lun. sept. 25th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Bonusuri si promotii la Unibet

2 min read
Bonusuri si promotii la Unibet

Unibet a fost inființată în anul 1997 și face parte din grupul Kindred, una dintre cele mai cunoscute si importante companii de jocuri de noroc din lume, iar in tara noastra acest bookmaker este foarte apreciat.

Depunerea minima la Unibet este de doar 15 de lei, iar miza minima 1 leu. In plus, la Unibet, pe langa foarte multe avantaje, printre care o oferta exceptionala si cote foarte competitive, va veti bucura de foarte multe facilitati, printre care functia de Cash Out, pariuri live și posibilitatea de a vedea meciuri in direct prin streaming live si o aplicație pentru mobil usor de folosit.

Iar bonusul de bun venit te imbie sa-ti faci chiar astazi cont la Unibet. Acesta este de 100%, in limita sumei de 300 de lei la prima dumneavoastra depunere. Practic, Unibet va dubleaza prima depunere până la 300 de lei. Pentru a intra in posesia acestuia, nu trebuie decat sa urmati acesti pași:

  • Sa va deschideti un cont la Unibet, proces care dureaza doar cateva minute;
  • pe formularul de înregistrare sa bifati că doriti să primiti bonusul de bun venit;
  • Sa efectuati o prima depunere la Unibet;
  • Aceasta suma vi se va dubla, in limita a 300 de lei.

Exista si niste condițiile de rulaj si anume: pentru a fi convertit în bani reali, pe care sa-i puteti retrage de la Unibet, bonusul de bun venit va trebui pariat de opt ori la cote mai mari sau egale cu 1.40 si veti avea la dispoziție 30 de zile pentru a-l folosi.

Bonusul pentru pariurile multiple de la Unibet

Foarte multi pariori prefera sa joace bilete multiple pe fotbal, asa ca Unibet s-a gandit la o promotie dedicata acestora, oferin câștiguri mărite în funcție de numărul de selectii de pe biletul de pariuri. Pentru a participa la aceasta promotie nu trebuie decat sa selectati cel puțin 3 meciuri din fotbal cu cota minimă de 1.40 pe biletul de pariuri (acesta poate fi chiar si biletul zilei), apoi sa selectati optiunea pentru creșterea profitului care este afișată în partea de jos a biletului.

Bonusurile acordate de Unibet sunt urmatoarele:

  • Pentru 3 evenimente, Unibet va mareste profitul cu 10%;
  • Pentru 4 evenimente, Unibet va mareste profitul cu 20%;
  • Pentru 5 evenimente, Unibet va mareste profitul cu 30%.

Aceasta promotie este disponibilă la Unibet săptămânal, in sensul ca fiecare jucator poate beneficia de bonusurile pentru pariurile multiple maxim o singura dată pe săptămână, iar câștigurile suplimentare nu pot depasi suma de 25.000 de lei. Totodata, Unibet ia in considerare doar pariurile plasate cu bani reali, nu si sume provenind din pariuri gratuite etc.

Mult succes cu Unibet!

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.