lun. sept. 25th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Betfair, prima alegere a pariorilor pe cursele de cai

2 min read
Betfair, prima alegere a pariorilor pe cursele de cai

Betfair este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din lume datorită simplului fapt că este complet diferita fata de celelalte platforme de pariuri. De-a lungul anilor, Betfair a devenit un operator de pariuri popular datorita inventivitatii sale, oferind totodată serviciile unei case de pariuri tradiționale. Betfair face parte din consortiul Paddy Power Betfair plc și s-au lansat pe piata pariurilor incepand cu anul 1999. După un prim an de succes, Betfair și-a făcut intrarea pe pieța online, urcand cu rapiditate în topul industriei de pariuri. Cea mai mare bază a jucătorilor Betfair provine din Marea Britanie, dar au și pariori dedicați în Italia și Spania, dar si in alte tari de pe mapamond.

Ceea ce cu siguranta că impresioneaza pe fiecare parior este varietatea uriașă a sporturilor și ofertelor oferite. La Betfair gasesti o multitudine de pariuri și evenimente sportive disponibile si, in plus, a devenit prima alegere a pariorilor pe cursele de cai. Există și alți factori importanți cu care Betfair isi atrage clientii, diferentiindu-se de concurenta. Doar Beftair vă va permite să acționați practic ca un agent de pariuri, avand șansa de a vinde sau de a face schimb de pariuri și alte asemenea oportunitati. Ceea ce este foarte important este faptul că nu există limite de pariere și, de asemenea, puteți vinde pariurile către alți jucători pentru a vă garanta câștigurile. Mai mult, Beftair oferă cotele cele mai bune pentru câștigătorul unei competitii și pentru scorul corect, iar handicapurile lor asiatice sunt considerate cele mai mari.

Unele dintre cele mai utile servicii, cum ar fi cash out și live streaming (aveți șansa să vizionați complet cursele de cai) sunt disponibile pe siteul Betfair și pe aplicația mobilă Betfair. Sunt acceptate cele mai frecvente metode de plată pentru depozite și retrageri de numerar. Tranzacțiile se pot face folosind carduri de credit, Neteller, Skrill, Clickandbuy, PayPal și multe altele. Toate aceste tranzaactii sunt gratuite pentru majoritatea acestor metode, în timp ce același lucru se aplică și pentru retragerile de numerar, care se proceseaza în cel mai scurt timp.

Dacă doriți să pariați si la alte evenimente decât pariurile sportive, puteți găsi la Betfair o multitudine de jocuri de cazino, poker, , jocuri de bingo etc.

Parteneriatele cu care Betfair se poate lauda sunt intr-adevar remarcabile. Cea mai recenta este sponsorizarea oficială a campionilor din Serie A , Juventus Torino, dar Betfair sponsorizează, de asemenea, nume uriase precum Barcelona, Arsenal Londra, Leicester, Sunderland sau Southampton și competitii precum Turneul European de Table.

Mai multe povești

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.