Dum. sept. 24th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Bonusul de bun venit și alte promoții la Betano

2 min read
Bonusul de bun venit și alte promoții la Betano

Dupa ce v-ati facut cont la Betano, ideal ar fi sa profitati de oferta de bun venit pe care acest bookmaker o acorda. Bonusul de bun venit Betano este de 100%, până in limita sumei de 500 de lei. Atentie, acesta poate fi incasat o singura data, la prima dumneavoastra depunere.

Betano are insa si alte suprize promotionale pentru dumneavoastra, cele mai populare fiind:

  • Banii înapoi la 0:0 – dacă a-ti plasat un pariu de tipul pauză/final sau de tip scor corect, iar partida se va termina cu scorul de 0:0, Betano va va returna miza pariata integral;
  • Miza inapoi pentru o partida pierduta la un bilet cu acumulatori – se aplica atunnci cand biletul de pariuri pe care a-ti jucat intre 5 si 10 meciuri este necastigator, deoarece v-a lasat un singur meci. La Betano eti primii banutii reprezentand mizxa pariata inapoi, in lomita insa a 100 de lei. Mai este o conditie pe care trebuie s-o aveti in vedere pentru a beneficia de aceasta oferta – cota minimă pentru fiecare meci trebuie sa fie de minim de 1.65, iar selectiile trebuie sa fie din fotbal și baschet.

O altă functie iubita de multi pariori pe care si Betano o ofera este optiunea de „Cashout”, cu care puteti pariul plasat în orice moment doriti. Fie ca biletul este castigator si nu mai vreti sa asteptati deznodamantul ultimul meci sau, intr-o situatie mai nefericita, pentru a va limita pierderea. Aceasta optiune este deschisa pentru o gama larga de pariuri din sporturi diferite: fotbal, baschet,tenis, volei etc. De asemenea, puteti apela la optiunea de Cash Out atât pentru un pariur simplu, cât și pentru cele multiple, pe acumulatori etc. Tinem sa va atragem atentie si de o exceptie: daca suma pe care o puteti incasa prin Cash Out nu depășește 10% din miza inițială (valoarea investita pe biletul de pariuri), atunci Cash Out-ul nu va fi disponibil.

In urma unei analize riguroase a bookmakerului Betano, am ales sa va prezentam urmatoarele argumente Pro & Contra pentru a va face cont la aceasta casa de pariuri online:

Argumente Pro Betano:

  • Retrageri rapide, in cel mult 24 de ore;
  • Foarte multe pariuri speciale, la cote mari;
  • Poti paria pe eSports, cele mai populare fiind: Starcraft, CS, OverWatch, King of Glory, LOL, COD, D2;
  • La Betano puteti solicita un pariu care nu exista in oferta lor standard.

Argumente Contra Betano:

  • Cu toate ca transmisiile live sunt prezente, nu sunt foarte raspandite, caomparativ cu alti bookmakeri. Fiind sponsorul Ligii1 la fotbal, puteti insa vedea meciurile din prima liga din Romania;
  • Unii clienti s-au plans ca timpul de raspuns a Serviciului de relatii cu clientii este cam lent, cateodata;
  • Bonusul multiplu Betano nu poate depasi procentul de 50%.

Avand in vedere cele relatate mai sus, sfatul nostru este sa va faceti cont la Betano acum si sa profitati de bonusul de bun venit Betano, dar si de celelalte servicii a acestui bookmaker foarte iubit la noi in tara. Succes!

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.