mie. nov. 30th, 2022

Case Pariuri

sport pariuri online

În derby-ul l-a eliminat pe Costa, a avut un conflict cu Baros. Judecătorul Jílek și-a încheiat cariera

2 min read
În derby-ul l-a eliminat pe Costa, a avut un conflict cu Baros. Judecătorul Jílek și-a încheiat cariera

Doar Pavel Královec și Radek Příhoda au fluierat mai mulți dintre ei, care și-au încheiat cariera după sezonul de toamnă. Din cauza dispoziției „stupide” dintre arbitri.

Aceasta este la revederea lui Jílek dintr-un alt motiv: comitetul arbitrilor nu i-a permis să fie antrenat în meciurile supravegheate video, care este de obicei cel mai atractiv meci din runda. Ea a sugerat doar să obțină un certificat pentru funcția de arbitru video. Jílek a refuzat.

„Am încercat să retrăiesc toată toamna trecută.Este destul de frustrant faptul că, după 14,5 ani în competiții profesionale, nu poți fi desfășurat într-un meci VAR “, a scris Jílek într-o declarație pentru mass-media citată de Agenția de știri cehă.

într-o echipă în care doar unsprezece jucători intră în formația de bază. Acest lucru nu mă mai îndeplinește și, prin urmare, aleg modalitatea de a elibera locul de către un judecător mai tânăr și mai promițător, deoarece în acest sens arbitrajul nostru are rezerve considerabile ”, a menționat Jílek. „Aceasta este o decizie dificilă pentru mine, dar este finală și finală.”

Comisia nu i-a permis pregătirea, deoarece a avut doar rolul de judecător-șef în ultimele șase luni.Vara, el va depăși limita de vârstă, după care liga nu trebuie să fluiere, în iunie va fi patruzeci și șase.

Calificările suplimentare pentru judecătorii video costă zeci de mii de coroane, iar în cazul Jilek, va fi doar pentru sezonul de primăvară.

șase luni nu merită să dai mai mult de o sută de mii de coroane pentru o persoană care încheie vara oricum “, a spus Jílek.

un camion de transfer, nu un teren de joc, care a fost ambiția mea esențială de a putea gestiona un meci la sfârșitul carierei mele sub VAR și, în cele din urmă, să ajut ca VAR și să trec la acest rol treptat ”, a subliniat judecătorul.

“Nu puteți să lucrați la 100 la sută dacă nu cunoașteți întregul flux de lucru, iar în VAR, trebuie să puteți vedea cum arbitrul decide un meci pe teren, sub un asistent video, când celălalt coleg îl recomandă. dintr-un vehicul de transfer și invers. Interacțiunea, experiența este adesea factorul decisiv în decizia finală importantă pentru meciul în sine. Și acest lucru nu a fost posibil pentru mine. ”

Înainte de introducerea videoclipului în fotbalul ceh, Jílek a reușit cele mai strânse meciuri, cum ar fi derby-ul de la Praga S și duelul Sparta din Pilsen.În septembrie 2017, el nu a văzut în derby că mingea a trecut linia porții după o lovitură a atacantului slav Skoda. Cu toate acestea, greșeala s-a adresat mai mult asistentului său, Blazej, iar Comisia i-a reproșat că nu exclude gloria lui Bořil.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.