lun. dec. 4th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Cum sa depuneti bani si sa retrageti fonduri la 888Sport

3 min read
Cum sa depuneti bani si sa retrageti fonduri la 888Sport

888Sport dispune de o selecție vastă de opțiuni de plată pentru a permite jucătorilor să depună sau să retragă fonduri. Bookmakerul 888Sport oferă opțiuni recunoscute la nivel internațional, precum cardurile de credit /debit, portofele electronice, depozitele instantanee etc. pentru a permite tranzacții rapide și fără stres. Pariorii care aleg sa joace la 888Sport se vor bucura de depozite instantanee, în timp ce retragerile durează între 24 de ore și 5 zile lucrătoare. În această secțiune, vom enumera cele mai prietenoase metode de plată la casa de pariuri online 888Sport.

Cum sa depuneti bani la 888Sport

Este foarte simplu să adăugați fonduri în contul dumneavoastra 888Sport, dar mai întâi trebuie să vă înscrieți la acest bookmaker, adica sa va faceti un cont. Pentru membrii înregistrați, utilizați următoarea metodă foare ușoara pentru a depune fonduri în contul dumneavoastra:

Deschideți pagina de pornire;

Faceți clic pe fila de conectare 888Sport și introduceți numele de utilizator și parola;

Accesați secțiunea casierie și faceți clic pe „Depozit”;

Selectați metoda preferată de depunere;

Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a credita depozitul si a adauga bani in contul dumneavoastra.

După cum este normal, depozitul dumneavoastra poate fi supus conversiei în moneda aleasa atunci cand v-ati inregistrat, în funcție de sistemul de tranzacții pe care îl alegeți. Unele dintre cele mai de încredere și sigure metode de depunere includ:

Card Visa

MasterCard

ecoPayz

iDebit

Mult mai bine

Neteller

PayPal

Qiwi

Skrill

Trustly

WebMoney

La 888Sport nu aveți de ce să vă faceți griji atunci când vine vorba de siguranța fondurilor și informațiilor personale. Operatorul 888Sport este în parteneriat cu Virtual Global Digital Services Limited, care oferă procesarea tranzacțiilor financiare in cea mai mare siguranta. Această companie și-a câștigat o bună reputație pentru utilizarea protocoalelor de securitate de top. În plus, toate datele care sunt partajate pe site-ul web 888Sport sunt stocate pe servere securizate folosind sisteme de firewall sofisticate.

Cum să retrageti fonduri la 888Sport

 

Va puteti retrage câștigurile provenite din pariuri de la 888Sport folosind diferite sisteme de retragere, toate foarte sigure. Operatorul 888Sport se angajează să se asigure că solicitările dumneavoastra de retragere durează cât mai putin posibil. Urmați acești pași simpli pentru a vă încasa fondurile de la casa de pariuri online 888Sport:

Deschideți pagina de pornire;

Navigați pentru a vă autentifica în contul dumneavoastra 888Sport și introduceți detaliile dumneavoastra;

Accesați secțiunea Casierie și faceți clic pe opțiunea „Retragere”;

Introduceți suma pe care doriți să o retrageți;

Selectați metoda de retragere din lista derulantă;

Trimiteți cererea;

Unele dintre multiplele opțiuni de plată recomandate de noi includ:

Visa

Skrill

Neteller

PayPal

WebMoney

Maestro

Wire Transfer

MasterCard

Un alt aspect pozitiv la casa de pariuri online 888Sport este că vă puteți vizualiza istoricul retragerilor sau consultați istoricul depozitului funcția „istoric”. Este important să înțelegeti că cererile de retragere pot dura 24 de ore sau chiar mai mult pentru a fi procesate. De asemenea, vi se poate solicita să încărcați unele documente pentru a vă confirma identitatea. Principalele documente de verificare care vi se pot cere includ: o fotografie a actului de identitate, o copie a cardului de credit si dovada adresei. Succes!

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.