lun. dec. 4th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Metode de plata și retragere la Betstars

2 min read
Metode de plata și retragere la Betstars

Puteți accesa informații detaliate despre metodele de plată la BetStars făcând clic pe fila „Real money/ Bani reali”. Aceasta vă va conduce la o pagină foarte utilă, în care sunt detaliate toate metodele de plată. De asemenea, tot aici sunteți informați despre ce metode pot fi utilizate pentru a retrage fonduri și care pot fi utilizate si pentru depunere. Pe site-ul desktop Betstars, puteți accesa, de asemenea, o funcție numită „Fast Deposit/ Depunere rapidă”, care permite o procesare foarte rapidă a fondurilor pe care le depuneți în cont. Atentie, acest serviciu nu este disponibil pentru persoanele care utilizează aplicația mobilă Betstars.

Cardurile Visa sunt de departe cea mai convenabilă metodă care poate fi folosită la BetStars. Puteți depune și retrage fonduri folosind carduri Visa și puteți profita de toate bonusurile și ofertele promoționale. Clienții care folosesc Skrill și Neteller nu pot solicita oferta bonus de bun venit de la BetStars. Alte metode care pot fi utilizate atât pentru retragere, cât și pentru depozitarea fondurilor sunt Entropay, Neteller, Skrill și PayPal.

Mai exista si alte metode de plată, care pot fi insa utilizate numai pentru a depune fonduri în contul dumneavoastra Betstars. Este vorba despre Mastercard, Maestro, transfer bancar, Transfer rapid, PokerStars TopUp, Paysafecard și Neosurf. Altele metode pot fi folosite doar pentru a retrage bani de la Betstars, dar nu pot fi folosite pentru a depune fonduri. Acestea sunt Transfer bancar direct și WIRECASHOUTS. Depozitul minim este de 10 USD.

Majoritatea depozitelor de pe site sunt procesate instantaneu. Retragerile pot insa dura mai mult. Retragerile către cardurile Visa și cardurile EntroPay sunt trimise pentru procesare în termen de 72 de ore de la solicitare și poate dura trei, chiar si până la 10 zile lucrătoare. Transferurile sunt, de asemenea, trimise spre procesare în termen de 72 de ore și pot dura două – cinci zile pentru a fi finalizate.

Opțiuni de contact la Betstars

Există o secțiune de ajutor extinsă și detaliată la BetStars, care oferă o mulțime de detalii despre serviciile oferite pe site. Aceasta poate răspunde la multe dintre întrebările dumneavoastra și este mult mai detaliata decât secțiunile de ajutor ale altor bookmakeri. Funcția de căutare din secțiunea de ajutor funcționează de asemenea bine și ar trebui să puteți găsi răspunsuri la aproape orice întrebare generală legata despre modul în care funcționează site-ul.

Puteți accesa pagina de servicii pentru clienți BetStars făcând clic pe fila din partea de sus a paginii „24/7 Customer Service”. Din păcate, singura modalitate disponibilă de a contacta BetStars este prin e-mail, folosind formularul de contact de pe site-ul web. Nu există deocamdata nici o opțiune de chat live disponibilă sau un număr de telefon, insa cert este ca sigur veti primi un raspuns la intrebarile dumneavoastra.

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.