumit de aplicația Favbet.

Oferta pre-live Favbet

Un criteriu important pe care pariorii îl iau în calcul înainte să-și creeze cont la o casă de pariuri îl reprezintă oferta. Favbet prezintă aproximativ 30 sporturi. Sigur, cele mai populare sporturi sunt nelipsite. Aici mă refer și la E-sports, care la Favbet apar sub numele de “Cybersports”. 

Pentru E-Sports oferta Favbet este una destul de bogată, prezentând multe meciuri din DOTA 2, Counter-Strike, League of Legends, Starcraft 2, Crossfire, Mobile Legends sau Call of Duty. 

Pot apărea câteva meciuri în ofertă, în general la sporturi mai puțin pariate, care să nu afișeze cotele pentru o anumită opțiune. Cu alte cuvinte, în locul cotei va apărea logo-ul Favbet. Este un aspect care nu face deloc cinste unei case de pariuri.

Fiindcă tot am început cu dezavantajele, voi continua și voi vorbi despre cote. Aceste cote Favbet sunt mai mici comparativ cu ale majorității caselor de pariuri. Multă lume ține cont de acest criteriu înainte de a-și crea cont la o casă de pariuri. Fiindcă, până la urmă, vorbim de profit aici. Poate pe termen scurt nu vor fi resimțite aceste cote mici, însă pe termen lung ele vor conta mult. Pe termen lung poți avea un profit mult mai mare dacă ai parte de cote mari. Asta, mai ales dacă plasezi multe pariuri într-un anumit interval. 

Multe case de pariuri au implementat în ultima vreme funcția “Bet Builder”. Cu ajutorul acesteia poți plasa două sau mai multe selecții din același meci pe bilet. La Favbet nu vei găsi asta. În schimb, vei putea consulta câteva statistici ale unor echipe/jucători înaintea meciului direct.

De asemenea, la Favbet vei găsi câteva pariuri antepost pe care cu greu le vei putea găsi în altă parte. Mă refer în special la pariurile care privesc o anumită etapă din fotbalul mare, dar și din Superliga României. Acolo ți se cere să prezici numărul de goluri dat într-o etapă, dacă vor înscrie mai mult gazdele sau oaspeții etc..

Continuând cu aspectele pozitive, sunt plăcut surprins de numărul de opțiuni pentru un meci oferit de Favbet. Nu doar la fotbal, cât mai ales la tenis. Opțiuni precum “jucătorul va realiza două breakuri la rând” sau “vor fi două duble greșeli la rând într-un game” sunt opțiuni pe care nu le-am mai întâlnit la altă casă de pariuri.

Pariuri live Favbet

Această recenzie Favbet o voi continua într-o notă mai puțin optimistă când voi vorbi despre pariurile live. Într-adevăr, numărul de sporturi oferit pentru a paria live nu este unul deloc mic. Nici numărul de meciuri nu se poate spune că dezamăgește. În schimb, o fac cotele. Acestea sunt destul de mici, în comparație cu alte case de pariuri. Vorbesc în general, fiindcă pe alocuri mai poate fi găsită o cotă decentă. 

De asemenea, un lucru neobișnuit îl reprezintă acela că nu vei găsi la pariuri live meciuri din turneul WTA de tenis, pe tabloul de simplu. De pe cel de dublu vei găsi. La fel și la turneele ITF, însă la simplu feminin în WTA Favbet nu dorește să ofere meciuri. 

Totodată, Favbet este una dintre casele de pariuri la care vei găsi cel mai des cote blocate la pariuri live. Și nu mă refer aici doar la evenimente din sporturi modeste. Cel mai des, cotele se blochează la tenis, însă și la meciuri din sporturi de echipă vei avea parte de surprize de acest gen.

Nici numărul de opțiuni pentru un eveniment live nu este mare, însă sunt prezentate opțiunile de bază și asta este cel mai important. Un plus îl reprezintă oferirea de grafici și statistici pentru un meci. Aici mă refer inclusiv la statistici pre-live, cum ar fi clasamentul sau partidele directe. 

Nu vei găsi transmisiuni sportive la Favbet, la fel cum nu vei găsi nici opțiunea de a adăuga meciul la favorite. Aceasta ajută la găsirea mai rapidă a evenimentului preferat. În schimb, vei putea apela la funcția de căutare. Trebuie doar să scrii primele litere ale jucătorului/echipei în căsuța de căutare. Îți va apărea apoi o listă cu toate evenimentele live care conțin acele litere. 

Bonusuri și promoții Favbet

În prezent, nu se poate spune că Favbet excelează la capitolul promoții. În schimb, în ultimul timp am auzit păreri Favbet pozitive în legătură cu bonusul de înregistrare, ce poate fi cerut atât la sport, cât și la cazino. 

Bonus de înregistrare Favbet

Păreri Favbet bonus la înregistrare de până la 5000 de lei
Bonus de bun-venit Favbet🥳 5000 RON +200 RON
Tip bonus 💰 Bonus fără rulaj+Pariu fără risc
Condiții de acordare🔥 Depunere în termen de 10 zile de la înregistrare
Rulaj bonus🌟 Depozit+bonus rulate de 10 ori pe o cotă minimă de 1.6, în termen de 10 zile
Tabel informații Bonus de bun venit Favbet

Cu acest bonus de înregistrare Favbet ridică mult ștacheta. Este vorba despre un bonus de 100% până la 5 000 lei. Dacă până acum se ofereau sume atât de mari pentru bonus de înregistrare la cazino, iată că la Favbet ai posibilitatea de a alege. Astfel, poți obține această sumă imensă ori la cazino, ori la sport.
Asta nu este tot, deoarece pe lângă acest bonus vei mai primi la prima depunere un pariu fără risc de 200 lei. Pentru a-l obține trebuie ca primul tău pariu plasat la Favbet din bani reali să fie necâștigător.

Pentru a fi eligibil la acest bonus Favbet trebuie să efectuezi depunerea în maxim 10 zile de la data înregistrării. Pe de altă parte, depozitul plus bonusul trebuie rulate de 10 ori în termen de 10 zile de la activarea bonusului. Spre exemplu, dacă ai depus 5 000 lei și ai primit alți 5 000 lei, trebuie rulată o sumă de 100 000 lei în maxim 10 zile. Cota minimă care se ia în calcul la efectuarea rulajului este 1.6.

Suma maximă ce se va transfera în balanță reală după rulaj va fi dublul sumei depuse. Astfel, dacă ai profitat la maxim de promoție și ai depus 5 000 lei, nu poți transfera mai mult de 10 000 lei la finalul rulajului. Având în vedere acest bonus nemaiîntâlnit, este pe undeva normal ca Favbet să se acopere cumva.

Pariu fără risc zilnic pentru cele mai mari cote

O promoție Favbet inedită oferă ocazia unor utilizatori inspirați să câștige în fiecare zi un pariu fără risc în valoare de 20 lei. Mai exact, primii 3 utilizatori dintr-o zi care vor avea cele mai mari cote totale vor avea ocazia de a câștiga un pariu fără risc în valoare de 20 lei. Biletul trebuie să aibă minim 3 selecții și să fie câștigător. În fiecare zi va fi stabilit un clasament pe baza celor mai mari cote. Pentru a intra în clasament, trebuie ca biletul să aibă o miză minimă de 10 lei. 

Alte promoții

La Favbet vei mai găsi și alte promoții, cum ar fi meciuri ce dispun de cote mărite sau un câștig cu 10% mai mare pe bilet, promoție ce are loc în fiecare zi. De asemenea, anumite turnee sau meciuri tari, în special din fotbal, au parte de promoții Favbet. Totodată, Favbet poate organiza și câteva turnee cu premii, pentru a putea urca în clasament trebuind să fii cât mai activ pe site.  

Metode de plată Favbet

Sunt păreri Favbet împărțite când vine vorba despre metode de plată. Uniii zic că sunt prea puține, iar alții că sunt suficiente. Este vorba, teoretic, de 6 metode de depunere și 5 de retragere. De punctat că nu poți efectua o retragere printr-o metodă dacă în prealabil nu ai folosit acea metodă pentru a depune. 

Depuneri Favbet

Păreri favbet depunere

Pentru orice depunere la o casă de pariuri, nu doar la Favbet, se oprește o taxă de 2% din suma depusă. Este vorba despre așa-zisa taxă de viciu, impusă prin lege. Surprinde plăcut faptul că Favbet oferă ca metodă de depunere Revolut, un card foarte folosit de români. 

Mai trebuie spus că poți efectua depuneri de maxim 200 euro în cazul în care nu ți-ai verificat identitatea. Pentru a face asta, trimite o copie a unui document de identitate.

Pe site sunt prezentate 6 metode de depunere, însă mie îmi apar doar 4 când vreau să depun. De altfel, de multe ori am întâlnit această neconcordanță între metodele de plată prezentate pe site și cele oferite în momentul depunerii.

MetodăDepunere minimăDepunere maximăComision
Card bancar20 lei12 500 lei2%
Revolut20 lei12 500 lei2%
Skrill20 lei12 500 lei2%
Neteller20 lei12 500 lei2%
Paysafecard20 lei 12 500 lei2%
Aircash20 lei5 000 lei2%
Tabel informații depunere Favbet

Depunere Favbet card bancar și Revolut

Cardul bancar este cea mai utilizată metodă pentru tranzacții. Mai nou, la cardul bancar s-a adăugat și cardul Revolut, care câștigă tot mai mult teren. Cât de curând mai toate casele de pariuri îl vor adauga că metodă de plată. 

Pentru a depune prin această metodă intră în cont și selectează butonul “Depunere”, aflat în partea dreapta sus. Alege această metodă de depunere și introdu datele cardului bancar/Revolut în caz că nu ai mai depus folosind această metodă. Introdu apoi suma pe care dorești să o depui și confirmă tranzacția apăsând butonul “Depuneți”. Suma se va credita instant în contul tău Favbet.

Depunere Favbet Skrill/Neteller

Skrill și Neteller sunt două portofele virtuale. Metoda de plată era întâlnită la mai toate casele de pariuri acum câțiva ani. Acum însă, nu puține sunt casele online ce au renunțat la această metodă.

Pentru a depune accesează-ți contul și alege metoda de depunere favorită. Introdu apoi adresa de mail a contului Skrill/Neteller, precum și parola. Vei fi redirecționat apoi la contul tău Skrill/Neteller pentru a confirma depunerea. 

Retrageri Favbet

În cazul în care nu ți-ai verificat identitatea nu poți efectua nicio retragere. Totodată, trebuie precizat că pentru fiecare retragere ți se va reține un comision de 3% din suma retrasă. Comisionul ar fi putut să fie mai mare dacă Favbet permitea retrageri mai mari de 10 000 lei. Faptul că nu permite îl consider a fi un avantaj, fiindcă așa nu se poate plăti un comision mai mare de 3% pentru nicio retragere.

Metodă platăTaxăTimp procesareLimita minimăLimita maximă
Card Bancar3%2-6 zile50 lei9 000 lei
Revolut3%2-6 zile50 lei9 000 lei
Skrill3%1-3 zile50 lei9 000 lei
Neteller3%1-3 zile50 lei9 000 lei
Paysafecard3%1-3 zile50 lei9 000 lei
Tabel informații retragere Favbet

De menționat că poți reduce timpul de așteptare până ca banii să îți între în cont. Asta se întâmplă doar dacă te califici pentru programul VIP pe care Favbet îl pune la dispoziție pe site. Pentru asta trebuie să pariezi des și să rulezi sume mari de bani. 

Contact Favbet

Ca în cazul multor alte case de pariuri, Favbet apelează și ea la un asistent virtual, care are răspuns la orice întrebare. Spre deosebire însă de alte case, asistentul virtual îți oferă posibilitatea de a discuta cu un operator real din prima, fără a mai fi nevoit să selectezi faptul că nu ai fost mulțumit de răspuns. Operatorii reali la live chat au program de luni până vineri, între 10:00 și 17:00. Dacă te afli în afara acestui orar sau ai o întrebare mai complexă, poți trimite un mail pe adresa suport@favbet.ro. 

Live chatLuni-Vineri, 10:00-17:00
Formular contactsuport@favbet.ro, non-stop
Tabel informații contact Favbet

Avantaje și dezavantaje Favbet

Voi continua această recenzie Favbet prezentând avantajele și dezavantajele acestei case de pariuri. Deși sunt destule păreri Favbet în care se prezintă mai multe minusuri decât plusuri, nu pot să nu evidențiez și punctele forte ale acestei case de pariuri.

Avantaje Favbet

  • Cel mai mare bonus de înregistrare din România pentru pariuri sportive
  • Ofertă bogată pre-live
  • Opțiuni de pariuri, inclusiv antepost, pe care nu le găsești la alte case de pariuri
  • Poți efectua depuneri folosind cardul Revolut
  • Limita maximă până în 10 000 lei la retrageri, pentru a evita plata unei taxe mai mari de 3%

Dezavantaje Favbet

  • Cote mici în comparație cu alte case de pariuri
  • Multe cote blocate la pariuri live
  • Lipsa transmisiunilor în direct
  • Lipsa meciurilor de tenis din turnee WTA în oferta live

Păreri personale Favbet

Mi-am creat cont la Favbet la scurt timp după ce această a obținut licență online pentru a opera în România. Faptul că Adrian Mutu devenise ambasador Favbet a avut o influență asupra deciziei mele de a îmi crea cont aici.

Pe atunci bonusul de înregistrare era mult mai mic. Ceea ce mi-a atras atenția a fost faptul că puteai să pariezi pe numărul de goluri înscrise într-o etapă din campionatele de top.

Este adevărat, cotele mici m-au determinat să nu joc prea des acolo. Chiar și așa, într-o vreme Favbet îmi prezenta bonusuri fără depunere aproape săptămânal. Și nu mă refer la bonusuri de 100 lei, 200 lei, ci la bonusuri de 1 000 lei. Iar condițiile de rulaj nu erau foarte dure. Poate Favbet va reveni în viitorul apropiat cu acest tip de bonus personalizat. Dacă eu, care nu jucam sume mari la Favbet, l-am putut lua, nu văd de ce nu l-ai putea lua și tu. 

Sunt destul de mulțumit de modul în care interacționez cu aplicația Favbet. Am întâlnit mulți jucători Favbet nemulțumiți de aplicație, însă asta nu se cauzează neapărat aplicației în sine, cât mai ales tipului lor de telefon.

Întrebări frecvente

Se poate ca un membru al familiei să parieze pe alt cont folosind cardul meu bancar?

Pentru depuneri poți utiliza doar carduri care îți aparțin și sunt înregistrate pe numele tău. Utilizarea mijloacelor de plată ale altor persoane (inclusiv soțul/soția) sunt strict interzise.

Ce se întâmplă dacă am uitat toate informațiile de conectare?

În acest caz îți poți restabili accesul la cont contactând Serviciul de Asistență la adresa de mail suport@favbet.ro. Din motive de securitate, trebuie să atașezi la e-mail o copie a cărții de identitate. Copia trebuie să fie color și lizibilă. 

Cât durează verificarea contului?

De îndată ce Favbet va primi documentul trimis de tine, vei primi o notificare prin e-mail. Dacă documentul îndeplinește cerința, verificarea nu ar trebui să dureze mai mult de 48 ore.

Cât durează validarea pariurilor plasate pe evenimente live?

De regulă, pariurile sunt validate imediat după terminarea evenimentului. În unele cazuri, validarea poate dura până la 20 minute de la încheierea meciului sau chiar mai mult. 

Ce se va întâmpla cu pariul dacă un meci a fost amânat/anulat?

Dacă un eveniment este amânat oficial și nu se rejoaca în termen de 24 ore de la data amânării, acesta primește cota 1.00. Dacă un eveniment este abandonat, toate pariurile nefinalizate primesc cota 1.00. În cazul în care un eveniment este anulat, toate pariurile vor fi declarate nule și vor primi cota 1.00.

100% Bonus până la 5.000 LEI + 250 LEI Pariu fără Risc + până la 725 Rotiri Gratuite

5.0/5