lun. dec. 4th, 2023

Case Pariuri

sport pariuri online

Baumbet

Baumbet

Am pariat cativa ani cu aceasta companie. Puteti paria cu ei doar prin Paypal. Recent, singurul card de debit pe care l-am folosit la aceste tranzactii a ajuns la data de expirare, banca mea a emis aceleiasi carduri o noua data de expirare si un nou numar de securitate de 3 digeturi.

Mi s-a recomandat ca este normal sa distrug cardul meu anterior. noi detalii cu Paypal si afacerea normala au continuat. Cu toate acestea, incercand sa retrag cateva castiguri de la Baumbet mai tarziu, mi-am spus ca nu pot face acest lucru, intrucat trebuie sa folosesc aceeasi sursa pentru a ma retrage, pe care am introdus-o, care era vechea mea card distrus. Deci, unde ma duc acum, am legat 135 de lire sterline, deoarece Baumbet refuza sa cedeze. ???

Astept o retragere prin transfer bancar incepand cu 21 septembrie (10 zile) si mi se ofera in mod constant perioade de timp diferite si sunt mintit de fiecare data cand merg pe chat sau apel live. Companie irlandeza cu toate serviciile pentru clienti cu sediul in Phillipines. Atitudinea tuturor celor cu care m-am ocupat a fost o gluma. Nimeni nu are un indiciu despre ceea ce fac. Imediat ce imi primesc banii, daca o sa-i iau vreodata, voi inchide contul.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.