Dum. sept. 24th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Nu există vânzare în Jihlava, Zoubele ar trebui să rămână

3 min read
Nu există vânzare în Jihlava, Zoubele ar trebui să rămână

Vara trecută, după căderea FC Vysočina din cea mai înaltă competiție, nu a mai rămas piatră în Jihlava. Davis Ikaunieks, Matej Rakovan, Pavel Dvorak, Kamso Mara, Till Schumacher și Jozef Urblik au părăsit treptat cadrele clubului de fotbal local, din cauza problemelor cu economia – legate de dificultățile companiei de construcții PSJ de lungă durată.

Și Jihlava fanii erau îngrijorați de ceea ce avea să se întâmple iarna. „Cei câțiva nu s-au vândut acum vor fi vândute mai târziu”, au spus mulți. „Permitem unora să joace prima ligă. Dar nu vrem ca schimbările să fie foarte multe “, a spus Jan Staněk, directorul FC Vysočina.„ Nu voiam ca castelele să fie prea mari.Echipa pedala, probabil că era o grămadă bună și ar fi păcat să o rupem ”, a adăugat noul antrenor Jihlava de la Jihlava Radim Kucera. .

În primăvară vor să joace pentru partea de sus a tabelului și să se întoarcă în ligă. Iar primăvara va lupta pentru a reveni la cea mai înaltă competiție. “Managementul nu trebuie să ne spună mare lucru, îl simțim cu toții”, atacatorul Stanislav Klobása percepe ambițiile progresiste ale Jihlava. „Cel mai bine ar fi să avansezi de la primul loc, dar poți ajunge acolo în ciuda barajului.Așa că sper că o putem face cumva, iar liga se va întoarce la Jihlava ”, adaugă jucătorul de 24 de ani. Acest lucru este, de asemenea, obligatoriu “, spune antrenorul Kučera. „Ar trebui să fie consolidat.” Cârnații împreună cu portarul Ludek Vejmola sunt primele întăriri de iarnă. Și-au schimbat găzduirea de la Mlada Boleslav pentru a se transfera după ce Vysocina a acceptat să părăsească Jakub Fulnek.

„Este bine pentru noi că atât Standa cât și Ludek sunt folosiți aici și știm ce ne putem aștepta de la ei”, a spus el. Stanek. „Acestea sunt nume dovedite pentru noi.” În afară de Fulnek, care a părăsit Jihlava după cinci ani și jumătate, Vysočina mizează și pe plecarea mijlocașului Vladislav Levin.Potrivit MF DNES, un jucător din Rusia ar trebui să se deplaseze în boemii din Praga în următoarele ore.

Pentru mine, cred că nu va funcționa aici primăvara ”, a spus Staněk. “Nu vreau să depășesc, dar este un anumit procent”, a comentat transferul, pe care MF DNES l-a raportat în toamnă.

“Dacă Vlad pleacă, va trebui cu siguranță să reîncărcăm depozitul”, a spus Stanek. „Îl avem pe Dominik Smekal pentru repetiție. Este jucătorul pe care l-am căutat și cercetat. Vom vedea cum arată. ”

Prețul lui Zoubele este mare, clubul va părăsi probabil Stepanek

Un alt nume care scade adesea în legătură cu o posibilă plecare este Lukáš Zoubele.Se spune că un mijlocaș cu experiență, care este cel mai bun marcator al Jihlava după șapte goluri cu șapte goluri, a fost urmărit de antrenorul Martin Svědík. A venit la Uherské Hradiště după ce sezonul de toamnă a venit din Jihlava.

„Interesul pentru Lukáš nu este doar din Slovácko. Dar cred că prețul nostru este atât de mare încât Luke nu va pleca ”, a dezvăluit Stanek.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.