lun. sept. 25th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Zeci de motive pentru care sa pariati la Netbet

3 min read
Zeci de motive pentru care sa pariati la Netbet

Principalele motive pentru care sa va faceti chiar astazi si sa incepeti sa pariati la Netbet sunt:

  • Un bonus de bun venit fara concurenta, constant intr-un pariu fără risc care poate ajunge până la suma de 500 de lei;
  • Optiune de Cash Out si de Cash Out Partial, fiind una dintre putinele (doar 2) agentii de pariuri online licentiate in Romania care ofera posibilitatea Cash Out-ului partial;
  • Departament de client service competitiv, suport tehnic prin chatul live fiind disponibil in fiecare zi în intervalul orar 10-23;
  • Casino online de exceptie;
  • O ofertă variata si bogata in ceea ce priveste pariurile sportive;
  • Pariuri live si streaming live pentru cele mai interesante meciuri;
  • Puteti paria cu usurinta de pe dispozitivele mobile în cele mai bune condiții ci ajutorul aplicațiilor pentru mobil Android și iOS

Pariază la Netbet în cele mai bune condiții de pe mobil

Evident ca si Netbet ofera clientilor sai posibilitatea de a paria de pe mobil. Mai mult decat atat, daca nu aveti un telefon performant sau pur si simplu nu doriti sa instalati aplicatia mobila care functioneaza atat pentru Android, cat si pentru iOS, puteti foarte usor accesa varianta mobila a platformei Netbet, optimizată si foarte eficace. Astfel veti putea plasa pariurile indiferent de locul unde te afli, important este sa ai o conexiune la internet.

Iar daca te-ai hotarat sa instalezi aplicatia dedicata pentru mobil, nu trebuie decat sa o descărcati de pe pagina sport.netbet.ro/mobile-app/ și să urmati pașii respectivi, foarte simpli.

Pariurile live și Netbet TV

La Netbet puteti plasa atat pariuri live, cat si sa urmariti in direct evenimentele sportive. Netbet are in oferta sa o vare varietate de pariuri live, cu o profunzime  de invidiat si, in plus, serviciile de live streaming sunt foarte bune, iar aria de acoperire impresionanta. Puteti vedea la Netbet TV fotbal din cele mai interesante campionate: Spania, Germania, Italia, Franta, FA Cup etc., turneede tenis de Mare Slam precum Roland Garros sau Wimbledon, Cupa Davis sau meciuri din baschet (NBA, Euroliga) si hochei pe gheață (NHL), handbal (Liga Campionilor) si multe altele. Aveti acces la toate acestea doar daca aveti in contul dumneavoastra Netbet 1 leu (sau mai mult, evident) sau daca ati jucat minim 5 lei în ultimele 48 de ore. Inca un motiv sa pariati live la NetBet!

 

La Netbet primesti bonus până la 50% la pariurile multiple

Bonusul „Pariu Acumulator” de la Netbet va poate aduce câștiguri cu 50% mai mari, asa ca sfatul nostru este sa incercati si aceasta promotie, mai ales daca sunteti un parior care obisnuieste sa joace mai multe evenimente pe un bilet. Principala conditie o reprezinta faptul trebuie sa jucati pe bilet cel puțin 3 evenimente cu o cotă minimă pentru fiecare dintre acestea de 1.20, iar evenimentele respective sa fie din  fotbal, hochei pe gheață, baschet, tenis sau baseball. Astfel, in functie de cate selectii aveti pe bilet, procentul de marire a castigului va creste in mod corespunzator, iar banii castigati ii puteti retrage direct, fara fără condiții de rulaj.

Mult succes cu Netbet!

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.