Păreri Netbet: Emoția jocului, recompensa pariului

Netbet este una dintre casele de pariuri „din vechea generație”, dacă se poate numi așa. Se află printre casele cu bonusurile cele mai atractive și nu mă refer neapărat la bonusul de bun-venit. Netbet prezintă bonusuri săptămânale pentru fotbal, tenis și baschet. 

În fiecare zi poți accesa „Roata Pariurilor”, promoție la care poți câștiga un freebet. Netbet oferă, de asemenea, o promoție cu participare gratuită. Mai multe detalii vei afla lecturând în continuare această recenzie Netbet.

Păreri Netbet Emoția jocului, recompensa pariului

Cine este Netbet?

Netbet este un operator deținut de Netbet Enterprises LTD. Platforma oferă pariuri sportive pre-live și live, jocuri de cazino, loto, cazino live, sporturi virtuale, dar și poker. În luna martie a anului 2017 și-a schimbat numele din Cosmo Gaming Company în Netbet Enterprises LTD. Netbet are sediul în Malta, cu birouri în Marea Britanie, Franța, România și SUA.

Netbet deține din 2006 o licență europeană, obținută în Malta. În 2015 a obținut o licență de a opera în România, fiind unul dintre primii operatori care a făcut asta. Prin decizia numărul 1279 din 29 iunie 2016, această casă de pariuri a obținut licența în data de 1 iulie 2016. Aceasta durează până pe 30 iunie 2026, cu opțiune de prelungire. 

Nume firmăNetbet Enterprises LTD
Număr ÎnregistrareC39218
Licență ONJNL1160651W000195 
Sediu permanent în RomâniaBucurești, bvd. Tudor Vladimirescu, nr.29A, et.7, sector 5
Valabilitate licență1.07.2016 – 30.06.2026
Tabel informații NetBet

Păreri Netbet website

Păreri Netbet website

Ca la orice casă de pariuri online, părerile sunt împărțite. În general, recenziile sunt pozitive, însă cele negative ies mai repede în evidență. Utilizatorii nemulțumiți reclamă cotele prea mici, oferta modestă la unele sporturi sau serviciul de relații clienți. În general însă, promoțiile oferite de Netbet surprind plăcut mulți utilizatori. Aceștia se declară mulțumiți și de faptul că au o platforma de poker, Netbet fiind unul dintre puținele site-uri licențiate în România care dispune de așa ceva. 

Netbet prezintă și o aplicație de mobil atât pentru pariuri sportive, cât și pentru cazino. Se poate descărca atât de pe dispozitivele mobile cu Android, cât și de pe cele cu sistem iOS. Ca în cazul multor aplicațîi, nu numai de pariuri sportive, vei găsi și recenzii proaste. De multe ori cele proaste sunt mai multe decât cele bune. Asta deoarece majoritatea oamenilor nu comentează când sunt mulțumiți de un lucru, ci doar când sunt nemulțumiți.

Sigur, sunt și aici pariori ce au oferit recenzii proaste aplicației. Faptul că aceasta funcționează greu se cauzează în mare măsură performanței telefonului. Spre exemplu, mie personal îmi funcționează destul de bine aplicația Netbet. Cu siguranță și alții sunt mulțumiți de ea. 

Oferta pre-live Netbet

Un criteriu important care stă la baza alegerii unei case de pariuri îl reprezintă oferta. Netbet prezintă o ofertă destul de bogată, care cuprinde aproximativ 40 sporturi, dar și non-sporturi. Când spun non-sporturi mă refer la pariuri politice, emisiuni TV, dar și la pariuri speciale sau e-sports. 

Printre sporturile prezentate pe care foarte rar românii le pariază se numără: baschet 3X3, cross fire, camogie sau șah. Cross fire este un joc pe calculator, făcând parte, așadar, din categoria E-sports. Iar Camogie este un sport irlandez.

La meciurile importante de fotbal, baschet și baseball, Netbet oferă posibilitatea de a activa funcția “Bet Builder”. Cu ajutorul acesteia poți plasa două sau mai multe pariuri din același meci pe un singur bilet.

O altă funcție destul de utilă pe care Netbet o pune la dispoziție este „Pontul Netbet”. Este vorba de o fereastră care apare în dreapta jos și care oferă ponturi pentru meciuri pe baza statisticilor. Pur și simplu, selectează un sport din lista de sporturi, iar „Pontul Netbet” va găsi meciuri din respectivul sport pentru care să ofere pronosticuri pe baza statisticilor. Ponturile sunt oferite doar pentru sporturi principale, cum ar fi fotbal, tenis sau baschet.

De asemenea, Netbet oferă ocazia de a plasa și pariuri antepost pe o anumită competiție. Pariurile antepost se stabilesc, în general, la finalul unei competiții. Este foarte ușor să accesezi pariurile antepost. Doar alegi un sport din listă și imediat vei vedea dacă acel sport afișează pariuri antepost sau nu. 

Oferta Netbet este una destul de bogată și în ceea ce privește numărul de evenimente sportive. Mă refer aici nu doar la fotbal. Și pentru un meci de tenis oferta este destul de cuprinzătoare. Comparativ cu alte case, Netbet prezintă o oferta bogată și pentru meciuri de volei, baseball sau chiar tenis de masă. 

Oferta live Netbet

Dacă oferta pre-live este destul de bună, nu la fel se poate spune și despre cea live. Comparativ cu cea a unei case de pariuri de top este mult mai slabă. Ne referim atât la sporturile pe echipă, cât și la cele individuale. În schimb, prezintă meciuri de crichet pe care cu greu le găseșți la alte case online.

Oferta slabă se referă doar la numărul de sporturi, nu și la numărul de opțiuni pentru un meci. Aici oferta este chiar una destul de bogată, ceea ce reprezintă un paradox. 

Dacă până de curând găseai transmisiuni live la Netbet, acum nu mai prezintă pentru niciun sport. Poți consulta graficile și statisticile unui meci. În schimb, niciun meci nu poate fi adăugat la „Favorite”, pentru a-l putea găsi mai ușor. De asemenea, în cazul pariurilor live nu poți beneficia de funcția „Bet Builder”. 

Bonusuri și promoții Netbet

Voi continua această recenzie Netbet cu un capitol la care această casă de pariuri stă destul de bine. Este vorba de bonusuri și promoții. Netbet prezintă promoții pentru sporturile principale, iar bonusurile în urma acestor promoții nu sunt de neglijat. Însă voi începe cu începutul, că să folosesc un clișeu și anume cu bonusul de bun-venit.

Bonus de înregistrare

Păreri bonus fără depunere până la 500 de lei
Bonus de bun-venit Netbet🍀 500 RON
Tip bonus 🎁 Pariu fără risc
Condiții de acordare😍 Pariu necâștigător cu minim 4 selecții, cota minimă a uneia fiind 1.6
Rulaj  freebetSuma acordată rulată o singură dată pe o cotă totală de 7.00, cu minim 4 selecții 
Tabel informații NetBet Bonus fără depunere

Dacă te vei înregistra la Netbet, aceasta îți poate oferi un pariu fără risc în valoare de maxim 500 lei. Pariul fără risc ți se va acorda doar în cazul în care primul pariu plasat după înregistrare din banii tăi reali va fi necâștigător. 

Pariul fără risc îl vei obține sub forma unui freebet. Acesta va reprezenta 100% din suma pariată. Atenție, pentru a beneficia de pariul fără risc biletul trebuie să fie unul multiplu, cu minim 4 selecții, plasat pe evenimente pre-live. Cota minimă a unei selecții trebuie să fie 1.6. Miza minimă a biletului este 100 lei. 

Freebetul va fi creditat în primele 24 ore de la înregistrarea pariului și are o valabilitate de 7 zile. Acesta poate fi plasat pe un bilet cu mai multe selecții, cota minimă a biletului fiind 7.00. Exact, ai citit bine. Depunerile realizate prin portofele electronice, precum Skrill și Neteller, nu se califică în vederea acestei promoții. 

Obține freebeturi săptămânale cu meciurile de tenis

În fiecare săptămâna ai ocazia de a obține freebeturi dacă vei plasa pariuri pe meciuri de tenis. Ți se pot acorda 3 freebeturi pentru pariurile necâștigătoare dintr-o săptămână. 

Astfel, pentru pariuri totale necâștigătoare săptămânale în valoare de 500 lei vei primi un freebet de 50 lei. Pe lângă acesta, vei primi un alt freebet de 100 lei dacă vei avea pariuri necâștigătoare pe tenis de 1 000 lei într-o săptămâna. Ți se va mai acorda un freebet de 200 lei în cazul în care valoarea pariurilor necâștigătoare pe tenis dintr-o săptămână va atinge pragul de 2 000 lei.

Pariurile care se califică la promoție trebuie plasate singure pe bilet, cota minimă a unuia fiind 1.5. Miza minimă a unui pariu este 50 leei. Freebetul se va credita în cont imediat ce ai atins unul dintre cele 3 praguri. Acesta poate fi pariat pe orice sport, la o cotă minimă de 2.00. În cazul unui bilet multiplu, fiecare selecție trebuie să aibă cota minimă 2.00. 

Pariază pe baschet și obține săptămânal un freebet de 50 lei

Păreri netbet pariu gratuit saptamanal de 50 de lei

În fiecare săptămâna ai șansa de a câștiga un freebet de 50 lei dacă vei paria pe baschet. Pentru asta plasează un pariu simplu de cel puțin 50 lei pe o cotă minimă de 1.6. Vei câștiga freebetul dacă vei acumula pariuri necâștigătoare în valoare totală de 300 lei într-o săptămână. Freebetul trebuie plasat pe selecții ce au o cotă minimă de 2.00, fie că este vorba de un pariu simplu sau un bilet multiplu.

Ghicește marcatorul – promoție cu participare gratuită

La Netbet ai parte și de o promoție cu participare gratuită. Această promoție se numește “Ghicește marcatorul”. Ți se oferă 4 meciuri de fotbal, iar pentru a câștiga trebuie să nimereșți primul marcator al meciului în cel puțin două dintre ele. 

Astfel, dacă vei ghici ce jucător va deschide scorul în două din cele 4 meciuri vei primi un freebet în valoare de 20 lei. În cazul în care ghicești 3 marcatori vei primi un freebet de 100 lei. Dacă îi ghicești pe toți cei 4, vei câștiga 5 000 lei cash, fără condiții de rulaj. 

Pentru a putea participa trebuie să fi plasat cel puțin un pariu pe platforma Netbet începând cu 1 noiembrie 2023.  Freebetul trebuie plasat în termen de 7 zile pe o cotă minimă de 2.00. În cazul unui bilet multiplu fiecare selecție trebuie să aibă cota minimă 2.00. 

Bet Avantaj – Câștig garantat la două goluri avans

Dacă echipa de fotbal pe care ai mizat că va câștiga va conduce pe parcursul partidei la două goluri diferență, pariul va fi validat câștigător. Asta se întâmplă indiferent de rezultatul final al partidei. Câștigul va fi acordat în termen de 24 ore. 

Alte promoții

Netbet prezintă și alte promoții destul de interesante, multe dintre ele vizând fotbalul. Una îți va acorda un freebet de 50 lei dacă vei paria pe meciul săptămânii, meci ales de cei de la Netbet. Miza minimă este 150 lei, iar cota minimă 2.00. 

O altă promoție se numește „Roata Pariurilor” și se desfășoară zilnic. Pentru a putea învârti de această roată trebuie ca în ziua respectivă să plasezi un pariu de minim 50 lei. Premiile de pe roată pornesc de la un freebet de 10 lei și pot ajunge la un freebet de 500 lei. 

De asemenea, Netbet mai poate oferi promoții cu ocazia unor competiții/meciuri interesante. Spre exemplu, pe durata EURO 2024 a prezentat nu mai puțin de 3 promoții, dintre care una cu participare gratuită. 

Totodată, poți primi un freebet săptămânal de 50 lei dacă alcătuiești un pariu folosind funcția “Bet Builder”. sau un freebet de 10 lei pentru fiecare gol marcat în meciurile de fotbal propuse.

Metode de plată Netbet

În general se emit păreri Netbet bune în privința metodelor de plată. Ți se pun la dispoziție 10 metode de depunere și 7 metode de retragere. Poți efectua depuneri chiar dacă nu ai contul verificat, însă nu mai mult de 200 euro. Nu poți însă să efectuezi o retragere dacă nu ți-a fost verificat contul. Pentru asta trimite o copie a actului tău de identitate.

Depuneri Netbet

Pentru fiecare depunere efectuată la Netbet ți se va reține o taxă de 2% din suma depusă. Se numește taxă de viciu și este impusă prin lege. De menționat că la Netbet ți se oferă o metodă inedită de depunere. Este vorba despre cea cu ajutorul cardului Revolut. 

Ciudat este însă că pe site Netbet vorbește de 10 metode de depunere, pe când în momentul în care accesezi lista pentru a depune vei vedea doar 7 metode. Cel puțin, asta se întâmplă în cazul meu.

Păreri Netbet depunere
MetodăDepunere minimăDepunere maximăComision
Card bancar20 lei200 000 lei2%
Revolut20 lei200 000 lei2%
Skrill20 lei40 000 lei2%
Neteller20 lei40 000 lei2%
Paysafecard20 lei 1 000 lei2%
Abon20 lei500 lei2%
Apple Pay20 lei 15 000 lei2%
Aircash20 lei5 000 lei2%
OktoCash20 lei4 500 lei2%
Transfer bancar20 lei40 000 lei2%
Tabel informații depunere NetBet

Depunere Netbet card bancar și Revolut

Este cea mai populară metodă de plată. Pentru a depune folosind un card bancar VISA sau Mastercard selectează butonul „Depunere” și alege ca metodă de depunere „Card bancar&Revolut”. Dacă ești la prima ta depunere, completează datele cardului. În cazul în care dorești să plătești folosind cardul bancar introdu datele cardului bancar. Dacă, în schimb, dorești să plătești cu Revolut, introdu datele cardului Revolut.

Depunere Netbet Skrill

A fost o metodă destul de populară până în urmă cu câțiva ani. De la o vreme însă, multe case de pariuri au scos această metodă de plată din listă. Nu este și cazul celor de la Netbet, care o mai păstrează încă. 

Pentru a plăti folosind această metodă, alege „Skrill” din lista metodelor de depunere și completează suma pe care vrei să o depui. Apoi vei fi redirecționat către portofelul virtual Skrill, unde va trebui să confirmi numele de utilizator și parola. 

Depunere Netbet Neteller

La fel ca Skrill, este un portofel virtual, Netbet fiind una dintre puținele case de pariuri care îl mai folosește. Pașii sunt aceiași că la Skrill, în sensul că pentru a depune cu această metodă trebuie să selectezi „Neteller” din lista de metode. Apoi completează suma și vei fi redirecționat către site-ul Neteller, acolo unde va trebui să te autentifici pentru a confirma tranzacția.

Depunere Netbet Paysafecard

Pentru a depune folosind această metodă nu ai nevoie de card bancar. Pur și simplu, alege această metodă, împreună cu suma pe care dorești să o depui și confirmă-ți datele de autentificare din My.Paysafe. 

Pentru a-ți încarca contul My.Paysafe trebuie să introduci un cod de 16 cifre ce se găsește pe o cartelă Paysafecard. Astfel de cartele se găsesc la diverse chioșcuri, suma de pe cartelă fiind aceeași cu suma pe care alegi să o plătești pentru achiziționarea cartelei.

Depunere Netbet Abon

Cu Abon îți reîncarci contul Netbet cu bani cash. Trebuie doar să mergi la una dintre locațiile Aircash, pe care le poți vizualiza pe site-ul Netbet. Cumpără un voucher Abon și accesează casieria contului tău Netbet, pentru a introduce cifrele de verificare de pe acel voucher.

Depunere Netbet Apple Pay

Apple este un portofel digital ce le permite utilizatorilor Apple să efectueze depuneri. Dacă ai adăugat un card în Apple Pay, depune în mod normal pe site-ul Netbet și confirmă tranzacția utilizând Apple Pay de pe dispozitivul tău mobil.

Depunere Netbet Aircash

Aircash este un portofel electronic, asemenea Skrill sau Neteller. Selectează metoda pentru a depune și apoi confirmă suma depusă introducând datele contului Aircash.

Depunere Netbet Oktocash

Alimentează-ți contul Netbet de la orice terminal SelfPay din țară. Primul pas îl reprezintă introducerea sumei pe care dorești să o depui pe site-ul Netbet. Apoi ți se va genera un cod din 6 cifre, pe care îl vei introduce la cel mai apropiat terminal SelfPay. 

Depunere Netbet transfer bancar

Dacă vei alege această opțiune, ține cont de faptul că banii nu ți se vor transfera instant în contul Netbet, precum în cazul celorlalte metode. Asta poate dura minim o zi, însă poate ajunge chiar și la 5 zile lucrătoare. 

Pentru a efectua un transfer bancar, utilizează următoarele informații:

 • Bucureșți, Bdul. Expoziției nr.1F, sector 1
  UniCredit Bank S.A
  Valută : cashier.ron
  Titular Cont : Worldpay AP Limited
  Număr Cont : 89371000
  IBAN : RO03BACX0000001789371000
  SWIFT : BACXROBUXXX
  Cod de referință : CGCRO0000008

Nu uita să menționezi, de asemenea, care este valuta contului tău de jucător.

Retrageri Netbet

Cu excepția transferului bancar, nu poți efectua o retragere printr-o metodă dacă nu ai depus în prealabil prin acea metodă.

Păreri Netbet retragere
Metodă platăTaxăTimp procesareLimita minimăLimita maximă
Card Bancar3%0-2 zile80 lei180 000 lei
Revolut3%0-2 zile80 lei180 000 lei
Skrill3%0-2 zile40 lei40 000 lei
Neteller3%0-2 zile80 lei40 000 lei
Transfer bancar3%0-5 zile80 lei200 000 lei
Paysafecard3%0-2 zile20 lei40 000 lei
Aircash3%Instant80 lei180 000 lei
Tabel informații retrageri NetBet

De menționat că pentru fiecare retragere vei plăti o taxă de minim 3%, impusă de lege. Astfel, pentru o retragere de cel mult 10 000 lei plătești 3% din suma retrasă. Dacă retragi între 10 001 lei și 66 750 lei vei plăti o taxă de 300 lei+20% din ceea ce depășește 10 000 lei. Dacă retragi mai mult de 66 750 lei (într-o singură tranșă) vei plăti o taxă de 11 650 lei+40% din ceea ce depășește suma de 66 750 lei.

Contact Netbet

Este un capitol la care Netbet stă destul de bine și mă refer în special la live chat. La multe case de pariuri s-au introdus asistenți virtuali la Live Chat. Nu este și cazul casei de pariuri Netbet, unde poți discuta direct cu operatori reali, fără a mai apela la asistență virtuală. 

Totodată, poți contacta operatorii Netbet prin WhatsApp sau direct din site, completând un formular.

Live chatZilnic, 8:00-24:00
Formular contactNon-stop, pe site
WhatsApp+40 729 180 819, non-stop
Tabel informații contact NetBet

Avantaje și dezavantaje Netbet

Din această recenzie Netbet reies multe avantaje avute de casa de pariuri, dar și câteva dezavantaje. Pentru a face un rezumat voi trece aici toate avantajele, dar și dezavantajele casei de pariuri.

Avantaje Netbet

 • Oferta bogată pre-live
 • Multe promoții
 • Aplicație de poker
 • Posibilitate de depunere și retragere prin card Revolut
 • Multe metode de depunere

Dezavantaje Netbet

 • Oferta live modestă
 • Lipsa transmisiunilor în direct
 • Condiții de rulaj exagerate la bonusul de înregistrare
 • Cote destul de mici comparativ cu alte case

Păreri personale Netbet

De mulți ani am deschis un cont la casa de pariuri Netbet. La început era o casă de pariuri de top, cu un bonus de bun-venit atractiv și cu multe transmisiuni în direct. Ușor-ușor, numărul de transmisiuni sportive s-a împuținat, pentru ca în momentul de față să dispară.

Cât despre bonusul de înregistrare actual, nu pot spune că nu este atractiv. Condițiile de rulaj ale freebetului sunt însă groaznice. Nu mă refer la rulaj, deoarece freebetul trebuie rulat o singură dată. Mă refer la cota minimă totală de pe bilet. Practic, cei de la Netbet vor să se asigure cât pot că nu vei obține niciun profit de pe urma bonusului de bun-venit. Ca să nu mai zic de faptul că aici ți se oferă cote mici, în comparație cu alte case de pariuri.

În schimb, Netbet prezintă multe promoții săptămânale, cu bonusuri destul de atractive. Menționez în special promoția de tenis în care poți primi săptămânal freebeturi totale de 350 lei. Netbet prezintă promoții însă și pentru baschet sau fotbal. 

Netbet are, de asemenea, o promoție cu participare gratuită, la care este însă foarte greu să obții un premiu. Totodată, îți oferă posibilitatea de a obține zilnic un freebet, invartind de o roată. Pentru a fi eligibil trebuie să fi plasat un pariu de minim 50 lei în acea zi, lucru deloc greu de realizat.

Cât despre aplicația Netbet, părerile utilizatorilor sunt, mai degrabă, negative. Performanța aplicației depinde însă în mare măsură și de performanța telefonului tău. Spre exemplu, eu nu am întâmpinat probleme decât foarte rar în ceea ce privește aplicația.

Întrebări frecvente

Pot avea mai multe conturi de jucător pe Netbet?

Fiecare utilizator are dreptul la un singur cont, pe care trebuie să-l completeze cu datele reale. Asta, deoarece ulterior va fi verificat. Dacă ești prins că ai două sau mai multe conturi contul fals îți va fi suspendat, cu tot cu banii avuți în el. 

Cum îmi verific contul?

Pentru a îți verifica la Netbet contul accesează meniul “Contul meu” din partea dreapta sus a paginii. Intră apoi în secțiunea “Încarcă documente” și încarcă o copie a actului de identitate.

De ce trebuie să plătesc taxă atât la depuneri, cât și la retrageri?

Pentru fiecare depunere, respectiv retragere, Netbet îți va reține o taxă. La depuneri este vorba de 2% din suma depusă, așa-numita taxă de viciu. În cazul unei retrageri vei plăti o taxă de cel puțin 3%. Aceste taxe sunt impuse de lege.

Pot împărți un card bancar cu un alt utilizator Netbet?

Din motive de securitate, pentru a înregistra un card pe două conturi de jucător în același timp trebuie să contactezi echipa de asistență. Trebuie apoi să furnizezi acordul titularului pentru utilizarea cardului, dar și ultimele 4 cifre ale cardului, cât și numele tău de utilizator de la Netbet. 

Cum se procedează în cazul unui meci amânat sau anulat?

Dacă ai pariat pe un eveniment sportiv care a fost amânat, întrerupt sau anulat, pariul respectiv rămâne valabil atâta timp cât evenimentul se va relua în aceeași zi. În alte situații miza îți va fi rambursată în cazul în care pariul nu a fost deja stabilit.

Până la 500 RON Freebet

5.0/5