lun. dec. 4th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Betano

Betano

Betano este un site web de pariuri relativ nou in Romania. Cu toate acestea, compania functioneaza din 2014, concentrandu-se mai ales pe pietele Ronopei de Est, cum ar fi Belarus, Rusia, Tadjikistan, Kazahstan, printre alte tari din regiunea respectiva. Compania de pariuri are licenta in limba malteza si ofera o gama larga de piata a pariurilor sportive si, prin urmare, a atras multi jucatori.

Site-ul web apare ca intr-un aspect modern modern, cu o bara de instrumente de baza care este usor pentru jucatorii noi, deoarece nu ii bombardeaza cu optiuni de pariere. Pentru a va asigura ca diferiti jucatori sunt confortabili, site-ul este disponibil in diferite limbi, inclusiv engleza, chineza, germana, italiana si rusa. Acest site web este usor de utilizat pe computere si poate fi utilizat si pe platformele mobile, deoarece este un site web responsabil. Acest lucru ofera jucatorilor o sansa de a juca din mers si de a nu pierde meciurile lor favorite.

Betano ofera o gama larga de piete, inclusiv fotbal, baschet, baseball, sageti, handbal, ciclism, badminton, rugby, hokey ice, futsal, box, MMA, formula 1, golf, calarie, cricket, tenis, raliu, volei, sarituri de schi , tenis de masa, snooker si multe altele. Evident ca Betano este flexibila si va ofera posibilitatea sa solicitati si pariuri in alte domenii.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.