lun. dec. 4th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Începe să pariezi la Sportingbet!

3 min read
Începe să pariezi la Sportingbet!

Sportingbet este, fără îndoială, una dintre cele mai importante cărți din industria de pariuri online din lume, cu o selecție masivă de evenimente sportive din diverse discipline, populare sau mai putin notorii. Sportingbet are, de asemenea, o abordare centrată pe pariurile live, cu o mulțime de evenimente live, in special in ceea ce priveste fotbalul și disponibilitatea de vedea evenimente sportive in direct datorita serviciului de  în streaming live pentru meciurile selectate.

La Sportingbet veti gasi, de asemenea, cateva functii de care cu siguranta veti profita la maxim, precum „build a bet” și „cash-out”, care concurează cu agentiile de pariuri online populare la nivel mondial. Devenind client Sportingbet va veti bucura permanent de promotii, incepand de bonusul de bun venit, de 100% din valoarea primului depozit, pana la limita a 200 de lei pentru pariurile sportive si 700 de lei pentru cazino, continuand cu Cashback la pierderea unui meci de pe biletul cu acumulatori sau diferiti predictori promotionali si multe altele.

In plus, pentru iubitorii de varietate, Sportingbet ofere jocuri de ruletă live și Betgames, printre alte multe oferte din sectiunea Cazino. Va recomandam să deschideți azi un un cont la Sportingbet, deoarece aceasta casa de pariuri oferă cea mai bogată experiență de pariuri din lume, inclusiv din Romania. Ne veti regreta!

Functii de care te vei bucura la: „Build a bet” si Cash-out

Într-o lume din ce în ce mai mare a concurenței dintre casele de pariuri, uneori una dintre putinele parti distinctive poate fi reprezentata de o caracteristica sau o functie care sa ofere un avantaj competitiv față de alti bookmakeri. Cu toate ca multi pariori apreciaza Sportingbet pentru functie de live streaming si pentru oferirea de date si statistici de mare ajutor pentru meciuri live, in continuare de vom referi la alte 2 functii extrem de atractive, „Build a bet” si Cash-out:

Funcția „Build a bet” – Aceasta functie se aplică meciurilor de fotbal și vă permite să combinați selecții din același meci într-un singur pariu pentru a produce cote considerabil mai mari. De exemplu, biletul de pariuri „Build a bet poate include selectia ca echipa X va castiga, jucatorul de la echipa X va înscrie si numărul de cartonase galbene care urmează să fie aratata in meci. Credeti-ne pe cuvant, nu gasiti la multe alte case de pariuri asa ceva, online sau offline! Această functie este foarte interesantă și oferă mariorilor mult mai multe șanse semnificative de a face profit. Pentru a o utiliza, pur și simplu faceți clic pe „Build your bet now/ Creați pariul acum” și deschideți interfața „Build A Bet”. Apoi începeți să adăugați selecțiile. Pentru a exemplifica ce cote exceptionale puteti optine, un bilet in care mizati ca Liverpool contra unei echipe medii din Premier League sa invinga, Salah sa inscrie, sa fie peste 10.5 cornere si ambele echipe sa marcheze va avea cota mai mare de 21. Interesant, nu?

Funcție Cashout – Aceasta functie a devenit rapid o caracteristică foarte populară a numeroase case de pariuri online. Sportingbet prezintă, de asemenea, această functie care permite jucătorilor să își stabilească pariurile înainte de finalizarea unui meci sau a unui eveniment de pe un bilet multi-pariu, retragandu-si banii inainte ca acesta sa se termina. Înainte de plasarea pariurilor, toate piețele cu această caracteristică sunt indicate în mod clar la Sportingbet, iar funcția de cash-out este disponibilă doar pentru aceste meciuri, indicate anterior.

Nu-i asa ca merita?! Multa bafta cu Sportinbet!

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.