lun. sept. 25th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Cum sa-ti faci cont si sa depui/ retragi bani la Baumbet

2 min read
Cum sa-ti faci cont si sa depui/ retragi bani la Baumbet

Cum sa-ti deschizi un cont la Baumbet

Nimic mai simplu. Intră pe platforma Baum, iar în pagina care se deschide faceti click pe optiunea CONT NOU aflata în partea din dreaptă sus pe sau poti accesa pe butonul „JOACĂ ACUM!” Din centrul paginii. Se va deschide un formular de înregistrare, care contine, in care va trebui sa completati corect toate datele solicitate. Dupa aceea, nu ramane decat sa faceti pe butonul „ÎNREGISTRAȚI-VĂ” și astfel contul dumneavoastra online la Baumbet a fost creat.

Cum sa-ti verifici contul Baumbet

Verificarea contului la Baumbet se poate poate în 2 modalitati. Prima consta in a accesa pagina „Contul Meu”, de unde intri in secțiunea Verificare Cont (KYC), iar acolo vei încarca documentele solicitate. A doua modalitate este sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: suport@baumbet.ro. Atentie, verificarea identității dumneavoastra se face la Baumbet în maximum 30 de zile de la data la care v-ati inregistrat si dureaza maxim până la 24 de ore lucrătoare din momentul expedierii documentelor solicitate, acestea fiind: un act de identitate – fie carte de identitate, fie pașaport sau permis de conducere, o dovada a adresei dumneavoastra – factură de utilități sau un extras de cont bancar si dovada metodei de plată. Referitor la dovada metodei de plată, in functie de aceasta, solicitarile sunr diferite. De exemplu, daca banuu sunt depusi printr-un portofel electronic, va trebui să faceti un print screen cu datele contului portofelului dumneavoastra electronic și inca un print screen cu tranzacția către Baumbet. Daca insa ati alimentat contul cu cardul, va trebui sa dovediti ca sunteti posesorul acestuia, facand o fotografie față – verso a acestuia, in care sa se vada doar primele 6 și ultimele 4 cifre ale numărului cardului, precum cele 3 cifre ale codului de securitate de pe spatele cardului.

  1. Metode de depunere și retragere la Baumbet

La Baumbet sa depui sau sa retragi bani este extrem de simplu: intri în „Contul Meu”, selectezi metoda de plată, completezi datele solicitate și confirmi tranzacția.

Metode de depunere

Baumbet va ofera nu mai putin de 7 moduri în care va puteti alimenta contul dumneavoastra de pariuri online: Puteti sa va alimentati contul direct din contul dvs. Bancar, cu ajutorul unui card Visa/Mastercard, sau folosind Skrill, Paysafecard dar și Netteler, insa indiferent de metoda de plată folosita suma minima acceptata este de 50 de lei. Excepție face doar transferul bancar, care nu este limitat la o suma minima, insa tranzactia va dura ceva mai mult, cam 24 de ore lucrătoare.

Metode de retragere

Metodelor de depunere sunt disponibile și pentru a retrage bani, cu exceptia retragerii prin Paysafecard, insa daca ati depus astfel banii veti putea putea efectua retragerea prin transfer bancar. Exista si o suma de retragere minima, cifrata la 100 de lei. Nu exista comisioane suplimentare la retragere, cu exceptia impozitului pentru jocurile de noroc online, care insumeaza 1% din suma retrasă, atentie insa, doar pentru sumele ce nu depășesc 66.750 de lei.

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.