Betano: Casa de pariuri cu cea mai variată ofertă!

Casa de pariuri Betano este una dintre cele mai populare din România și, totodată, un respectat brand de cazinou online, grație ofertei variate de opțiuni de pariere. Nu o spun doar eu, ci numeroși jucători și pariori care și-au exprimat diferite pareri Betano.

Betano este unul dintre cazinourile mele preferate când vine vorba de platforma de pariere și de păcănele. Pornind de la recenziile Betano, alegerea să-mi deschid cont pe această platformă licențiată de gambling a fost instinctivă, personal fiind atras de ușurința cu care pot plasa un pariu sportiv, de numărul impresionant de competiții sportive prezente pe site, dar și de abundența de statistici și alte informații din lumea sportului.

Am ales 100% Bonus de Bun Venit Betano, mi-am făcut cont pe care l-am validat cu actul de identitate și apoi totul a venit de la sine.  Ocazional, îmi testez norocul prin intermediul bonusurilor și promoțiilor pe care Betano le pune la dispoziția jucătorilor noi sau cu conturi existente.

Nu contează dacă ești un parior experimentat sau un jucător ocazional, Betano este casa de pariuri unde ai putea să-ți încerci norocul, pariind pe echipa favorită sau jucătorul preferat. De multe ori, eu aleg să plasez unele pariuri doar pentru a crește interesul personal asupra meciului / meciurilor. Cu alți ochi privești o competiție sportivă, știind că rezultatul respectiv îți poate aduce un eventual câștig.

Păreri Betano Casa de pariuri cu cea mai variată ofertă

Dacă nu ai testat încă platforma de gambling Betano, urmărește această recenzie Betano până la sfârșit pentru a afla dacă această casă de pariuri îți va putea satisface nevoile și pretențiile în materie de pariuri sportive.

Cine e Betano?

Continuăm recenzia Betano cu informații despre compania care administrează platforma de gambling Betano. Casa de Pariuri Betano este un important jucător de gambling pe plan internațional și implicit în România, administrată de KAIZEN GAMING INTERNATIONAL LIMITED, o companie înregistrată în Malta sub numărul C43209, cu adresa în Flat B8, ‘The Atrium’, West Street, Msida, MSD 1731, Malta.

Platforma online betano.ro a primit licența de operare L1170664W000663, emisă pe data de 01.02.2017, de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, validă până la data de 31.01.2027.

Nume FirmăKAIZEN GAMING INTERNATIONAL LIMITED
Cod înregistrareC43209
Licență ONJNL1170664W000663
Valabilitate licență01.02.2017-31.01.2027
Tabel informații Betano

Pareri Betano website

Pareri Betano site web

Așa cum menționam mai sus, am decis să-mi deschid un cont de jucător la Betano în baza unor recenzii și pareri Betano. Dar, dincolo de părerile altor utilizatori, contează foarte mult și propria experiența cu platforma de pariere, cu site-ul Betano, iar prima impresie cântărește mult în decizia de a continua sau nu.

Odată ce am accesat site-ul de gambling Betano, am apreciat profesionalismul cu care a fost realizat, modul în care se încarcă, rapiditatea cu care poți plasa un pariu și ușurința cu care poți să urmărești rezultatele.

Totodată, varietatea ofertelor disponibile, promoțiile și numărul impresionant de evenimente sportive și non-sportive au cântărit la experiența mea de jucător ocazional la pariuri sportive.

Betano furnizează pariuri în cotă fixă, dar și numeroase opțiuni ce pot să-ți ofere un avantaj în plus pentru un potențial câștig.

Site-ul web și aplicația de mobile Betano sunt relaxante, intuitive, ușor de accesat. În plus, acestea sunt sincronizate și poți folosi același cont de jucător pentru a te conecta pe aplicația de mobile sau pe varianta web.

Navigarea pe Betano.ro se face cursiv, fluent, fără a avea întârzieri notabile, iar pentru un parior este foarte important să poată paria live în timp real, în timpul desfășurării fazelor din meciuri.

Aplicația Betano

Betano a dezvoltat o aplicație versatilă, împărțită în două părți, una dedicată pariurilor sportive și una de păcănele și jocuri de masă. Pe partea de conținut, aplicația Betano nu diferă de varianta web a platformei de gambling, dar are avantajul optimizării pentru toate modelele de telefoane și ecrane.

Aplicația Betano este disponibilă în Google Magazine și App Store, iar descărcarea și instalarea acesteia se face într-un simplu proces intuitiv, fără a avea nevoie de setări speciale.

Cifrele disponibile pe App Store și Magazine Play ne demonstrează că aplicația Betano este una extrem de populară și apreciată. De exemplu, varianta de Android a aplicației Betano are peste 500.000 de descărcări, iar 27.000 de utilizatori au lăsat recenzii Betano, multe dintre ele pozitive.

Cu o notă de 4.4/5, studiile de specialitate au concluzionat că aplicația Betano este una dintre cele mai bune aplicații de cazinou.

Oferta Betano

În procesul de selecției al unei case de pariuri sau al unui cazinou, contează foarte mult oferta disponibilă și bonusurile aferente.

Betano este un nume important în industria de gambling, iar popularitatea sa a crescut grație serviciilor și prin prisma jocurilor și a calității ofertei de betting.

În fiecare zi, pariorii se pot bucura de o impresionantă oferta de evenimente sportive în cotă fixă sau super cote.

Betano a integrat în platformă cele mai importante campionate de fotbal din Europa, precum SuperLiga (România), Bundesliga (Germania), Allsvenskan (Suedia), Seria A (Italia) sau din America precum Copa Libertadores și Copa Sudamericana. Oferta este bine structurată pe regiuni și țări.

Pe lângă sportul rege, Betano are o ofertă bogată și pe alte discipline, precum Tenis, Hochei, Handbal etc. aducând în atenția pasionaților sute de evenimente și opțiuni de pariere.

În afară de numeroasele evenimente sportive, Betano a dezvoltat și o serie de opțiuni de pariere extrem de interesante chiar și pentru cei mai experimentați pariori:

BetBuilder – Cu noul BetBuilder combini opțiuni diferite din același meci într-un singur pariu! Poți să combini până la 10 selecții pe același bilet.

xGoals – analizează calitatea oportunităților fiecărei echipe într-un meci live pentru a calcula numărul așteptat de goluri până în momentul estimării.

BetFriends & ChatBox – Cu BetFriends, îți poți invita prietenii, poți vedea pronosticurile pe care le-au plasat și le poți adăuga instantaneu la biletul tău de pariuri!

Avans de 2 Goluri – Plasează un pariu în cotă fixă 1 sau 2 (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) înainte de începerea meciului și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Dacă ești în pană de idei și nu știi pe cine să pariezi? BetMentor îți oferă sugestii de pariere pentru orice miză și orice câștig îți dorești. BetMentor este un widget inovator de pe Betano, foarte ușor de folosit și disponibil 24/7 pentru toți clienții Betano.

Tot pe Betano aveți libertatea de a paria pe diferite evenimente importante non-sportive, cum ar fi alegerile locale din România, dar și din multe alte țări europene și din lumea întreagă.

Bonusuri si promoții Betano

Bonusurile și promoțiile joacă un rol important în alegerea platformei de gambling, iar multe pareri Betano scot în față acest avantaj față de multe alte cazinouri online.

Atunci când un parior începe să caute pareri despre un cazinou online, statistic vorbind se va opri la platforma care-i lasă privilegiul de a alege dintr-o gamă variată de bonusuri și oferte de activare la deschiderea contului sau pe parcursul timpului.

Betano joacă în liga superioară a cazinourilor online din România, având una dintre cele mai bune oferte de întâmpinare pentru pasionații de pariuri sportive și gambling.

Bonus de bun venit Betano – SPORT

Păreri Betano Bonus de Bun Venit Sport 500 LEI

Casa de Pariuri Betano pune la dispoziția jucătorilor noi un bonus procentual de 100% pentru maxim 500 de lei.  

Dacă ți-am trezit interesul pentru casa de pariuri Betano, poți opta să activezi Betano Bonus de Bun Venit SPORT și să revendici până la 500 de lei, bani cu care poți să intri în lumea pariurilor sportive Betano.

Oferta Bonus de Bun Venit SPORT Betano este eligibilă pentru toți jucătorii noi, care își fac cont în platforma online Betano, îl validează cu actul de identitate și fac o primă depunere.

Bonus de Bun Venit Betano – SPORT☘️ 500 lei
Tip Bonus🎁 Bonus Procentual
Condiții de acordare😍 La înregistrare și la efectuarea unei depuneri
Rulaj😎 10x (Pariuri Sportive)
Valoarea bonus💰 100% la prima depunere (minim 25 de lei și maxim 500 de lei)
Tabel informații Betano Bonus de Bun Venit

Activitatea la jocurile virtuale nu contribuie la rulaj. Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport și Pariuri Live – evenimente precum Europa League sau Conference League. Un jucător poate beneficia o singură dată de această ofertă, drept urmare profită de ea la EURO 2024 sau la competiții precum Champions League.

Betano Bonus de Ziua Ta

Pareri Betano Bonus de ziua ta 150 LEI

De ziua ta, Betano îți va face unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru un parior și anume – 150 de lei FreeBet. Betano este unul dintre puținele cazinouri licențiate din România care îți spune ”La mulți ani” într-o formă specială.

La Betano, fiecare aniversare este prilej de sărbătoare, iar fiecare sărbătorit primește 150 de lei gratuit, fără depunere și fără condiții de rulaj.

Valoare / Tip Bonus🥳 150 de lei FreeBet – fără depunere
Valabilitate🥰 7 zile de la revendicare
Rulaj🌟 Fără Condiții de rulaj
Poate fi folosit laPariuri
Bonus disponibil pentru🎉 Sărbătoriții activi, care au KYC efectuat și cu depozit/pariu în ultimele 3 luni
Tabel informații bonus aniversar Betano

Alte bonusuri Betano

Periodic, în funcție de perioada din an și la liberul arbitru al departamentului de marketing, Betano obișnuiește să pună la dispoziția jucătorilor existenți în platformă diferite alte bonusuri dedicate pentru zona de Betting.

Metode de plată Betano

În amplul proces de documentare, personal am acordat o mai mare importantă procesului de depunere și retragere, dar și asupra metodelor de plată. O recenzie Betano nu ar fi completă fără a face o scurtă recapitulare asupra opțiunilor de plată existente pe această platformă de gambling.

Depuneri Betano

Pareri Betano metode de plata

Odată ce ți-ai realizat contul la Betano și l-ai validat conform cerințelor, nu rămâne decât să te bucuri de experiența de joc, iar totul pornește cu prima depunere.

Pentru a realiza această acțiune în cadrul cazinoului Betano, trebuie să parcurgi câțiva pași simpli. Odată ce te-ai conectat la contul de jucător, dai click pe butonul „Depunere” și urmezi pașii conform indicațiilor!

Poți opta pentru una dintre următoarele metode de plată: Card bancar (Visa, Maestro, Mastercard), Transfer bancar, Portofele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard), Depuneri cash (Betano Cash și OKTO.Wallet) sau Apple Pay.

Dacă alegi să depui cu cardul bancar, ai nevoie de datele cardului și codul CVV pentru a finaliza o depunere pe pagina Betano. Dacă alegi portofelul electronic, nu uita de adresa de e-mail, parola etc. Indiferent de metoda aleasă la depunere, este foarte important să fii atent la completarea sumei pe care dorești să o depui și să autorizezi tranzacția conform cerințelor.

Se recomandă ca metodele de plată să fie pe numele titularului de cont, în special în cazul depunerilor cu card bancar sau prin intermediul transferului bancar etc.

Betano nu solicită comisioane pentru tranzacțiile financiare, dar reține și virează la stat taxa CDA (2% din suma depusă) și impozitul prevăzut de lege în cazul retragerilor.

Metodă de platăTimp de prelucrareValoare minimăValoare Maximă
Card BancarInstant20 lei180.000 lei
Betano.CashInstant1 leu2.500 lei
Okto WalletInstant1 leu25.000 lei
Apple PayInstant25 lei50.000 lei
A-Bon AircashInstant25 lei300 lei
Aircash MarketplaceInstant5 lei5.000 lei
SkrillInstant20 lei40.000 lei
PaysafeCardInstant20 lei4.000 lei
NetellerInstant40 lei40.000 lei
Transfer  bancar1-2 zile lucrătoare20 lei180.000 lei
Tabel informații Betano depunere

Card Bancar

Conform unor pareri Betano, cea mai utilizată metode de depunere este prin transfer bancar. Platforma Betano acceptă depuneri prin intermediul cardurilor bancare de la diferite bănci, iar ca tipuri de carduri menționez Visa, Mastercard și Maestro. Pentru a face o depunere prin intermediul cardului bancar, mergi la ”Depunere”, selectezi această metodă de plată, completezi datele cardului bancar conform formularului de depunere, suma și codul CVV2. Apoi, în funcție de bancă, posibil să se ceară și autorizarea tranzacției. De recomandat ca posesorul de cont să fie și titularul cardului pentru a nu avea probleme cu retragerea sau cu alte operațiuni financiare.

Portofele electronice

Mulți dintre utilizatorii Betano aleg să facă depuneri prin intermediul portofelelor electronice. Acestea sunt instrumente de plată securizate, care au timp redus de procesare a tranzacțiilor și vă permit să depuneți la cazinouri fără a avea conturi bancare. Betano acceptă depuneri prin Skrill, Neteller și Paysafecard.

Pentru a depune cu ajutorul unui portofel electronic, trebuie să mergi în contul de jucător Betano, la categoria ”Depunere”, iar de aici să selectezi metoda preferată. Trebuie să menționez că respectivul portofel electronic trebuie alimentat cu cash sau puteți să mergeți la un terminal dedicat SelfPay.

Transfer Bancar

Betano acceptă și metoda de plată prin transfer bancar, cu toate că aceasta este tot mai puțin folosită de pariori și de cei pasionați de gambling. Pentru a putea depune prin transfer bancar, contul bancar trebuie să fie pe același nume cu titularul de cont Betano.

Dacă îndeplinești regula de bază, nu rămâne decât să accesezi: contul meu > tranzacții > depunere și apoi urmezi etapele pentru a finaliza tranzacția.

Completează numele beneficiarului (Kaizen Gaming International Limited), IBAN-ul contului și numele de utilizator Betano. Autorizează tranzacția!

Apple Pay

O depunere prin Apple Pay poate fi efectuată numai prin intermediul unui gadget cu macOS sau iOS (dispozitiv Apple). De exemplu, nu vei putea folosi Apple Pay de pe dispozitive cu Windows sau Android.

Pentru a folosi această metodă de plată, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Selectezi din contul de jucător opțiunea de depunere Apple Pay, introduci suma și apoi selectezi ”Depunere”. Apasă butonul de Apple Pay pentru a finaliza plata. Te autentifici pentru a autoriza plata, utilizând Touch ID, Face ID sau codul de acces. Te rog să urmezi instrucțiunile relevante pentru dispozitivul tău Apple.

Betano.Cash

Conform unor pareri Betano, pariorii preferă să folosească metoda de plată Betano.Cash. Această metodă este una foarte populară deoarece permite alimentarea contului de jucător cu sume de la 1 leu.

Pentru a opera o depunere prin Betano.Cash, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

 • Accesează opțiunea Betano.Cash;
 • Completează suma pe care vrei să o depui;
 • Click pe butonul Depunere;
 • Vei primi un cod de plată la adresa de e-mail asociată contului;
 • Deplasează-te la o stație SelfPay, înregistrează codul de plată, efectuează plata;
 • Contul va fi alimentat imediat după confirmarea plății;
 • Codurile de plată Betano.Cash sunt valabile 24 de ore.

Depunerea va fi concretizată numai după ce realizezi tranzacția propriu-zisă (completezi codul la unul dintre punctele SelfPay și achiți suma aferentă).

Aircash A-Bon

Una dintre cele mai noi metode de plată implementate de Betano, începând cu 20/05/2024, este Aircash A-Bon.

Aircash A-Bon este o metodă de plată care funcționează prin intermediul unui voucher de hârtie. Ai nevoie doar de un cod format din 16 cifre, pe care îl poți achiziționa de la locațiile eligibile. După ce introduci acest cod în contul tău, fondurile vor fi imediat disponibile, fără a fi nevoie de un cont bancar sau un card de credit.

Odată ce ai codul de 16 cifre, selectezi metoda de plată Aircash A-bon din contul tău Betano, introduci codul voucherului, apoi apeși butonul pentru validare. Dacă totul este ok, valoarea voucherului Aircash A-Bon se va regăsi în contul tău de jucător.

Aircash Marketplace

Începând cu data de 30/05/2024, Betano a introdus și metoda de plată Aircash Marketplace. Aceasta este o soluție rapidă și comodă care îți permite să adaugi fonduri în contul tău fără bătăi de cap.

Pentru a depune fonduri în contul tău Betano prin intermediul Aircash Marketplace, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

 • Accesează aplicația Aircash: Deschide aplicația Aircash pe telefonul tău și pe pagina principală vei vedea opțiunea „Marketplace”.
 • Alege Betano: Selectează logo-ul Betano din secțiunea Marketplace.
 • Introdu suma și datele de cont: Specifică suma pe care dorești să o depui și introdu numele de utilizator Betano sau adresa de email folosită la înregistrare.
 • Confirmare: Vei primi un mesaj de succes care te informează că depunerea a fost realizată cu succes.

Retrageri Betano

În multe recenzii Betano am văzut aprecierile oamenilor despre metodele de plată și în special despre retragerile Betano. Este unul dintre puținele cazinouri licențiate în România care pune la dispoziția pariorilor un număr impresionant de metode de retragere a eventualelor câștiguri.

Metodă de platăTimpLimită minimăLimită maximă
Card bancarÎn mod normal, până la 3 zile lucrătoare40 lei180.000 lei
Betano.CashAproximativ o oră51,54 lei1.237,12 lei
Okto WalletInstant40 lei180.000 lei
Apple Pay1-4 zile lucrătoare40 lei180.000 lei
SkirllPână la 24 de ore40 lei40.000 lei
PaysafeCardPână la 24 de ore40 lei10.000 lei
NetellerPână la 24 de ore40 lei10.000 lei
Transfer bancarPână la 24 de ore40 lei40.000 lei
Tabel informații Betano retrageri

După cum se poate observa, opțiunile de retragere sunt mai puține față de cele de depunere. În concluzie, dacă alegeți să depuneți prin Aircash A-Bon, retragerea se va face prin transfer bancar într-un cont deschis la Bancă pe numele titularului de cont Betano. Dacă alegi să depui prin Aircash Marketplace, poți opta să retragi în contul Aircash sau prin transfer bancar.

Pareri Betano metode de retragere

Mai trebuie menționat faptul că operatorul Betano are obligația de a reține și a vira, în numele participanților la jocurile de noroc on-line, impozitul aferent veniturilor realizate de persoanele fizice ca urmare a participării la aceste activități. Orice retragere până în 10.000 de lei va fi comisionată cu -3%. Pentru retrageri de peste 10.000 de lei și până la 66.750 lei, se va opri taxa de 20% pentru fiecare retragere. Se va opri la sursă 40% pentru fiecare retragere având valoare mai mare de 66.750 Lei.

Contact Betano

Betano a pus accent pe serviciul clienți și suportul pentru pariori și jucători, iar acest lucru se vede în metodele de contact puse la dispoziția clienților:

Nr. Telefon+40316301015
Emailromania@betano.com
Live Chat07:00 AM – 02:00 AM
Facebook Messengerbetano.romania
Tabel informații Betano contact

Live Chat: Îți permite să comunici în timp real cu un reprezentant al echipei de suport Betano. Poți găsi opțiunea de live chat pe site-ul sau în aplicația mobilă Betano.

Call Center: Poți comunica în timp real cu un reprezentant al serviciului clienți Betano. Apelează +40316301015 de pe telefonul tău pentru a intra în contact cu un reprezentant Betano. Dar înainte de toate, caută informațiile necesare pe site-ul Betano.

Email: Poți trimite un email la adresa desemnată pentru asistență pentru clienți Betano, care este romania@betano.com.

Facebook Messenger: Poți contacta Betano chiar și pe Facebook, prin Messenger. Pagina oficială pe Facebook este betano.romania.

Păreri personale Betano

O recenzie Betano nu este completă fără propria experiență. Aici găsești pareri Betano fondate pe baza experienței de joc. Obișnuiesc să pariez pe Betano datorită numeroaselor evenimente puse la dispoziția pariorilor de această platformă de betting.

Betano este una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate în România, cel puțin din punctul meu de vedere. Pe lângă pariurile în cotă fixă, Betano a dezvoltat și diferite unelte cu care pariorii își pot realiza mai repede biletul. Informația existentă este foarte utilă, iar statisticile sunt necesare în analiza meciurilor și eventualele pariuri.

Apreciez și rapiditatea cu care se fac tranzacțiile financiare, depunerile și retragerile. De cele mai multe ori, am avut parte de retrageri aproape instant. Însă menționez că am contul validat și verificat, cu toate documentele actualizate conform cerințelor cazinoului.

Avantaje și Dezavantaje Betano

Casa de pariuri Betano are numeroase avantaje, dar și câteva minusuri. Conform unor pareri Betano, pariorii au apreciat foarte mult oferta bogată în evenimente sportive și non-sportive, uneltele cu care pariul se poate realiza mult mai ușor, dar și varietatea de opțiuni de plată.

Avantaje Betano

Betano este o casă de pariuri populară și apreciată de foarte mulți pariori din România. Are numeroase avantaje pe care mulți dintre pasionații de pariuri sportive le apreciază și pe care le voi prezenta pe scurt mai jos.

 • Varietate mare de opțiuni de pariere
 • Pariuri Live
 • Statistici, informații și știri importante despre competițiile sportive
 • Numeroase metode de plată puse la dispoziția jucătorilor
 • Bonusuri și promoții atractive la deschiderea contului sau de ziua ta
 • Suport prompt disponibil 24 de ore/ zi, 7 zile pe săptămână
 • Site web și aplicație de mobile eficiente, ușor de utilizat, cu un design simplu și intuitiv.
 • Depunerile și retragerile se pot face cu ușurință, iar procesarea lor se face cu rapiditate, aproape instant.
 • BetFriends & ChatBox
 • BetBuilder

Dezavantaje Betano

Casa de pariuri Betano nu e perfectă, dar tinde spre perfecțiune. Totuși are câteva minusuri:

 • Limita minimă de retragere – 40 de lei;
 • Mai multe transmisiuni live;
 • Mai multe oferte și bonusuri pentru pariori;

Întrebări frecvente Betano

Betano are oferte și promoții pentru pariuri sportive?

Casa de Pariuri Betano pune la dispoziția noilor pariori Oferta Bonus de Bun Venit, ce constă într-un bonus procentual de 100% cu valoare maximă de 500 de lei. Bonusul este eligibil pentru noii jucători care își fac cont pe Betano, în validează și efectuează o primă depunere. Înainte de a activa Bonus de Bun Venit Betano Sport, citește termenii și condițiile.

Este obligatoriu să am un cont bancar pentru a putea juca la Betano?

Betano a implementat diferite metode de plată pentru ca pariorii să poată face depuneri și retrageri rapide și sigure, în funcție de preferințele fiecăruia. Nu e obligatoriu să avei un cont bancar, existând și posibilitatea de a depune prin intermediul unor portofele electronice sau prin intermediul Betano.Cash.

Betano are opțiune de cash out la pariuri sportive?

Betano Cash Out este o funcție care îți permite să îți încasezi pariurile (simple sau multiple / combinate) înainte de sfârșitul meciului. Dacă tu consideri că un meci nu se apropie de rezultatul pariat, poți să-ți încasezi biletul prin cash out. Însă trebuie să știi că și suma respectivă disponibilă la cash out poate fi mai mică, egală sau mai mare față de miza pariată.

Este sigur să pariezi la Betano?

Casa de pariuri Betano este licențiată în România, ceea ce înseamnă că respectă toate standardele în materie de siguranță și securitate, dar și legislația existentă. Licența este dată de ONJN, autoritatea statului care se ocupă cu verificarea, licențierea, controlul și sancționarea tuturor caselor de pariuri, cazinourilor și afiliaților de gambling din România.

Care este oferta de pariuri sportive Betano?

Betano are o ofertă foarte bogată în evenimente sportive și non-sportive pe care îți poți încerca norocul. De la sportul rege – fotbalul și până la competiții sportive din ligile inferioare din diferite discipline, toate fac parte din oferta de pariere Betano. Pe Betano poți paria și pe competiții de eSport și chiar politică. Nu lipsesc ofertele din baschet, volei, hochei, atletism și multe altele. Pregătește-te de EURO 2024 și de Jocurile Olimpice de Vară 2024. Pariază responsabil!

100% Bonus până la 500 RON

5.0/5