lun. dec. 4th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Pariaza live la eFortuna!

2 min read
Pariaza live la eFortuna!

Pariurile live la eFortuna – Fortuna Bet

Ultima tendinta in ceea ce priveste pariurile online este parierea pe evenimente live. Majoritatea pasionatilor de pariuri sportive aleg sa parieze astfel si sa alega acei bookmakeri online care au oferte bogate in ceea ce priveste pariurile live, dar sa si ofere trasmisia evenimentelor in direct. Poate chiar de aceea eFortuna – Fortuna Bet are o asa mare popularitate in randul pariorilor romani, deoarece indeplineste cu succes ambele criterii. In plus, la eFortuna – Fortuna Bet optiuni de pariere live sunt extrem de numeroase, iar platforma este extrem de usor de utilizat atat de pe desktop, cat si de pe mobil si functioneaza fara intrerupere.

La eFortuna – Fortuna Bet veti vedea ca toate partidele importante din fotbal, tenis sau baschet sunt disponibile si pentru pariurile live, care in plus fata de optiunile de pariere pre-meci au si optiuni disponibile specifice din timpul jocului: urmatoarea formatie care marcheaza, urmatorul jucator care inscrie, numar de goluri intr-un interval anume de timp etc.

Conditiile pentru a te bucura de transmisiile in direct a evenimentelor sportive la eFortuna – Fortuna Bet nu sunt foarte restrictive: balanta contului dumneavoastra trebuie sa fie pozitiva si sa aveti cel putin un pariu plasat in ultima zi. In plus fata de platforma de live streaming, eFortuna – Fortuna Bet va pune la dispozitie toate statisticile meciurilor, din care va puteti inspira pentru a plasa urmatoarele pariuri.

La eFortuna – Fortuna Bet pptiunea de Cash Out este disponibila atat pentru pariurile pre-meci, cat si pentru meciurile live, iar sumele retrase vor fi disponibile in contul dumneavoastra eFortuna – Fortuna Bet in doar cateva secunde.

O alta optiune foarte interesanta la eFortuna – Fortuna Bet poarta numele „Pariu Rapid” si consta in setarea unei suma de pariere, iar dupa ce alegi pronosticul dorit pariul se va finaliza imediat, fara a mai fi nevoie sa generati biletul de pariere.

Depunerile si retragerile la eFortuna – Fortuna Bet

Depunerile in contul eFortuna – Fortuna Bet se pot face atat utilizand cardul de credit/ debit sau sistemele de plata online precum Skrill, Neteller, Paysafe etc., precum si direct la agentiile stradale eFortuna – Fortuna Bet, raspandite in toata tara. Suma minima de depunere in contul dumneavoastra eFortuna – Fortuna Bet este de 25 de lei (daca depuneti banutii prin Neteller este de 50 de lei). eFortuna – Fortuna Bet recomanda ca atunci cand va veti retrage castigurile sa folositi acceasi metoda ca si in cazul depunerii, suma minima de retragere fiind de 50 de lei. Puteti utiliza si transferul bancar pentru a va retrage banii din contul dumneavoastra eFortuna – Fortuna Bet, dar o puteti face si din agentiile stradale eFortuna – Fortuna Bet. eFortuna – Fortuna Bet nu percepe niciun comision pentru depuneri sau retrageri.

Daca depunerea de fonduri se face instantaneu, in ceea ce priveste retragerea, aceasta poate dura intre 2 si 5 zile, in functie de metoda de retragere aleasa. Mult succes!

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.