Aplicații pariuri sportive: Care este cea mai bună în 2024

Introducere în pariuri online pe mobil

În zilele noastre foarte multă lume este atașată de telefon, petrecând ore în șir în fața ecranului dispozitivului mobil. De aceea, este foarte important pentru un site care își promovează serviciile să dezvolte o aplicație de mobil.

Referindu-mă la casele de pariuri, este aproape obligatoriu pentru ele să aibă o astfel de aplicație. Astfel, șansele ca un parior să petreacă ore în șir în aplicație și, implicit, să ruleze sume importante de bani cresc foarte mult.

Multe dintre casele de pariuri online licențiate în România prezintă aplicații mobile. Cele care nu au probabil nu se bucură de foarte mulți utilizatori înregistrați în versiunea de desktop. Își spun, așadar, că nu are rost să dezvolte o aplicație mobilă, lucru care presupune multă bătaie de cap. 

În general, casele de pariuri dispun de aplicații atât pentru telefoanele cu sistem Android, cât și pentru cele cu sistem iOS. Sunt însă și case online, este adevărat, destul de puține, care prezintă aplicații de mobil doar pentru Android sau doar pentru iOS. Probabil însă că în viitorul apropiat vor dezvolta aplicații pentru ambele tipuri de telefoane.

Aplicații pariuri sportive Care este cea mai bună în 2024

Avantajele pariurilor sportive online pe mobil

După cum spuneam la începutul articolului, multă lume folosește ore în șir zilnic mobilul în zillele noastre. Aici mă refer în special la tineri, pentru care tehnologia nu mai este un secret. Cu siguranță există și persoane care petrec mai mult timp pe dispozitivul mobil decât în fața laptopului. 

Drept urmare, o aplicație de mobil la pariuri sportive online este foarte utilă. Pentru a intra într-o aplicație de mobil, utilizatorul nu trebuie decât să apese pe pictograma acelei aplicații. Sunt și aplicații pariuri sportive care te loghează automat imediat ce intri în ele, fără a mai sta să îți completezi userul și/sau parola.

Pentru a intra pe desktop pe un site de pariuri sportive trebuie să tastezi în bara de căutare adresa site-ului. Apoi trebuie să te loghezi pe site. Aplicația de pariuri sportive grăbește acest proces. În aceste zile în care lumea se grăbește tot mai tare, o aplicație de mobil este exact ce trebuie.

Pe lângă logarea mai rapidă, aplicațiile de pariuri prezintă și funcții interesante de care poți beneficia. Practic, toate funcțiile pe care acea casă de pariuri le prezintă în varianta de desktop le vei găsi și în aplicația de mobil. Printre aceste funcții enumăr: Cash Out, Bet Builder, grafici și statistici sau Bet Mentor.

Cum alegi o aplicație de pariuri?

Pentru a fi folosită de cât mai mulți utilizatori, aplicația trebuie să îndeplinească mai multe criterii. În general, aplicațiile pentru casele de pariuri de top sunt puse la punct, astfel încât să mulțumească și cei mai pretențioși utilizatori.

Interfață și navigare

Interfața unei case de pariuri este de preferat să fie una plăcută. Mai presus de culorile îmbietoare ale aplicației, ar trebui ca respectiva platformă de pariuri să fie organizată. Nu dorește nimeni să piardă zeci de secunde, poate chiar minute, până să găsească un anumit sport sau o anumită competiție/partidă. 

Prin urmare, este foarte important ca încă din momentul deschiderii aplicației să poți vizualiza ceea ce te interesează. Mă refer aici la lista de sporturi, la promoții sau chiar la metodele de plată. Totodată, este esențial ca aplicația să pună la dispoziție o căsuța de căutare. Prin intermediul acesteia poți găsi ușor competiția/partida dorită.

Logare și timpul de răspuns

În dorința de a înlesni cât mai mult procesul de logare, iar clienții să fie cât mai mulțumiți, anumite aplicații pariuri sportive permit logarea automată. Cu alte cuvinte, doar apeși pe pictograma aplicației și vei fi logat automat, fără a mai fi nevoit să introduci userul sau parola.

Sigur, tu vei controla dacă vrei că aplicația respectivă să te logheze automat sau nu. Astfel, în momentul logarii pe aplicație vei fi întrebat dacă dorești ca datele de logare să îți fie memorate. Totodată, pentru a te deloga de pe aplicație este suficient să te loghezi pe desktop. În general, nu poți fi logat în același timp pe două dispozitive, iar majoritatea caselor de pariuri te va deloga de pe unul dintre ele. 

De asemenea, în alegerea unei aplicații este foarte important și timpul de răspuns. Astfel, dacă unei aplicații îi ia secunde bune să se deschidă sau dacă procesul de trecere dintr-o secțiune în alta se desfășoară cu greutate, ar fi cazul să treci la o altă aplicație de pariuri.

Atenție însă, nu mereu aplicația este de vină fiindcă funcționează încet. Faptul că ai o memorie plină în telefon poate fi o cauză pentru lentoarea aplicației. De asemenea, dacă observi că funcționează mai încet decât de obicei, o idee bună ar fi aceea de a o actualiza. Asta se poate face din magazinul de unde ai achiziționat-o (Google Play sau App Store). 

Platforma de pariuri live

În ultima vreme, tot mai mulți sunt cei ce plasează pariuri live. Este important, așadar, ca platforma de pariuri live să fie ușor de accesat. În plus, ar trebui că fiecare eveniment live să aibă opțiunea de a fi adăugat la favorite. În acest fel, utilizatorul va putea găsi mai ușor evenimentele live favorite. Acestea vor apărea în capul listei de evenimente sau într-o secțiune separată, denumită “Favorite”.

Transmisiuni în direct (live streaming)

Una dintre cele mai apreciate funcții oferite de o aplicație de pariuri o reprezintă transmisiunile în direct. Desigur, dacă respectiva casă de pariuri beneficiază de live streaming în varianta de desktop, acesta va fi disponibil și în aplicația mobilă. Aici, spre deosebire de desktop, poți vedea transmisiunea pe tot ecranul dacă întorci telefonul pe orizontală. Sincer, nu am încercat să întorc laptopul pe orizontală, însă nu cred că voi obține același efect.

Este posibil însă să apară momente în care să fii deconectat automat din aplicație când vizionezi o transmisiune în direct. De asemenea, am întâlnit cazuri frecvente în care transmisiunea se blochează sau nu mai are imagine, iar că să-și revină trebuie să dai un refresh. Asta se întâmplă în special la meciuri mai puțin cunoscute. 

Departament de relații cu clienții

Este important ca utilizatorul să poată primi oricând răspuns de la un operator în cazul în care are o dilemă privind pariurile sale. De aceea, în aplicația respectivă ar trebui să poată fi găsite ușor metodele de contact, fie că vorbim de live chat, adresă de mail, formular de contact sau un număr de telefon. 

Piețe și cote

Oferta de pariuri dintr-o aplicație este similară celei de pe desktop. Nu puțini oameni au pretenții ridicate în ceea ce privește oferta de pariuri. Când spun asta mă refer la numărul de competiții, de sporturi sau de opțiuni pentru o anumită partidă. 

Nu la fel de mulți sunt însă și cei care se declară nemulțumiți de cotele unei case de pariuri. Sigur, dacă joci rar la pariuri, poate că nu au o atât de mare influență cotele asupra câștigului total. Însă dacă vei juca 10 pariuri pe zi la cote mici, iar din acestea 6 vor fi câștigătoare, să spunem, profitul va fi mai mic decât dacă ai fi jucat acele pariuri la o casă ce oferă cote mari. Asta, dacă vei realiza profit. De aceea, nu doar oferta privind numărul de opțiuni de pariuri este importantă, ci și cea privind cotele.   

Funcții specifice aplicației

Pentru o bună experiență a utilizatorului, o aplicație de top ar trebui să plaseze la îndemână funcțiile sale importante. Aici mă refer la funcția de Cash Out, Bet Builder sau transmisiunile în direct. Un parior nu trebuie să piardă mult timp în aplicație pentru a le găsi. De asemenea, la îndemână ar trebui plasate și butonul de depunere, dar și cel de retragere al banilor. La unele aplicați butonul de retragere îl găsești destul de greu.

Disponibilitatea aplicațiilor mobile de pariuri sportive online în App Store

Mulți pariori au dispozitive mobile cu sistem iOS, sau, în traducere liberă, iPhone-uri. Aceștia pot descărca o aplicație de pariuri doar din App Store. Am observat însă că anumite case de pariuri nu permit instalarea aplicațiilor decât de pe telefoane cu sistem Android. Este adevărat, nu sunt multe. De aceea, înainte de a crea un cont de pe desktop la o casă de pariuri, ar fi bine să te asiguri că aplicația de mobil este compatibilă și cu telefoanele cu iOS.

Top aplicații pariuri sportive online

Betano

Număr de descărcări Google Play🔥 peste 1.000.000
Număr de recenzii Google Play🎁 29.000
Număr de recenzii AppStore🎉 23.200
Rating Google Play😍 4.5/5
Rating AppStore🥳 4.8/5
Număr sporturipeste 30
Bonus de bun-venit💰 100% până la 500 lei
Metode de depunere🍀 Card bancar, transfer bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, Betano Cash, ApplePay, Aircash Abon, Aircash Marketplace
Tabel informații aplicația Betano

Este cea mai bună aplicație de pariuri sportive din România. Rareori am văzut o recenzie proastă lăsată de un client Betano. De îndată ce accesezi aplicația, poți vedea în partea de jos secțiunea de “Sporturi” și de “Live”, lucru care consider că este un mare plus. 

100% Bonus până la 500 RON
  • Apasă pe butonul verde PARIAZA ACUM și accesează platforma Betano;
  • Completează formularul de înregistrare cu datele personale;
  • Depune minim 25 de LEI pentru a fi eligibil;
  • Vei primi un bonus de 100%, încasând până la 500 de LEI!

Notă: 4 Voturi: 8

Tot aici se află și butonul de căutare. Cu ajutorul acestuia poți găsi orice meci prezent în ofertă. Trebuie doar să scrii primele sale litere, iar toate evenimentele ce au acele litere îți vor apărea sub forma unei liste.

Beneficiază de zeci de mii de transmisiuni în direct anual. În urmă cu 1-2 ani acestea se blocau frecvent, fiind nevoit să dai refresh pentru ca imaginea să revină. Acum văd că nu mai sunt astfel de probleme decât foarte rar.

Un lucru foarte util este acela că în secțiunea de “Pariuri Live”, Betano a grupat toate evenimentele sportive ce beneficiază de transmisiune directă. Subsecțiunea se numește “Transmisiuni”. Practic, în orice moment din zi, chiar și din noapte, acolo vei putea viziona în direct câteva evenimente. Pentru a viziona transmisiunile trebuie să ai un sold minim de 0.5 RON sau un pariu plasat în ultimele 24 ore.

Totodată, aplicația Betano îți oferă și posibilitatea memorării datelor de conectare. Astfel, vei putea intra în aplicație direct, fără a îți mai completa parola.

Superbet

Număr de descărcări Google Play🥰 peste 1.000.000
Număr de recenzii Google Play🌟 74.000
Număr de recenzii AppStore🎊 101.900
Rating Google Play😎 4.5/5
Rating AppStore🔥 4.8/5
Număr sporturi🤩 peste 30
Bonus de bun-venit💸 un total de 500 lei pentru primele 3 depozite
Metode de depunere☘️ Card bancar, transfer bancar, Revolut, Paysafecard, Skrill, Neteller, OktoCash, ApplePay, Abon, agenții Superbet
Tabel informații aplicația Superbet

Are una dintre cele mai bune aplicații de pariuri. Interfața poate nu are o culoare potrivită, însă asta ține de gustul fiecăruia. De îndată ce vei deschide aplicația vei vedea secțiunile “Sporturi” și “Live” în partea de jos. Printr-o simplă apăsare vei afla ce sporturi sunt disponibile pentru pariere, însă și ce evenimente sunt în direct.

500 LEI Bonus de Bun Venit
  • Dă click pe PARIAZA ACUM și creează un cont nou pe Superbet;
  • Suma minima pentru înregistrare este de 20 de LEI;
  • Primești un bonus de 50% din primul și al doilea depozit și 100% din al treilea depozit;
  • Încasează până la 500 LEI din acest bonus!

Notă: 4.6 Voturi: 9

În calitate de sponsor principal al Superligii, Superbet a oferit sezonul trecut posibilitatea de a viziona în direct toate meciurile din Superliga. Pentru a putea viziona meciurile trebuie să ai un cont activ și, de asemenea, să ai o balanță pozitivă.

Funcția de căutare a unui eveniment se poate dovedi utilă când nu dorești să pierzi mult timp căutând respectivul eveniment. Această funcție este simbolizată printr-o lupă și se găsește în partea de sus a aplicației.

Fortuna

Număr de descărcări Google Play🎈 peste 100.000
Număr de recenzii Google Play🥰 1.000
Număr de recenzii AppStore🔥 1.100
Rating Google Play🎊 3.3/5
Rating AppStore🎉 4.4/5
Număr sporturi🍀 peste 25
Bonus de bun-venit🎁 100% până la 500 lei
Metode de depunere💰 Card bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, OktoCash, ApplePay, Abon, agenții Fortuna
Tabel informații aplicația Fortuna

Este una dintre cele mai accesate aplicații de pariuri. Nu puțini sunt pariorii ce preferă să mizeze sau să vizioneze meciuri direct din aplicație, în detrimentul variantei de desktop.

Bonus până la 2.000 RON plus 500 rotiri gratuite

  • Click pe butonul PARIAZA ACUM si completează datele personale pentru a crea un cont nou pe Fortuna;
  • Efectuează verificarea contului cu ajutorul actului de identitate;
  • Realizează un depozit de minim 20 de LEI;
  • Bucură-te de bonus până la 2000 de LEI + 500 rotiri gratuite!

Notă: 3.7 Voturi: 3

Trebuie să aștepți 3-5 secunde pentru a intra în aplicație. În partea de jos poți accesa, printr-o singură apăsare, evenimentele live, precum și lista de sporturi. De asemenea, în pagina de pornire este prezentată funcția Bet Club, care îți permite să te inspiri din biletele altor pariori.

Dispune de transmisiuni în direct, însă pentru a le viziona trebuie să fi plasat minim un pariu în ultimele 7 zile. Asta, indiferent de balanța pe care o ai în cont. De asemenea, partidele dispun și de o funcție de chat, prin care poți comenta respectivul meci cu alți utilizatori. Funcția de căutare a unui eveniment, fie el live sau pre-live, simbolizată printr-o lupă, apare în partea de sus a aplicației. Tot acolo vei găsi și o pictogramă ce îți poate trimite notificări cu privire la rezultatul unui meci.

888sport

Număr de descărcări Google Play🤩 peste 10.000
Număr de recenzii Google Play🌟 809
Număr de recenzii AppStore🍀 1.200
Rating Google Play😎 4.6/5
Rating AppStore😍 4.5/5
Număr sporturi🥳 peste 25
Bonus de bun-venit🔥 100% până la 500 lei
Metode de depunere🏅 Card bancar, transfer bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, ApplePay, Trustly (transfer bancar online din contul Trustly)
Tabel informații aplicația 888sport

Din partea de jos a aplicației apeși pe un buton și ai acces la evenimentele live. În partea de sus este o pictogramă care, odată apăsată, îți va pune la dispoziție o listă. Această listă conține sporturile disponibile în ofertă, însă și cele mai populare pariuri sau promoțiile acestei case. 

100% Bonus până la 500 RON + 40 Rotiri Gratuite
  • Click pe PARIAZĂ ACUM și deschide un cont de jucător la 888sport;
  • Finalizează procesul de verificare al identității încărcând un document valid;
  • Depune minim 20 de LEI;
  • Poți obține un bonus de 100% până la 500 de LEI + 40 de Rotiri gratuite

Notă: 3.9 Voturi: 7

Dezavantajul major al aplicației 888sport este că nu prezintă transmisiuni live. Chiar și așa, casa de pariuri se bucură de recenzii bune de la utilizatori. În schimb, poți depune, retrage sau încărca documentele foarte ușor, apăsând pe balanța contului tău. Aceasta este afișată în partea dreaptă sus. 

Unibet

Număr de descărcări Google Play🍀 peste 500.000
Număr de recenzii Google Play🎁 9.000
Număr de recenzii AppStore🎊 2.400
Rating Google Play🌟 3.9/5
Rating AppStore🎉 4.3/5
Număr sporturipeste 25
Bonus de bun-venit💰 pariu fără risc până la 300 lei
Metode de depunere💸 Card bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, ApplePay, Trustly
Tabel informații aplicația Unibet

În partea de jos a site-ului vei putea accesa evenimentele live, însă și căsuța de căutare a unui eveniment. În schimb, lista cu numărul total de sporturi este destul de greu de accesat din aplicație.

Oferă peste 10.000 transmisiuni în direct pe an. Pentru a le putea viziona trebuie să ai o balanță pozitivă. Unibet pune la dispoziție și o secțiune numită “Transmisiuni”. Acolo vei putea viziona toate transmisiunile în direct desfășurate la acea oră.  

100% Pariu fără risc până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash + 2X25 Freebet
  • Folosește-te de butonul PARIAZA ACUM si începe procesul de înregistrare la Unibet;
  • Completează formularul și activează contul;
  • Suma minimă pentru prima depunere este de 50 de LEI;
  • Bucură-te de un bonus de 100% Pariu fără risc până la 500 LEI!

Notă: 3.4 Voturi: 5

Acestea sunt cele mai bune aplicații pariuri sportive în 2024 din România. Niciuna dintre cele 5 aplicații prezentate mai sus nu are timpi de așteptare lungi la conectare sau la schimbarea secțiunillor. Nu toată lumea este de acord cu asta, însă acest aspect depinde mult și de tipul dispozitivului tău mobil, de memoria avută etc.

Nu te sfătuiesc să te încrezi în totalitate în recenziile oferite de utilizatori pentru o anumită aplicație. Asta, deoarece aceștia pot abera sau pot să nu stăpânească noțiunea de plasare a unui pariu. Ori contul lor este blocat deoarece și-au creat mai multe conturi, lucru interzis. Sau, pur și simplu, sunt plătiți pentru a scrie o recenzie negativă.

De asemenea, nu te încrede prea mult în notele date aplicațiilor de pariuri. Nu de puține ori am văzut acordându-se 5 stele, iar respectiva persoană era nemulțumită de serviciile acelei case de pariuri. De asemenea, am văzut și recenzii în care s-a dat o stea, iar utilizatorul lăuda casa de pariuri. 

Case de pariuri și aplicații de pariuri sportive – diferențe

Chiar dacă termenii sunt apropiați, o casă de pariuri și o aplicație de pariuri nu prezintă aceeași semnificație. Astfel, o casă de pariuri este o agenție stradală sau o platformă online ce oferă servicii de pariuri pe evenimente sportive și non-sportive. 

În schimb, o aplicație pariuri sportive este o aplicație mobilă dezvoltată de către o casă de pariuri. Aceasta permite plasarea de pariuri direct de pe dispozitivele mobile. Astfel, utilizatorii pot paria oricând și de oriunde. 

O aplicație de pariuri bună este mai ușor de utilizat decât o platformă online. Poate fi mai bine organizată decât platforma online, permițându-ți, astfel, să găsești mai ușor evenimentul dorit sau alte funcții.

De asemenea, o aplicație de pariuri care dispune de transmisiuni în direct îți va permite să vizionezi acea transmisiune pe tot ecranul. Totodată, într-o aplicație pariuri sportive poți primi diverse notificări privind rezultate ale unor pariuri.  

Cum pariezi pe mobil?

Pentru a putea plasa pariuri la o casă de pariuri sau dintr-o aplicație online ai nevoie de mai multe lucruri. Primul îl reprezintă, desigur, o conexiune la internet. Nicio casă online, respectiv nicio aplicație de pariuri, nu va funcționa dacă nu ai acces la internet.

Acum, că te-ai asigurat că ai acces la internet poți alege să plasezi pariuri din varianta pentru desktop sau direct din aplicația mobilă. De asemenea, de pe dispozitivul tău mobil te poți loga și în versiunea online, accesând casa de pariuri din motorul de căutare. Această soluție este benefică doar când nu ai acces la calculator, iar respectiva casă de pariuri online nu dispune de o aplicație pentru mobil. 

După ce ai efectuat acești pași, înregistrează-te sau loghează-te la casa la care dorești să pariezi. Apoi, asigură-te că ai suficienți bani în cont. În cazul în care nu ai bani în cont, poți efectua o depunere. Dacă ești client nou, ai putea primi un freebet fără depunere la validarea contului. Vezi, așadar, dacă agenția aleasă nu dispune de o astfel de ofertă, valabilă atât online, cât și în aplicație.

Concluzie

Care este cea mai bună aplicație de pariuri sportive în 2024 și cum să o alegi?

Sunt multe aplicații pariuri online de mobil care se bat la acest titlu. În opinia majorității utilizatorilor însă, aplicația Betano este câștigătoare. Aspecte precum memorarea datelor la logare sau punerea la dispoziție a unor transmisiuni sportive care să nu se întrerupă contează foarte mult. 

La asta adăugăm și numărul de promoții, printre care și promoții cu participare gratuită, diversitatea ofertei, precum și alte aspecte ce pot fi găsite și în varianta de desktop. Importante sunt și funcțiile oferite de aplicația de pariuri. Mă refer în special la Cash Out și la Bet Builder, dar și la posibilitatea de a separa evenimentele live cu transmisiune în direct de celelalte.

Întrebări comune și răspunsuri

Răspunsuri la întrebările frecvente despre aplicațiile de pariuri online și case de pariuri.

Cum alegi o aplicație de pariuri sportive?

Sunt mai multe criterii după care să te iei când alegi o aplicație de mobil. De la interfață, timpi de așteptare, până la transmisiuni în direct. Nu în ultimul rând, asigură-te că acea aplicație poate fi instalată pe tipul tău de dispozitiv.
Te poți lua și după recenziile oferite de utilizatori, însă de cele mai multe ori aceste recenzii sunt subiective. Multe dintre ele sunt venite după un pariu mare câștigat sau după o serie de pariuri pierdute. Cel mai bine este să te convingi singur.

Ce sunt aplicațiile de pariuri sportive și importanța alegerii corecte a lor

Aplicațiile de pariuri online pot fi accesate doar de pe un dispozitiv mobil. Interfața și oferta acestora este similară casei de pariuri online, pentru a face o tranziție cât mai ușoară între varianta de desktop și aplicație. Astfel, te vei putea bucura în continuare de facilitățile oferite în varianta de desktop.
Avantajul cel mai mare al unei aplicații de mobil este că poți plasa pariuri oricând și de oriunde. Trebuie doar să te asiguri că ai o conexiune la Internet. Este foarte important să alegi o aplicație de mobil pe placul tău, pentru a-ți putea maximiza câștigurile. Aici mă refer la prezentarea de cote mari, la posibilitatea de a vedea meciuri în transmisiune directă sau la o ofertă bogată. De asemenea, punerea la dispoziție a unor funcții care să ajute pariorul în procesul de alegere al pariurilor este și ea importantă.