Păreri UNIBET: Recenzie completă despre casa de pariuri

Casa de pariuri UNIBET se află pe lista scurtă a celor mai populare case de pariuri sportive online licențiate în România, cel puțin conform unor pareri UNIBET exprimate de pasionații de betting și gambling.

Am descoperit această casă de pariuri după ce am citit câteva recenzii UNIBET, care scoteau în evidență platforma de pariuri sportive, multitudinea de opțiuni de pariere, dar și cotele mărite.

Platforma de gambling UNIBET este una dintre cele mai complexe pe care le-am testat în România. Pe site-ul UNIBET vei găsi pariuri sportive și live pariuri, păcănele, live casino, dar și bingo și poker.

Păreri UNIBET Recenzie completă despre casa de pariuri

Introducere în lumea pariurilor sportive UNIBET

UNIBET este o casă de pariuri cu peste 25 de ani de experiență, timp în care a continuat să evolueze și să inoveze în industria de pariuri sportive și jocuri de noroc. UNIBET este un brand deținut de Unibet Germany, parte a Kindred Group, companie înființată în 1997.

Pe piața din România, www.unibet.ro a fost licențiat de ONJN pe 25 august 2016, iar licența este valabilă până pe 31 august 2026. Unibet Germany Ltd. este licenţiată de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Prin acreditările și licențele deținute, atât în România, dar și în diferite alte țări europene, UNIBET poate fi considerat un cazinou de încredere, care pune la dispoziția jucătorilor o platformă de gambling complexă și corectă. Însă ar fi bine să nu uităm că jocurile de noroc sunt guvernate de hazard.

Odată ce am accesat site-ul UNIBET, pot spune că am fost impresionat de oferta variată de sporturi și opțiuni de pariere, dar și de selecția de jocuri de cazinou.

UNIBET își întâmpină oaspeții cu una dintre cele mai atractive oferte de Bonus de Bun Venit. Bonusul acordat este de 100% Pariu fără Risc de până la 500 RON la prima depunere + 300 Rotiri Gratuite + 2 Pariuri Gratuite în valoare de 25 RON fiecare.

Bonusul de Bun Venit Unibet este eligibil pentru conturile noi deschise până la finalul lunii iulie. Dacă și tu ești interesat să joci pe UNIBET, poți profita de oferta Bonus de Bun Venit Hooot Unibet, cu condiția să ai 18+ ani, reședința în România și să faci o minimă depunere de 50 de lei. Însă, mare atenție la termeni și condiții.

Mai menționez că este necesar să-ți validezi contul cu actul de identitate pentru a demonstra vârsta, domiciliul etc.

Odată ce ți-ai făcut contul rapid și l-ai validat cu buletinul, te poți bucura de toate serviciile, bonusurile și facilitățile platformei UNIBET. În secțiunea PARIURI vei descoperi universul pariurilor sportive cu zeci de discipline sportive și mii de opțiuni de pariere. Totodată, în această categorie vei găsi secțiuni precum Știri, Pariuri Virtuale și Ghiduri Pariuri.

UNIBET s-a pregătit de EURO 2024 cu o secțiune specială unde poți să pariezi pe meciuri, jucători, pe oferte speciale și multe altele.

Cine e UNIBET?

Dar să revenim la UNIBET. Această casă de pariuri are milioane de amatori de pariuri sportive în întreaga lume și implicit în România prin platforma www.unibet.ro

Mulți jucători caută pareri UNIBET și citesc recenziile pentru a afla dacă este un cazinou sigur, corect și de încredere.

Ținând cont de faptul că este o casă de pariuri licențiată de ONJN, înseamnă că UNIBET respectă normele stricte și severe de licențiere. Astfel putem spune că este o casă de pariuri sigură, de încredere. Mai jos regăsiți informațiile despre compania care administrează UNIBET în România.

Nume FirmăUnibet Germany Ltd
SediuThe Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, Malta
Cod Unic de ÎnregistrareC56247
Licență ONJNL1160657W000330
Valabilitate01.09.2016 – 31.08.2026
Tabel informații casa de pariuri UNIBET

Personal, înainte să-mi deschid cont pe o platformă de betting, verific dacă respectiva casă de pariuri este licențiată de organul abilitat din România – ONJN. Totodată, mă uit după elementele de siguranță, să fie licența la vedere, să încurajeze Jocul Responsabil, să aibă SSL valid, sistem de autentificare criptat etc.

Păreri website UNIBET

Păreri Unibet Website

Continuăm recenzia UNIBET cu analiza site-ului și a platformei de pariuri sportive. Experiența cu o platformă online de betting sau de gambling începe cu website-ul, care este liantul dintre utilizator și casa de pariuri.

UNIBET  are un site simplu, cu un flow cursiv și un design plăcut. Îmi place combinația de culori verde, alb, negru, care îmi dă senzația de simplitate. Informația este bine structurată și iese în evidență, fiind ușor de accesat.

Odată ce am trecut de primul contact cu site-ul UNIBET, experiența de pariere este cea care contează cu adevărat, contribuind semnificativ la alegerea unei case de pariuri. De la primul click pe platforma de betting UNIBET și până la plasarea biletului de pariuri sportive, totul decurge bine, cursiv.

Dacă ți-am captat atenția prin aceste pareri UNIBET și vrei să-ți deschizi cont la această casă de pariuri, profită de Bonus de Bun Venit UNIBET și bucură-te de toate facilitățile acestuia.

Pe site-ul UNIBET, zona dedicată sportului este la categoria PARIURI, iar aici vei găsi și subdiviziuni precum Pariuri Virtuale, Știri, Ghiduri Pariuri.

Este important să pariezi responsabil, iar pentru mai multe detalii, accesează link-ul ”Joc Responsabil” din zona de jos a site-ului UNIBET. Tratează pariurile sportive și jocurile de noroc ca pe o sursă de divertisment, nu sursă de venit. Pariază banii pe care ești dispus să-i pierzi, fără să-ți afecteze cheltuielile cotidiene și viața zilnică.

Aplicația UNIBET

Ca orice altă casă de pariuri online care se respectă, UNIBET a dezvoltat și o aplicație de mobile, ce poate fi descărcată din App Store ( pentru dispozitive Apple cu iOS) sau Magazin Play ( pentru gadgeturi cu Android).

Am citit multe pareri UNIBET înainte să-mi deschid cont, iar unele făceau referire la platforma de mobile. Pentru un om aflat mereu în mișcare, așa cum sunt eu, contează foarte mult să știe că pot să acceseze rapid și sigur platforma de pariuri sportive în timp ce se deplasează.

UNIBET a dezvoltat aplicații pentru fiecare secțiune importantă: Pariuri Sportive, Sloturi & Jocuri, Poker. Din punctul meu de vedere, acest lucru este un mare plus pentru că aplicația este focusată pe domeniul de interes. Dar pentru unii poate fi un minus pentru că ar trebuie să instaleze trei aplicații în loc de una, în contextul în care aceștia și-ar dori și jocuri de cazinou sau poker.

În Magazin Play, aplicația poate fi găsită sub denumirea ”Pariuri Sportive Online UNIBET”. Are peste 500.000 de descărcări și nota 3.9 din 9.200 de recenzii. În App Store, aplicația poate fi găsită sub denumirea ”UNIBET Pariuri România” și are nota 4.3 din peste 2.400 de recenzii.

Odată ce ai instalat aplicația compatibilă cu sistemul tău de operare, te vei putea loga cu același cont pe care-l folosești pe site-ul UNIBET. Totodată, oferta de pariere este aceeași ca și în versiunea web desktop.

Oferta UNIBET

Păreri Unibet promoții și oferte

UNIBET este una dintre cele mai vechi case de pariuri online licențiate în România. Cu o experiență de peste 25 de ani, UNIBET a reușit să dezvolte o gamă variată de opțiuni de pariere, dar și numeroase unelte  cu care amatorii de pariuri sportive își pot încerca norocul.

Zilnic, în platforma UNIBET vei găsi sute de competiții sportive și mii de opțiuni de pariere înainte de meci sau live, lucru apreciat de foarte mulți jucători, ceea ce reiese și din anumite pareri UNIBET pe care le-am studiat.

UNIBET și-a adaptat oferta de pariere la piața din România, iar fotbalul este sportul rege cu o secțiunea foarte bine dezvoltată și structurată. Aici vei putea găsi opțiuni de pariere de la cele mai puternice campionate din EUROPA și până la ligile inferioare din Asia sau Africa.

Pentru că mai sunt câteva zile și începe EURO 2024, UNIBET a dedicat o secțiune întreagă Campionatului European de Fotbal 2024, unde poți paria pe meciurile din grupe și pe fazele următoare. Pe lângă pariurile simple 1 X 2, ai posibilitatea de a paria și pe sisteme combinate sau de exemplu pe numărul de goluri, pe pauză / final, șansă dublă etc.

Pe lângă fotbal, pe UNIBET vei găsi și alte zeci de competiții sportive de la diferite discipline, cum ar fi baschet, volei, handbal, box, ciclism, jocuri olimpice și multe altele. Nu lipsesc nici pariurile non-sportive, cum ar fi cele din domeniul politicii.

Pe lângă această gamă variată și impresionantă de opțiuni de pariere, UNIBET a dezvoltat și o serie bonusuri, promoții și unelte cu ajutorul cărora îți poți optimiza șansele de reușită.

Funcția BETSTREAM LIVE te ajută să plasezi pariuri live pe meciul dorit, din principalele ligi de top ale Europei, fără a pierde o secundă de acțiune.

Uniboost este o altă funcție specifică UNIBET, care îți poate aduce +10% extra când pariezi pe tenis și fotbal. Uniboost – Pariază și vizionează Live cele mai tari evenimente ale săptămânii din fotbal și tenis și te bucuri de câștiguri suplimentare de 10% pentru 5 pariuri live diferite (cota minimă / eveniment 1.50) pe fotbal, și alte 5 pe tenis.

Creare pariu – o altă funcție utilă prin intermediul căreia îți poți crea propriul pariu. Acum ai mult mai multe opțiuni și posibilități să-ți conturezi pariul ideal. Disponibil pentru TOATE meciurile din Premier League, La Liga, Serie A și Ligue1.

Conform unor pareri UNIBET, această casă de pariuri ar avea printre cele mai bune cote. Însă acestea pot varia de la o casă de pariuri la alta în funcție de numeroși factori ce țin de platforma de joc, numărul de pariuri plasate, marjă casa de pariuri și multe altele.

Bonusuri, oferte și promoții UNIBET

În procesul de selecție al unei case de pariuri, eu acord o mare importanță sistemului de bonusare. Multe pareri UNIBET evidențiază faptul că această platformă de betting are una dintre cele mai atractive oferte Bonus de Bun Venit, dar și faptul că ulterior pune la dispoziția pariorilor diferite sisteme de bonusare și promoții.

Bonus de Bun Venit Sport UNIBET

Păreri Unibet Bonus de Bun Venit Sport până la 500 de lei 300 rotiri gratuite și 2 pariuri de 25 de lei

UNIBET atrage noi jucători în platformă printr-un Bonus de Bun Venit generos, ce constă într-o parte procentuală cu valoare de până la 500 de lei, 300 de rotiri cash & bonus, dar și 50 de ron pariuri gratuite.

Bonusul acordat este de 100% Pariu fără Risc de până la 500 RON la prima depunere + 300 Rotiri Gratuite + 2 Pariuri Gratuite în valoare de 25 RON fiecare.

Bonus de Bun Venit UNIBET😍 Până la 500 lei + 300 rotirit gratuite + 2 pariuri de 25 lei
Tip Bonus🎁 Bani bonus
Condiții de acordare🤩 La înregistrare și în urma primei depuneri
Revendicarea bonusului💰Bonusul de 100% pariu fără risc la depunere are valoarea maximă de 500 RON
Condiții rulaj🥰 4X
Număr rotiri gratuite🎰 300 Rotiri Gratuite
Revendicare rotiri gratuite🥇 Runda 1 – 50 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Reel Star
🥈 Runda 2 – 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker Freeze
🥉 Runda 3 – 150 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot
Condiții rulaj🎉 35X
Pariuri Gratuite 🌟2 x 25 lei
Tabel informații Bonus de Bun Venit UNIBET

Pentru a fi eligibil să activezi oferta Bonus de Bun venit, trebuie să respecți câteva cerințe foarte importante:

 • Nu ai un cont deschis la Unibet.
 • Ai cel puțin 18 ani.
 • Reședința ta este in România.
 • Prima ta depunere este de minim 50 RON.

Pentru a afla mai multe despre oferta Bonus de Bun Venit, recomand să citiți termenii și condițiile asociate acestei promoții, care e valabilă până la final de iulie 2024.

Bonus până la 50% cu Combo Booster

UNIBET are o ofertă bonus cu Combo Booster, prin intermediul căreia îți poți crește câștigurile cu până la 50%.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi patru sau mai multe selecții pe cuponul tău de pariere și îți poți mări câștigurile cu până la 50%. Procentul bonus crește direct proporțional cu numărul de evenimente pariate pe bilet. Pentru a beneficia de 50% bonus, trebuie să alegi minim 12 evenimente de pariere cu o cotă minimă de 1.25 pe fiecare.

Metode de plată UNIBET

Păreri Unibet metode depunere

Continui recenzia UNIBET cu metodele de plată puse la dispoziția pariorilor. Amatorii de pariuri sportive și de gambling cercetează, se documentează și citesc recenzii UNIBET pentru a identifica metodele de plată.

Cu cât casa de pariuri online sau cazinoul implementează mai multe opțiuni de plată pe care pariorii le pot folosi la depunere și retragere, cu atât mai mult amatorii de pariuri sportive și de păcănele vor acorda o mai mare atenție respectivei platforme.

Depuneri UNIBET

Pentru a efectua o depunere la UNIBET, trebuie să ții cont de câteva aspecte ce sunt legate de opțiunile de plată, pe care le regăsești în tabelul de mai jos.

Metodă de platăDepunere minimăDepunere maximăComision CDADisponibilitate
Card bancar25 lei50.000 lei2%Imediată
Skrill65 lei50.000 lei2%Imediată
Neteller65 lei50.000 lei2%Imediată
PaysaCard25 lei2.500 lei2%Imediată
Transfer Bancar2%Imediată
Apple Pay50 lei50.000 lei2%Imediată
Tabel informații metode de plată la Depunere Casa de Pariuri UNIBET

Toate depunerile sunt taxate cu 2%, bani ce merg direct la bugetul de stat. E vorba de taxa CDA / taxa de administrare / taxa pe viciu.

Card bancar

Eu folosesc în mare parte cardul bancar pentru a-mi alimenta contul de jucător la UNIBET. Pentru a efectua o depunere cu cardul bancar în contul de jucător UNIBET, ai nevoie de un cont verificat și să selectezi metoda de depunere în secțiunea Depunere. Completezi suma dorită și datele cardului bancar, inclusiv codul de securitate CVV. Procesatorul de plăți va salva datele în deplină siguranță. Unele carduri vor avea nevoie de o validare suplimentară a tranzacțiilor, fie printr-o parolă suplimentară, fie print-o acțiune setată în prealabil la operațiunile digitale.

Skrill / Neteller

Pentru a depune prin Skrill / Neteller, trebuie să mergi la secțiunea Depunere din cadrul casei de pariuri UNIBET, alegi metoda de plată, setezi suma și apeși pe butonul de depunere. Se va deschide o fereastră cu un formular unde trebuie să introduci datele contului tău Skrill / Neteller. După finalizarea tranzacției, contul va fi debitat instant.

PaysafeCard

PaysafeCard este una dintre cele mai populare metode de plată online folosite de cei ce nu a carduri bancare. Este o opțiune de plată bazată pe vouchere cu un cod format din 16 cifre, independent de contul sau cardul bancar sau alte informații personale.

Poți să-ți achiziționezi un PaysafeCard de la punctele de vânzare locale și să alimentezi contul tău prin introducerea codul de plată pe site-ul dedicat PaysafeCard. Apoi, poți alimenta contul UNIBET.

Trebuie să menționez că există un comision de 3% pentru fiecare depunere la UNIBET cu PaysafeCard.

Retrageri UNIBET

Păreri Unibet metode retragere

Oricât de mult ar conta oferta de pariere, interfața de joc, platforma de gambling, însă cu adevărat amatorii de pariuri sportive și de jocuri de noroc sunt interesați de opțiunile de retragere și rapiditatea cu care sunt procesate acestea. Multe pareri UNIBET scot în evidență acest lucru, iar mai jos vă voi detalia opțiunile de retragere.

Este bine de știut faptul că, în majoritatea cazurilor, opțiunea de retragere trebuie să fie similare cu cea folosită la depunere.

Metodă de platăRetragere minimăRetragere maximăDisponibilitate
Card bancar50 lei180.000 lei1-3 zile
Skrill65 lei50.000 leiInstant
Neteller65 lei50.000 leiInstant
Apple PayInstant
Transfer Bancar1-3 zile
Trustly65 lei180.000 lei1-3 zile
Tabel informații metode de plată la Retrageri UNIBET

Conform legislației aflate în vigoare, fiecare retragere va fi comisionată astfel:

 • Orice câștig până în 10.000 lei este impozitat cu 3%, ceea ce înseamnă că din suma totală retrasă vor fi reținuți 3% sub formă de taxe.
 • Câștigurile mai mari de 10.000 lei, dar până în 66.750 lei sunt impozitate cum urmează. Se aplică un impozit de 300 de lei (3% din 10.000 de lei) la care se adaugă un impozit de 20% din suma care depășește 10.000 de lei.
 • Câștigurile de peste 66.750, care sunt retrase integral, vor fi comisionate astfel: 3% din 10.000 de lei + 20% din suma de 66.750 de lei + 40% din suma ce depășește pragul de 66.750 de lei.

Card Bancar

Dacă alegi să retragi printr-un card bancar, ceea ce fac și eu de multe ori, procedura este foarte simplă. Din meniul contului tău UNIBET mergi la secțiunea FONDURI și apoi Retragere. Selectezi metoda de retragere, care de cele mai multe ori este la fel cu cea folosită la depunere.

Scrii suma dorită pentru retragere, care trebuie să fie mai mică sau egală cu suma din contul tău de jucător, și confirmi retragerea pe cardul pe care ai făcut anterior depunerea. Tranzacția va fi procesată în 1-3 zile de la aprobare. Însă din experiență, pot spune că unele retrageri pot fi procesate aproape instant.

Skrill / Neteller

Retragerile printr-un cont Skrill / Neteller se fac rapid și sigur pe UNIBET. Din contul tău de jucător mergi la secțiunea de retragere unde selectezi metoda de plată, completezi suma pe care dorești să o retragi și confirmi retragerea în contul Skrill / Neteller pe care l-ai folosit la depunere. Tranzacția va fi procesată imediat după aprobare.

Trustly

Trustly reprezintă o metodă sigură de a transfera fonduri direct din contul Unibet în contul tău. Nu se percepe comision si procesarea durează 1-3 zile lucrătoare.

Contact UNIBET

Pentru majoritatea amatorilor de pariuri sportive și pasionați de gambling, contează foarte mult să poată stabili o conexiune directă cu respectiva casa de pariuri sau cazinou online.

Mulți jucători apreciază faptul că UNIBET oferă suport live 24/7, dar și faptul că pun la dispoziția jucătorilor o adresă de email. Din păcate, nu există un număr de telefon disponibil pentru clienții agenției.

Formă contactDisponibilitate
Live chat24/7
e-mailinfo-ro@unibetsupport.com
Telefon
Tabel informații contact UNIBET

UNIBET a implementat suportul online prin Live Chat, disponibil 24/7, pentru a oferi în timp real răspunsuri și sfaturi jucătorilor. Există chiar și un robot ce te ajută să găsești mai repede răspunsurile la anumite întrebări pe care le poți avea în cadrul site-ului. Dacă nu ai rezolvat problema prin intermediul robotului live chat, vei fi transferat la un operator uman.

Personal am apelat la serviciul de live chat și am fost mulțumit de rapiditate cu care s-au rezolvat problemele și am găsit răspuns la cele solicitate.

Dacă ai alte probleme / întrebări, dar care nu necesită urgență, pot scrie la info-ro@unibetsupport.com.

În cadrul site-ului UNIBET vei găsi și o secțiune ”AJUTOR” unde găsești informații despre cont, înregistrare, opțiuni de retragere și depunere, bonusuri și promoții, despre pariuri sportive și pariuri virtuale, dar și despre JOC Responsabil.

Avantaje și Dezavantaje UNIBET

Continui această recenzie UNIBET cu avantajele și dezavantajele acestei case de pariuri pe care le-am identificat în urma propriei experiențe. Așa cum mai spus, multe pareri UNIBET sunt subiective și fondate pe experiența fiecăruia.

Pentru a-ți forma propria părere, este bine să testezi chiar tu. Dacă ai ajuns până aici, citind pareri UNIBET, înseamnă că ești interesat de această casă de pariuri, mai jos găsești avantajele și dezavantajele.

Avantaje UNIBET

Testând platforma de pariuri sportive UNIBET, am identificat următoarele avantaje.

 • UNIBET este o platformă de jocuri de noroc completă și complexă;
 • O ofertă bogată cu numeroase opțiuni de pariere pe zeci de discipline sportive și sute de competiții naționale și internaționale;
 • Pariuri live pe meciuri ce se desfășoară în timp real;
 • Cote mărite pre-meci;
 • Bonusuri și promoții atractive la deschiderea contului sau pe durata activității în platformă;
 • Oferte și bonusuri disponibile pentru toți jucătorii;
 • Suport prompt disponibil 24 de ore/ zi, 7 zile pe săptămână;
 • Depunerile și retragerile se pot efectua cu ușurință;
 • Program de loialitate Unibet Club;
 • Aplicație de mobile dedicată pentru pariuri sportive;

Dezavantaje UNIBET

 • Unibet percepe un comision de 3% pentru depuneri cu PaysafeCard;
 • Unibet nu are număr de telefon la departamentul de suport;
 • Nu acceptă retrageri prin PaysafeCard.

Păreri personale UNIBET

Am testat UNIBET pe zona de gambling și pariuri sportive. Mi-am deschis contul în urma a mai multor recenzii UNIBET. M-am documentat înainte de a-mi deschide contul și am acordat o atenție sporită platformei și a ofertei cu numeroasele opțiuni de pariere.

Sunt un fan al fotbalului și am remarcat oferta extrem de vastă și cuprinzătoare, cu opțiuni de pariere diverse. De cele mai multe ori aleg să plasez pariuri pre-meci și joc 1 X 2. Însă pe UNIBET am descoperit și alte opțiuni de pariere. Sunt și multe opțiuni de pariere pe evenimente non-sportive.

Totodată, recomand să joci responsabil. Să te documentezi și să citești termenii și condițiile înainte de a activa diferite bonusuri și oferte promoționale. Doar așa poți avea o experiență relaxantă și corectă.

Trăgând linie, apreciez casa de pariuri UNIBET și nu pot să nu remarc popularitatea acestei case de pariuri în online-ul românesc.

Întrebări frecvente despre UNIBET

UNIBET are Bonus de Bun Venit?

Dacă dorești să-ți deschizi cont la UNIBET, află că ai la dispoziție un Bonus de Bun Venit. Bonusul acordat este de 100% Pariu fără Risc de până la 500 RON la prima depunere + 300 Rotiri Gratuite + 2 Pariuri Gratuite în valoare de 25 RON fiecare.
E bine știut faptul că poți converti banii bonus în bani real, respectând termenii și condițiile asociate acestei oferte.

De ce trebuie să introduc datele mele personale în platforma UNIBET?

Legea din România solicită ca toate casele de pariuri online licențiate în țara noastră să solicite la înregistrare datele cu caracter personal pentru a se stabili că jucătorii au 18 ani, că domiciliază în România. Totodată, pentru a preveni fraudele, utilizarea greșită a acestora și acțiunile neautorizate.
Datele vor fi păstrate confidențiale și nu vor fi furnizate unor terțe părți decât atunci când acestea sunt cerute conform legii de autoritățile abilitate. Introducând data nașterii, confirmi că ai 18 ani sau mai mult. Prin furnizarea de date personale corecte în contul tău de jucător vei putea primi orice câștig rezultat din practicarea jocurilor de noroc. Dacă datele furnizate nu sunt corecte, atunci riști să pierzi eventualele câștiguri și chiar să-ți fie închis contul.

Care sunt funcțiile speciale UNIBET?

UNIBET pune la dispoziția tuturor pariorilor diferite funcții speciale ce pot îmbunătăți experiența de pariere.
Aici amintim de funcția BETSTREAM LIVE; UNIBOOST, COMBO BOOSTER, Creare Pariuri și multe altele.

Cum pot contacta UNIBET?

UNIBET, nu excelează la opțiunile de contact, dar a acordat o mai mare atenție tehnologiei online, dezvoltând un sistem de live chat bazat pe chatboți AI și cu operatori umani. Acesta este disponibil 24/7.
Dacă ai nevoie de alte informații generale, poți să găsești răspunsuri în pagina dedicată de AJUTOR UNIBET sau prin email: info-ro@unibetsupport.com.

UNIBET are aplicație de mobile?

UNIBET a dezvoltat o aplicație de mobile dedicat pariurilor sportive, ce poate fi descărcată de posesorii de telefoane și gadgeturi Apple cu iOS, dar și de posesorii de gadgeturi cu Android.
Aplicația este adaptată la mobile, dar cu aceleași funcții și opțiuni de pariere ca și în varianta de desktop.

100% Pariu fără risc până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 2X25 Freebet

5.0/5