Dum. sept. 24th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Sportingbet

Sportingbet

Sportingbet este o casa de pariuri online britanica care a fost lansata in 1997 si a trecut de la forta la forta. Site-ul se poate mandri cu peste 2,5 milioane de clienti obisnuiti. De-a lungul anilor, brandul s-a dezvoltat si s-a extins in alte tari, inclusiv infiintarea sportingbet Africa de Sud, prin acordarea licentei pentru Netbet in 2008.

In prezent, opereaza manualul online sportingbet si cazinoul sportingbet din peste 200 de tari. Mai recent, sportingbet din Marea Britanie si din intreaga lume a fost supusa unei preluari de 530 milioane lire sterline de catre casa de pariuri, William Hill si compania giganta de jocuri, GVC Holdings. Sportingbet are sediul central in Guernsey.

Primul lucru pe care il veti observa cu sportingbet este ca site-ul web arata de moda veche, cu o schema simpla bazata pe albastru, lipsita de o parte din sclipirea altor site-uri web. Ne propunem sa ne concentram pe mai mult decat pe primele impresii. Desi site-ul poate parea invechit, functionalitatea si designul sunt bune, ceea ce face foarte usor sa gasesti majoritatea lucrurilor importante pentru a obtine o experienta buna de pariere.

Oferta sportingbet este placut de mare; desi afirmatia site-ului web de peste 90 de sporturi diferite poate fi o exagerare! Cu toate acestea, recenzia sportingbet a gasit o multime de sporturi care sa ne pastreze pariurile. Alte aspecte importante pe care le vom analiza includ un set excelent de aplicatii mobile, posibilitatea de a transmite in direct evenimente sportive in joc si un numar mare de optiuni de plata.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.