lun. sept. 25th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

NBA vizează data de 8 mai pentru reluarea antrenamentelor, dar cu multe restrictii

2 min read
NBA vizează data de 8 mai pentru reluarea antrenamentelor, dar cu multe restrictii

NBA a informat pe data de 27 aprilie că, deoarece numeroase autoritati locale și centrale au anunțat modificări asupra restrictiilor de ședere la domiciliu și asupra altor activități economice începând de săptămâna aceasta, intenționează să modifice recomandarile in ceea ce priveste antrenamentele echipelor și ale jucătorilor. Scopul acestor modificări este acela de a genera medii sigure pentru jucătorii să se antreneze și să creeze un proces pentru identificarea opțiunilor de antrenament sigure pentru toti jucătorii, indiferent de stat.
Liga a avansat si o data in acest sens si anume 8 mai, cu mentiunea ca aceasta data ar putea fi intarzaiata daca evoluția generala a crizei COVID-19 o va cere.
Setul de reguli prevazut va permite echipelor să-și pună la dispoziție facilitățile pentru a fi folosite de jucători pentru antrenamente sau tratamente individuale, dacă respecytiva echipa se află într-un oraș care nu este supus unor restricții guvernamentale contrare restrictiilor adoptate de NBA. In cazul in care orice echipă care, din cauza unei restricții guvernamentale, nu va putea sa implementeze noul set de reguli, liga va colabora cu respectiva echipa pentru a identifica solutii alternative.
Noul set de reguli vor avea in vedere următoarele restricții:
• Nu au voie mai mult de patru jucători la un antrenament;
• Antrenamentele nu vor fi conduse de antrenorul principal sau de asistent;
• Activitatile de grup rămân interzise, inclusiv antrenamentele in grupuri mai mari sau meciuri de verificare;
• Jucătorilor le este interzis in continuare să folosească facilități si servicii din afara clubului, cum ar fi centre de fitness sau alte săli de sport.

In Conferinta de Vest, pe primul loc se afla Los Angeles Lakers, secondata de concitadinii de la Los Angeles Clippers, pozitia a treia fiind ocupata de Denver Nuggets. Pe locurile 4-8 se claseaza, in oridine: Utah Jazz, Houston Rockets, Oklahoma City Thunder, Dallas Mavericks si Memphis Grizzlies.

In Conferinta de Est lider este Milwaukee Bucks, pe locul al doilea se afla Toronto Raptors, iar pe pozitia a treia- Boston Celtics. Locul al patrulea este ocupat de Miami Heat, pe 5 sunt cei de la Philadelphia 76ers, iar pe 6 Indiana Pacers. Brooklyn Nets si Orlando Magic ocupa pozitia a saptea, respectiv a opta.

Daca se referim la forma echipelor inainte de oprirea meciurilor si luam in considerare ultimele 5 partide, Milwaukee Bucks si Philadelphia 76ers nu au nicio partida pierduta acasa, in timp ce Utah Jazz nu are nicio infrangere in deplasare, castigand toate meciurile, 5. La polul opus, Chicago Bulls si Atlanta Hawks au inregistrat tot atatea infrangeri din ultimele 5 meciuri jucate „afara”.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.